- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
GK1968 rakstīja: Jā, jā, benzīna motoram jau nekas nav jālabo! Tikai vienā brīdī dēļ izdeguša izplūdes vārsta cel vien nost cilindru galvu un remontē... Tas gan manā gadījumā attiecas uz RClio 1,15l 16vārstu motoru jau pie 175tk (tas pats kuram autostrong sola 300tk nobraukumu).
Tad ir smagi nepaveicies, jo šie un K-sērijas Renault motori ir izturīgākie kādi ir pieejami.
Daavisons rakstīja: Es gadu atpakaļ paņēmu 07" gada D5 120kw automātu. Viss patīk izņemot to, ka dīzelis! Piecas dienas nedēļā braucot pa pilsētu un 1x nedēļā pa šoseju nav vajadzības! Ja plāno braukt pilsētā, tad atceries, ka tādā ziemā kā šī meklē mašīnu ar pakaļas apsildi un vēl termobiksas un labu siltu jaku virsū. Pie -20 grādiem ar ~7min motora sildīšanu pēc 8 nobrauktiem km, dzinējam bij veseli 40-45 grādi! Un bendzīnam nav visas galvas sāpes ar dpf, sprauslām un vēl nezin ko, ok man tās visas lietas strādā bet kad sāksies piedzīvojumi es negribu zināt cik tas maksās. Bendzīna motoram lej degvielu, maini eļļu un brauc. P.s. patēriņš pie -15 -20 grādiem ap 12 litriem, 80% pa tukšu pilsētu.
Ko tur brīnīties par patēriņu pilsētā? Tādu mašīnu parasti neņem, lai brauktu īsus gabalus pa pilsētu.
ledzep rakstīja: Ko tur daudz tiekt par šiem Volvo. Puse Latvijas ar tādiem brauc. Lielākā problēma ir nobraukums. D5 motors protams, ka ir izturīgs, bet nekas jau nav mūžīgs. Pēc 400k km jebkura mašīna prasīs investīcijas un šādiem Volvo pārsvarā jau reālais nobraukums būs pie 500k. Benzīna motori, kā jau Volvo, ļoti labi. Diemžēl ar šo modeli, vairs nav vārstu hidrokompensatori, līdzi ar to papildus izdevumi pie auto ekspluatācijas uz gāzi. Bet man šķiet tas, vienalga būs labāks variants par nodzītu D5. Pie papildus nepilnībām var pieminēt salīdzinoši maz vietas aizmugurē, mēdz izrūsēt priekšējās glāzes (noteikti jāpārbauda pirms pirkšanas), švaka pakaļējā piekare.
ir hidrokompensātori
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23