- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Slinkais rakstīja: nē nu var jau visādi uz to attiekties, bet viens gan ir skaidrs, kkas ir jādara auto plūsmas regulēšanā. tajā jūsu Rīgā sastrēgumi rodas pat dienas vidū. atrast stāvvietu ir ļoti grūti.
"Tajā jūsu Rīgā" sastrēgumus rada iebraucēji viesstrādnieki. Rīdziniekiem vietas pietiek. Rīgas sastrēgumi izzustu, ja tiktu nodrošinātas darba vietas guļamrajonos.
msh rakstīja: Tu kaut ko sajauci - ūdensgalva ir izdevīga varai pietuvinātiem piznesmeņiem, tāpēc arī ūdensgalvai būt.
Ūdensgalva ir izdevīga pilnīgi visiem - pilsēta ar ļoti īsiem attālumiem nodrošina ievērojami ātrāku līdzekļu apriti kā distancētas attiecības. Ātrāka aprite = vairāka naudas
msh rakstīja: Tu kaut ko sajauci - ūdensgalva ir izdevīga varai pietuvinātiem piznesmeņiem, tāpēc arī ūdensgalvai būt.
Precīzāk - ūdensgalva ir izdevīga varai, tādēļ pietuvinātie piznesmeņi palīdz to uzturēt.

Slinkais rakstīja: nē nu var jau visādi uz to attiekties, bet viens gan ir skaidrs, kkas ir jādara auto plūsmas regulēšanā. tajā jūsu Rīgā sastrēgumi rodas pat dienas vidū. atrast stāvvietu ir ļoti grūti.
hmm, bet teikšu godīgi - es ar stavvietas atrašanu Rīgā -centrā problēmas nekad nevienos laikos manijis neesmu, nu lab Vecrīgas apkartne tajos laikos, kad tur bija iebraukšanas maksa, tad ārpus barjerām bija tāda problēma, bet kopš tā laika (es gan kā jau teicu pārsvarā un ilglaicigi staigāju uz darbu ar kājām - vidējais gajiens ap 45 min.) stāvvietas 5-10 min. attaluma no vietas kur vajag mierigi esmu varējis atrast. Ir izņēmumi teiksim koncertu laikā, vai kadu svetku/saluta laikā - tad es pat labprātak pats metu nost savu 20+ min. ganiena attālumā, jo kopsummā es to visu atvinnēju uz nestāvēšanu "atplūdu" korķos ... Tiesa mana priekšrocība ir tā ka ir ļoti rets Rīgas rajons kurā es nebūtu izvazājies ar kājām krustu-šķērsu ... un es nereti pat zinu kā noliktues Rīgā gandrīz centrā pilnigi bez maksas.
Bradypus rakstīja: Velo ir nekam nederīgs centrā, jo to nav kur likt un vēl jādomā par dušu siltajā laikā
Ar velo braucu tikai tad, kad veloizbrauciens ir mērķis pats par sevi, nevis kaut kur konkrēti jānokļūst - kas gan patiesībā ir visai reti - biežākā vajadzība - pie friziera ![]()
moto! MOTO! full size motorolleis pat ir labāk piemērots pilsētai nekā mocis. nomet uz gandrīz jebkuras ietves, bezmaksas. ikdienas mantas, kompis/partikas pirkumi pāris dienām labi sajiet bagažniekā. arī pret zādzību nav tik ļoti jābaidas kā velo gadijumā. sastrēgumu nav vispār. no lietus var paslēpties zem lietus mēteļa. pēdējā laikā uz to Rīgu braucu tikai tā, vai velo.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13