Nu es tā drusku

Kur tiešām nīstās:
1. Tie tukši izpūtēji man besī. Īpaši dzīvojot klusā privātmāju nostūrī. Jo tiem mērgļiem ir ticība, ka policija tur neiegriezīsies, bet man ir nežālīgs skaņu kontrasts;
2. Ka brauc neplūsmā starp rindām. Sēžot auto visu laiku jāuzmanās piestūrējot, jo tie mudaki jau savākties nevar (saķere vāja un bremzējas gaužām švaki). IMO no CSN vajadzētu strīpot to atļauju braukt starp rindām. Jo tas faktiski nozīmē to, ka joslas ir izveidotas auto + mocis blakus, kas IMO ir bezjēdzīga naudas izšķiešana - moči ir maz, sezona īsa, satiksmes ietaupījums minimāls, smirdoņa baisa, ir bezjēdzīgi paredzēt speciālu laukumu šiem margināļiem.
3. Īpašnieku fizikas vājās zināšanas. Jo lien serpent'inos, kur mocis ir no'z'elojams gliemezis un trauc'e braukt
Man arī besī kûpošas ceškas tēdēškas, 3.0d un dē pieci bez egr, ko tagad visus audistus, bembistus un volvistus krustā sist? Nosauktos uz ceļa var satikt 24/7/365.
Tos starp rindām vilcējus un caurās trubas mana tikai 3 mēnešus gadā.
Ak tad traucē braukt-vēro dabu/peisāžu un izbaudi dienu, ko ta’ gonkot sataisījies pa publisku ceļu?
》CSN vajadzētu strīpot to atļauju braukt starp rindām.
Tādas atļaujas nemaz arī nav, ja ir apzīmētas joslas tad braukt starp joslām nedrīkst, nekādi izņēmumi uz močiem tur nav, tas ir CP izdomājums par to nesodīt, jo paši galvas ar močiem izvēdina. Kaut kā sabiedriskā transporta vadītāji arī izņēmums, bet izņēmumi apstiprina likumsakarību.
pļerdošu idiņu nīdēji, jā. pret normāliem motobraucejiem, 25% varbūt tādi ir, :D nevienam nav iebildumu. cik spēka mēģinu viņos ierakstīties.. :D
un jā, starp rindām braukt IR normāli! protams ja intervāls atļauj.
Kašķis par rindām - braucēji, kuri ar fiziku nedraudzējas un nesaprot ka smags braucamais uz 2 šaurām riepiņām tik ātri neapstāsies, ja priekšā kāds izdomās mainīt rindu. Un izdomās kāreiz tāpēc, ka tur vajag, pēkšņi vieta atbrīvojas un to mazo motopeli nelīdzenā rindas starpā aiz muguras hren ieraudzīsi. Piekrītu ka starp autobraucējiem kadru, kam fizikā bija knaps trulis (vecajā atzīmju sistēmā), arī ir papilnam.
Par pļerdoņām 1:00 naktī 200% pievienojos nīšanai ;)
Vo vo.
Es braucu gan ar auto, gan moci, gan velo, gan laivu.. Un tik pat labi teikt, ka besī tie pseido-drifteri, kas pie pirmā sniega slidinās un arī tie makšķernieki upēs ar savām auklām.. Un tam drifterim notiekti besī, ka es pa gājēju pāreju tajā brīdi kad viņš ir savā labākajā sānslīdē un tam mašķerniekam notiekti besī, ka es ar savu laivu visas zivis aizbiedēju. Tā nu dzīvojam..
Kā jau minēju, sliktie piemēri vienmēr izceļās un tas čoperis ar taisno izplūdi vienmēr paliks atmiņā nekā 90% moto braucēji, kas brauc kulturāli.
Un vispār diskusija par braukšanu starp mašīnām ir lieka, jo to Latvijā atļauj likums. Ja šis traucē, tad tā ir vienkārši skaudība pret to, ka mocim nav jāstāv sastrēgumā.
Aha apbraukt pa pretējo pusi un iebraukšana zem sarkanā krustojumā ir atļauta, kā tad.