Parunāsimies par LIETOTIEM močiem. Jūsu pieredze - kuri moči ir visuzticamākie, kuriem labākā cena

kā zināms - tuvojas pavasaris un 1.maijs ir sezonas atklāšanas svētki, bet var braukt jau no 1. aprīļa (vai agrāk)
< 1 2

Biju mazliet pārsteigts, cik līdzīgi šie abi iet. Gaidiju, ka R6 atstās hornetu putekļos, bet tīri labi varēja tikt līdzi. 

Tapēc ka Man šosezon pirmais izbrauciens ,jāpierod vel, nevar trakot🤣

Un jāmaina riepas , jūt kaa pie 1,3 1,4 vairs nevācās , tas nav labi.Jāpaskatās kas no Michelin tagat pieejams.Varbūt ir kādi ieteikumi.

Nu jā, jo Honda 0-100kmh-3,5sec

Jamaha r6 0-100kmh -3,2sec 

Tākā faktiski nekādas atšķirības nav.Sākumā ,bet pēc 100kmh tad atveras lielie apgriezieni🤣

Viens no lieliem plusiem kas Man patīk r6 ir tas ka var no jebkura ātruma pavērt vaļā nepārslēdzoties pat pateicoties milzīgajiem apgriezieniem.

priekš kam tu tagad trakosi pa netīrajiem un bedrainajiem ceļiem virs 100, dzīvība un veselība pie dirsas? bērnu nav?

Honda un tikai. Nu ok Suzuki.

sviestdienis rakstīja:

Honda un tikai. Nu ok Suzuki.

Honda ,nu jā piekrītu.Suzuki Bandit arī,nu pietiek gan jaudas un galvenais ir komforts.Es divas dienas intensīvi ar Yamaha Esmu piekusis🤣

Vēl par Hondu. Kad man prasa kā ripo…es atbildu vnk Honda.

Ārkārtīgi garlaicīgs motocikls.

Nu kā garlaicīgs? Saimniekam nesagādā nekādu problŕmu, no vārda garlaicīgs. Pašam bijusi 500 kubu. Pietrūka nedaudz jaudas, bet man kandidātam uz pensiju…3.2/100. Bāka 20 litri.

voge ir hondas kvalitatīvs atdarinājums( rvm500).

Tā nu sanāca, ka šķīros( ne savas gribas dēļ). Un tagad 750xd.

Patēriņš zvērīgi pieauga 3.5/100. Motors zemu apgriezienu( puse civic motora). Arī garlaicība, ar visu dsg.

Daudziem personīgi zināmiem cilvēkiem. Honda dažnedažādas, dažas ar vismaz 80.000km noskrējieniem- apsolūtas garlaicības. Viens pie 80.000 nomainīja bremžu diskus un sajūga trosi( apkopes nerēķinu)- garlaicība.

Man ir bijuši arī Suzuki. Moto it kā ok. Bet kad tev vajag kaut ko no detaļām tad suzuki centrs grib izvarot klientu.

Ar Gondu …biju dīvaini pārsteigts!!! Pie dīlera!!! Darzciema ielā.

Cenas ok. Serviss ok cenas un utt. Pateicoties ļoti draudzīgai attieksmei pret klientu - mūžīgas rindas. ( es apkalpoju pats).

Bet citu pieredze. Gan ar retro, gan jaunu.

Ar servisa apkopi paņem ārpus rindas.

Arī jaunu moto cenas vairāk kā ok. Īpaši gada beigās ar atlaidi.

Vel atceros gadus trīs atpakaļ pārdevu Triumph sprint st.2006 gada.Bija īstenībā ļoti labs motocikls.Jā smags un varbūt grūtāk manevrēt pa pilsētu ,bet ļotii ērts braukšanai itīpaši tālos gabalus.

Triumph sprint st. 2006 gads  1050cc

Jauda -128zs

Griezes moments-103Nm

Maksimālais ātrums -260km/h

0-100kmh-3sec

Bija ar ABS, bet svars gan paliels -250kg un to ļoti varēja just itīpaši pilsētā. Bet nu ļoti ērta sēdpozīcija -805mm.Degvielas iesmidzināšana EFI.

< 1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti