Tev ir interesantas prasības pret vietu, kur uz dažiem mēnešiem iestumt moci - jābūt tuvu mājām, tas nekas ka tas attālums, lai kāds tas būtu, jāmēro tikai divas reizes - telpa, no kuras vajadzīgi tikai divi kvadrāti, drīkst maksāt veselas 30 eiras mēnesī, un pats galvenais - ka vispār tāda problēma pastāv - ja man būtu šāda problēma - nepieciešamība pēc stūra kādā šķūnītī vai nojumē, es domāju ka to spētu atrast pie čupiņas dažādu paziņu un radu...
Diez moci par pāris vai drusku vairāk tūkstošiem arī glabātu paziņas malkas šķūnī ar naglu piekaramās atslēgas vietā?
Cilvēks ir gatavs maksāt par ērtībām-pa tavam viņš ir lohs?
Atbilde uz pirmo jautājumu - mierīgi - kas tad šim notiks vietā, kur līdzīgos apstākļos glabājas vērtīgākas lietas?

Laikapstākļi Latvijā ir diezgan neparedzami, iespējams, visu rudeni varēs braukt ar moci un, ja būšu jau atradis vietu, kur glabāt, tad kādā saulainā rudens svētdienā pastāv iespēja, ka gribēšu izmest līkumu. Kāpēc tad, lai es brauktu uz tavu Daugavpili vai Liepāju, lai pāris stundas izmestu līkumu ar moci? Es labāk 5 minūtes ar kājām mērošu līdz mocim.. ;) Tev tās būs 2x, kad jāiet uz/no - man varbūt 10

Kā arī par manu kabatu Tev nav jāuztraucas, par labu servisu un vietu vienmēr būšu gatavs maksāt vairāk, ja tu balsties tikai pēc cenas, tad tie ir tavi kritēriji.