- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
WALA rakstīja: Te nu ir ta ka nevis es kaut ko nesaprotu, bet acīmredzami tu nesaproti, jo acīmredzami.dzīvo sava kristieša burbulī, un ārpus tā īsti neko nespēj saprast, vai ari negribi, jo tā tev ir vieglāk un saprotamāk dzīvot. Bet ne par to šeit vispar bija runa, runa bija par to ka eksistē kaut kādas normas un likumi, kuri attiecas uz lielām kompānijām pat vairāk kā uz mazām, jo vienmēr atradīsies kāds sīkmanīgs dirsa, kas par katru sīkāko sūdu sāks sūdzēties un bakstīs visas instances lai tas lielais dabūtu pa kaklu.
Ko tu tur murgo, kāds "kristieša burbulis"? Burbulis ir tev, komunista burbulis, ar tālāk paša nosauktajiem vārdiem. Mana domāšana [diemžēl] nav izmainījusies pret to, kāda tā bija 10 gadus atpakaļ, vienkārši redzesloks ir paplašīnājies. To pašu islamu es sāku studēt nevis savas ticības dēļ, bet tāpēc ka es daudz lasu par vēsturi un nevarēju iebraukt [kā rietumu civilizācijas pārstāvis] kā tāds armēņu genocīds varēja notikt... Normas un likumi eksistē, jā - vienpusīgi - komunisti un musulmaņi [komunistu sabiedrotie, kā nekā] drīkst jūtubē publicēt praktiski jebko - pārējie nē. Ja tu esi islama gudrais un publicē viģiku ar pamācību kā pareizi sist sievu - viss bumbās, jūtubei [gūglim] nav nekādu pretenziju - ja tu esi nemusulmanis, kurš pēc Sunnas un Hadith pierādi ka pravietis muhameds bija pedofīls - esi gatavs ka tavu viģiku izdzēsīs un/vai tavu kontu nobloķēs.
Bradypus rakstīja: Iespējams būsi pārsteigts, cik lieli plāni patiešam ir jau no inaugurācijas dienas. Kā viens no pirmajiem - aplikt ar nodokļiem amerikāņus, lai nodrošinātu bezmaksas aprūpi nelegālajiem imigrantiem.
Lūk šis par ASV mani tracina visvairāk, principā nelegālu imigrantu pēcteči kaut ko pļurkst par citiem "nelegāliem" imigrantiem, kuri piedevām arī stute ekonomiku tajos punktos kur ASV pilsoņi jau vairs pat negrib strādāt ... Jā katram efektam ir arī blakusefekti, kā iespējama noziedzības palielināšannās, jo kāds melnais/baltais ir sev atradis narkotiku piegadātaju pa tiešo no Meksikas utml. Bet tas atkal ir jautajums par to, ka ir tue narkotiku lietotaji, u parsvara tie ir gana bagāti, un viņiem.ir vienalga no kurienes nāk narkotikas, ja nenaks no Meksikas, organizes to uz vietas. Tā ka imgirantu apkaraošanai ar narkotiku apkarošanu nav vispar nekada sakara ...
Kanālā ir vēl viens video, ka bēg uz ASV, bet to vēl neredzēju.
WALA rakstīja: Ā, ak es muļķis, izrādas mazāk ir vairāk ... tad jau mums te LV tūlīt būs dzīva zelta bedre, mūsu kļūst arvien mazāk, vai jā mēs zaļi padzīvosim ... nu tikai skolas un slimnīcas un ... nāksies slēgt, ai bet tas jau nekas ... Tev nekad nav ienācis prātā, ka arī tups cilvēku skaita pieaugums rada plašākas iespējas biznesam, tas rada lielakus nodokļu ieņēmumus utt. utjpr. Ne ko sev mazāk ir vairāk, padomā jopcik ar galvu !
Kad atšķirsi kopējo IKP, no kā pelna vadoņi, no per capita, kas parāda iedzīvotāju labklājību, tad, iespējams sapratīsi, kādēļ komunistu vadoņi vienmēr uzsver, ka vajag vairāk imigrantus - nabagus, kas nerunā pretī, apzagt ir vieglāk un tie vēl uzticami balso pseidodemokrātijā pret buržujiem. Komunistus neinteresē indivīda labklājība - bet tikai un vienīgi pēc iespējas lielāka kontrolējamās naudas plūsma, kuru nodrošina nodokļu ferma.

