- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Chalenger rakstīja: sitas laps - šito pizņesu es atbalstu! vai cik daudziem to patiesībā vajag!
Visiem, kas ir nopirkuši dīzeli nevietā.
core rakstīja: 150€ par mazgāšanu? Es savai mašīnai par nedaudz virs 200 varu dabūt jaunu.
Man interesē, kuram auto var nopirkt jaunu DPF par nedaudz virs 200? Vai arī bija domāts jauns-lietots?
core rakstīja: www.trodo.lv/kvepfiltrs-bm-catalysts-bm11027h
Kvēpu filtru cenas un pieejamība tirgū ir ļoti atkarīga no auto markas, tas popularitātes tirgū un daudziem citiem faktoriem. Tieši šajā linkā ir ‘Afermarket’ (Par OEM un ‘Afermarket’ daļu plusiem un mīnusiem šodien nerunāsim
) filtrs priekš FIAT CROMA, OPEL VECTRA, SAAB u.c. kuras nav tās populārākas markas Latvijā, tajā pašā Trodo vari paskatīties kādu populārāku auto piem. BMW, Audi, Volvo. Ilgi negribēju sēdēt un meklēt piemērus, bet tomēr, priekš BMW 120 (E87) (03-13) ar N47 motoru ‘aftermarket’ kvēpu filts izmaksas 350 – 741 Eur, OEM - 1 497,94 ka jau minēju par kvalitāti un ilgmūžību var diskutēt daudz un ilgi. Tomēr varu piekrist kā ir situācijas kad filtra tīrīšanas izmaksas ir tikai nedaudz zemākas par analoga iegādi. ![]()
mefisto rakstīja:
core rakstīja: 150€ par mazgāšanu? Es savai mašīnai par nedaudz virs 200 varu dabūt jaunu.
Man interesē, kuram auto var nopirkt jaunu DPF par nedaudz virs 200? Vai arī bija domāts jauns-lietots?
Remepā man teica,ja sadomā mainīt DPF tad nepērc tos pa 200 eur,pēc 10 štukām dabūsi pirkt jaunu,ja auto uz pārdošanu tad pofig.
mefisto rakstīja:
Mazgāts.