apgriezienus nerada uz panela

Sveiki! Kad piestarteju auto man uz panela paradas zina ANTI SKID SERVICE REQUIRED un tad tahometrs uzkapj lidz 9000 apgr. vai citreiz uz 2000 un pec aptuveni 5 sekundem nokrit lidz 0 un paliek,pat ja uzgazeju vai braucot,bet masina strada nevainojami! drosinataji parbauditi,vadi parbauditi. Varbut kads var palidzet man sini situacija?paldies
Brauc ka vien pieslēgt pie datordiagnostikas, ļoti ticams ka tev kadi sensori atteikušies strādāt, taču bez diagnostikas būs jāiet pie zīlnieces ...
kompis parada sadu kludu: 0336 Engine speed (RPM) sensor. es nomainiju so klokenes sensoru uz citu (bet uz lietotu) nekas nemainas.bet autins startejas labi
Man šitā bija, kad releju otrādi iespraudu.
sis sakas man pats no sevis, no sakuma reizi nedela un tagad jau 3nedelas pec zobsiksnas mainas vispar nestrada,domaju varbut jamaina klokenes sensoru ar visu deveju
Mašīnas modeli jau nevajag pieminēt, vai ne? To, vai tam devējam pienāk barošana [ja tas ir holls] pārbaudīji?
masina man ir volvo v50 2.0d, un barosana svadam nav nekadu degektu,
Tas jau nekas, tāpat jāpamēra - ja tas ir holls, tad pie ieslēgtas aizdedzes štekera vienā malā jābūt masai un pārējajos divos štekera izvados jābūt spriegumam 5-12v robežās.
Doma ta: ka klokenes sensors paliek pieslegts ar stekeri un parbaudit stekeri pie ecu. Bloka vai otradi
Nē, atvienot devēju un pamērīt kas darās tā štekerī. Protams, tas ar pieņēmumu ka tas ir holls, nevis induktīvais devējs.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti