- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
nomiks rakstīja: Es gan lejupielādēji. Ja kāds vēlas izsekot, lai seko. Diez vai kādam varētu būt interesanta mana personība
Ticu un ceru, ka aplikācija sasniegs mērķi. Un esmu lepns, ka latviešiem ir izdevies ko tādu tik ātri izstrādāt.
Pirms kāda laiga gan kaut kur lasīju, ka, šķiet, Ķīnā arì jau kas līdzīgs bija izdomāts un ir guvis lielu atsaucību lietotàju vidū.
CovidApp var izsekot tevi daudz mazāk kā lukturīša vai qr scan aplikācijas

ps.. lai neatkāptos no tēmas un idejas- kā redzams,visas noteiktās distanciāli epidemogoloģiskās pretvīrusu darbības šodien tiek ievērotas līdz pat smalkiem sīkumiem.Brīvību sv.Georgam!

Bradypus rakstīja: Ir vērts šo paklausīties - par to, kā eskalējas ASV notikumi. www.youtube.com/watch?v=l7aQ02YX7qo
Bradypus rakstīja: Paskaidroju vēlreiz - tā ir atbilde uz apgalvojumu, ka Hitlers bija īpašs gadījums. Salīdzinājums uz tā paša laikmeta citiem totalitārajiem režīmiem.
Ar to "īpašs" es biju domājis, ka, vismaz, cik es par viņu esmu lasījis (tiesa, neapgalvoju, ka ļoti daudz), viņš nebija tik ļoti tendēts uz materiālām bagātībām, kā citi. Bet varbūt kļūdos.
Bradypus rakstīja: Nopietni? Tev ir kaut nojausma, kāda "materiālā bagātība" bija viņa iecerētais personīgais atomraķešu vilciens? Jā - viņu neinteresēja pilis ar zelta atejas podiem, bet gan ekskluzīvi militāri projekti, kas pārspēj ne vien lepnākās jahtas, bet es teiktu, ka pat faraonu piramīdas.
Jā, bet ar to vilcienu viņš tak meitās nebrauktu. Tas ir varas un ietekmes nostiprināšanai... Tu laikam tomēr īsti nesaprati, ko gribēju pateikt...

Kas tajā grāmatā [bībelē] ir novecojis - "mīli otru kā sevi pašu"? Izlasi to grāmatu un tikai pēc tam izsaki savus spriedumus
Tas, kam dzīve ir jāpakārto, ir tas, kas rakstīts jaunajā derībā, un tur nav nekā, kas būtu novecojis un nesaderīgs ar mūsdienām - atkal būsi pārķēris korānu, kurš atšķirībā no jaunās derības, diktē noteiktas procedūras. Bet vecā derība, jūdu tora, pa lielam ir vēstures grāmata, vēstures ko studēt un atcerēties - bet jādzīvo šodienai un rītdienai.
viencexperc rakstīja: 1) Palasi par to, kā aperteīdu radīja. Un kā izdevās to popularizēt.
Tu man tagad aicini visu to sūdu izlasīt, un sameklēt citātus?
No galvas es atceros tikai par Noasu, kurš radīja vergus. Starp citu, Noass bija vienīgais negrēcīgais cilvēks.
2) Es arī atkārtošos - kā var piesieties pie teksta - "sarkanā drakona dēls izgāja caur uguni un asinīm lai kļūtu mūsu pestītājs no ļauna, bet zaļais pokemons to apstiprina". Kā var piesieties pie pasakas? Var ņemt kopējo kontekstu. Piemēram, visa kristietības morāle ir tāda - tu vari grēkot, galvenais - izsūdzēt grēkus un palūgt piedošanu. Jo dievs tevi mīl un piedos. Viņš tevi mīl, bet ja tu viņu nepielūgsi, neslavināsi - mūžīgi cietīs. Jaunajā derībāir tāds personāžs Zauls. Palasi, par viņu. Jaunā derība arī tāda pati kā vecā - pilna ar visādām stulbībām un noziegumiem, kuriem nav nekā kopīga ar 21 gadsimtu.
3) ?????????? Dzīvība tagad nerodas????? Tu nopietni?
Evolūcija notiek nepārtraukti. Ja tu domā, ka viena gada laikā no amēbas rodas jauns zīdītājs, tad nākas tevi apbēdināt - tas ir miljardu vai miljonu gadu laikā. Bet ja ņemam zemākās formas, - vīrusi, baktērijas, tad tās rodas visu laiku jaunas. Kaut vai šis kovids. Cilvēks eksistē pārāk mazu posmu, cilvēka - zinātnieka - posms ir vēl mazāks, bet cilvēka dzīves ilgums ir vēl mazāks, tāpēc jaunas dzīvības formas grūti ar aci ieraudzīt. Bet ja to pateiksi mikrobiologam, tas sāks smieties.
Arī cilvēki visu laiku mainās. Salīdzini kādi tie bija 1000 gadus atpakaļ, kād i tagad. Kaut vai smadzeņu izmērs, ķermeņa izmērs, utt.
4) Te jau kaut kāda filosofija sākās.
Lai saprastu, ka kādu vajag mīlēt, vajag lasīt kaut kādu vecu, negācijām pilnu melu grāmatu?
Ir daudz, normāli autori, kuri raksta to pašu, bet bez sūdiem pa virsu.
1) Nu tad pastāsti par to aparteīdu. Vikipēdijā, kurai ir kreisa nosliece, kaut kā nekādi kristieši nav izcelti; ja kas tāds būtu bijis, tas, bez šaubām, būtu tur diezgan izbazūnēts.
Noass nekādus vergus neradīja un bezgrēcīģs viņš arī nebija - kā redzams, pats kaut ko no pirksta izzīd un to arī skandini...
2) Kristietības morāle ir tāds pats tevis izdomājums kā tas par noasu... :D Tāda varētu būt kristīgās reliģijas morāle, jo tā tas sanāk ja neticīgs cilvēks apmeklē kādas lielās konfesijas, kurai ir liela tradīciju bagāža, draudzi. Kristietības princips ir vienkāršs - tu sāc ar sirdi ticēt Dievam un viņš tevi atbrīvo no vēlmes darīt grēkus. Neticīgi cilvēki [kā tu] parasti uzskata ka tādi cilvēki vienkārši paši piespiežas jo kristietība neļauj darīt tādas lietas, bet tā nav. Zinu kādu bariņu bijušo alkoholiķu kas tā vienkārši, klikc, un tika dziedināti no alkoholisma. Zinu arī cilvēkus kas tikuši dziedināti no citām atkarībām.
3) Jā, dzīvība tagad nerodas - kur rodas? Evolūcija un dzīvības rašanās ir divas dažādas lietas. Arī tas kovids neradās no nekā. Cilvēku izmaiņas 1000 gadu laikā - atkal evolūcija
4) Filosofija ir par tām tavām "negācijām" :D Ja tu bībelē saskati negācijas, tu, acīmredzot, esi tipisks mūsdienu komunists kam pastāv tiesības bez pienākumiem, un ja izdari sūdus, tad sods nepienākas.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23