Un aplūkojiet, kad tad ASV ekonomika sāka augt.
viencexperc rakstīja: Nekas nav izpirkts. Pērc ko gribi. Kā reiz, drīz sāksies bums. Uz jauno gadu daudzi pērk kā dāvanas sev. Jebkurā valstī, pat sociālistiskajā PSRS ir ( bija) policijai atļauts lietot spēku un ieroci, ja cilvēks pretojas, vai bēg. Turklāt, šaut nevis pa pirkstiem un kājās ( kā filmās ) bet tur, kur var trāpīt, lai maksimāli ātri samazinātu draudus. Un to atcelt ir muļķīgi.
Viss ir izpirkts un cenas ir griestos. Par 1000gab 9mm prasa 600-700usd, nemaz nerunājot par pārpircēju cenām no rokas. Vītnei 20gab kastīte pietuvojusies jau gandrīz 100 baksu robežai par pašu prastāko fmj. Un tas par tautas trīs-nulle-astoņi un moderni populāro 6,5 kreed, nerunājot nemaz par kādu citu eksotiku. Lādētājiem izejvielu vienkārši nav. Kapseles, pulveris tiek izgrābts minūtēs, kopš parādās in-stock, neskatoties uz līdz pat 70usd par hazmat fee. Un tad atkal nedēļām, mēnešiem nav. Tā kā ir tagad, nebija nekad, pat obamkas iesākumos. Par pašām vēlēšanām - izskatās ka tā riktīgi kādu apsveikt ir stipri pāragri. Vēl būs liela ņemšanās. Pareizi tie abi Igauņu ministri pateica.
WALA rakstīja: ak jā par to cenzūru, es ciest nevaru muļķības izplatīšanu, un pēc šādas pazīmes Trampa kontā tiktu izmesti vismaz 70% buldurējumu ... ja uzskata ka tas atbilst valsts galvas statusam, lai raksta POTUS vārdā, ar visu no tā izrietošo atbildību.
Es, savukārt, nevaru ciest komunistus. Vai tādēļ ir tev ar jebkādiem līdzekļiem jāaizver mute?
imzz rakstīja: Kas ir interesanti, kāda tagad būs ASV politika ar Izraēlu saistītos jautājumos.
Kamēr te laža tiek stumta un neko nevar vairs saprast, kāds uzdeva visnotaļ svarīgu jautājumu...Īstenībā- "kurš atbild" par šo (izaraēlas)virzienu?Vai pats T ? Kā vārdā un uzdevumā darbojas kāds K kungs? Vai(??) tomēr aiz T muguras (jeb izvirzot T priekšplānā un aiz redzamās jezgas kko bīdot/savu)? Vai personīgi T "ielika" savus ģim/loceķļus, vai (varbūt) tieši šie te aizkadrā darbojošies ģimenes locekļi izvirzīja T priekšplānā, lai aizkadrā netraucēti varētu darīt savu? Kas tur ar tiem apsolītajiem 50miljardiem? Kur pasaulīgais templis? Jau gatavs, vai kā? Turcija,tara-bara-kara-baha,- kāda saistība,un kāds ir aizkadrs?Kāpēc viss tieši Tagad? Jā, protams, "jurists" Rūdolfs ir lohs,ar "mūsu" juristiem viņam nesa/mēroties..Bet tie nu nav lohi, kas noklusē faktu- ka (pagaidām..) B uzvaru ir izsludinājuši vienīgi masu infolīdzekļi.Nav ne erektoru balsojuma, ne tiesas,nekā nav. Tāpat reku runā- ka Melonija gatavojot dokumentus.Viņai viņš sen jau "zb".No T tuvākā loka tieši Viņa vienīgā ir "mudinājusi" atzīt zaudējumu.Barondēlam "piekritīšot" puse no T īpašuma...bet meita un Galvenaiss Znots klusē.Kas tur īsti notiek? Vai pats tiešām T maisa (ir samaisījis...) visu šo suudu, vai (tomēr) kāds viņu izmanto un nosaka viņam spēles noteikumus?
![]()