Šis paliek interesanti - kā mašīnas ģeometrijas problēma var novest pie nepareiza regulējuma, un nevis pie servisa nespējas dabūt vajadzīgos ciparus? Man četrus gadus atpakaļ servisa rūķītis nevarēja golfam dabūt labajā pusē vajadzīgo sagāzumu - acīmredzot ceļot iekšā iepriekšējo motoru, to kā visu spēka agregātu + pusrāmis un reika divatā iestumjot mašīnā pusrāmis laikam bija sanācis uz vienu pusi, jo pēc tam kad pusrāmis tika izņemts kaut kāda iemesla dēļ laukā un ielikts atpakaļ, šī problēma pazuda.
Jebkurā gadījumā - ja serviss nevar saregulēt, bet tu pats vari - tad nah tev servisu? Regulē pats. Es sev jau kādu pusotru gadu regulēju pats; izdomāju pielietot mantojumā palikušos žiķelim domātos instrumentus, Rīgas eksperimentālās rūpnīcas "Etalons" ražoto sagāzuma mērītāju un savērsuma mērīšanas lineālu - pirmā doma bija pamēģināt kā pagaidu variantu un kaut kad aizbraukt uz servisu - bet tā jau ir pusotrs gads pagājis, golfs iet taisni, uz nevienu pusi nerauj, riepas arī dilst normāli, nah man čakarēties, braukt uz servisu un vēl maksāt naudu, ja to var nodarīt paša garāžā - piedevām ar to sagāzuma mērījamo instrumentu var saregulēt vieglāk un precīzāk nekā ar servisa aprīkojumu
Tagad eju iekšā nākamajā līmenī - sāku taisīt savērsuma mērāmos instrumentus pats.
Nē nevis savērsumu un sagāzuma problēma bet vismaz 2x sagrozīja tā ka stūres rats nestāv taisni , un auto iet visu laiku tā ka aizmugurē neiet priekšas pēdās. Bet kā jau teicu tam auto rāmis ir bijis sačakarets priekšdaļā, attiecīgi vai nu kaut ko veči pārlieku piesējās attālumiem pēc kompja, vai arī redzot ka sists darīja 'kak popalo'.
Par to pats vs serviss, man tā nu sagadījās ka darbi ap stūres mehānismu bija ziemas vidū, nebija ne mazākās vēlēšanās pašam jāties ar maiņu un salt, tādēļ gan maiņa gan pārējais palika serviss ziņā, pārregulēju to jau tikai vasarā. Tagad mājai ir garāža ar grīdas apsildi - dzive pavisam cita ;)
Savērsumu regulē ritenis attiecībā pret riteni - šaubos ka mašīnas virsbūves īpatnības tur kaut ko spēj izmainīt.
Tā regulē tikai ar no opapa mantojumā saņemtiem lineāliem, normāli regulē arī pret aizmugures riteņiem
Nu bet tu apstiprini to ko es saku :D - ritenis pret riteni - pat tas servisa verķis, kas sastāv no četriem datoram pieslēgtam mērītājiem virsbūvi par atskaites punktu neizmanto nevienā vietā.
Attiecībā par tieši to, ko tu saki - mašīnām kam pakaļas tilts neregulējas dziļi pie dirsas 
Nevis ritenis pret riteni, bet ritenis pret visiem pārejiem riteņiem, un ja regulētājs kaut mazliet saprot ko dara, tad sapratīs arī, ka ar virsbūvi kaut kas nav labi, un ja saprot kaut ko vairāk, tad pieregulēs nevis pēc datora dotajiem cipariem, bet tā kā vajag.