Nezinu kaa juus,bet es balsosju pret,un taas debiilaas reklaamas pirmaas paartijas reklaamaa ka visi ir daunji kas nebalsos par veelvairaak uzdnen asinis iedod vinjiem pa galvu un balsot pret,kjeemi ibio!
Un arii Lembergs varees nolikt fizisko apsardzi visaa Latvijas teritorijaa naftas vadam Polocka-Venspils,jo ja degviela maksaas 60 sant/l tad gribeetaaju piesleegties buus divkaarsjojusies))
Da tāpat, cilvēks, kas var dzīvot tagad, varēs dzīvot arī rīt, ar vai bez ES. Ar latu pa benzīna litru vai 20 kapeikām, hočeš žiķ umei verķetca, kā sacīt jāsaka. A tas, kurš tagad neko nerubī, neko nerubīs arī Eiropā. [addsig]
Vai tik kaadam naf info, kur var atrast karti, kur atziimeets Polocka-Ventspils naftasvads, dzirdeeju, ka arii kautkur netaalu gar Ogri iet, un, ka tur vechi tiiri labi pumpee.
degviela buus daargaaka taa vai taa, nafta iet uz beigaam pasaulee.kaadiem 10 gadiem pietiks taas kas ir uz sauszemes. Starp citu nesen biju Somijaa, kas ir daarga zeme-Diizelis LEETAAK nekaa pie mums. Vaacijaa ir tikai nedaudz daargaaks.Bet var neuztraukties, muuseejie tirgotaaji grib daudz pelniit.
kaadas problemas pirksu C3 vai C2 ar dizelipaterinjs tur apmeeram 4lidz 5litri,nava nemaz tik traki,un motori tak paliek ekonomiskaaki,protams vispirms janoperk tads autinjs[addsig]
ka ko darisu - da neko nedarisu, turpinasu liet gaazi, jo manam vagjim gaaze, a kad vajadzes benzu tad biki jau var ieliet, ta lai no ritiem normali pieskilt varetu. Da dunduki visi, kas izdomaja ka vajag pacelt benzai cenu
Nu laikam jau turpinaashu braukt ar savu bezmotoru. Atmetiishu domu par krutaaka autinja iegaadi ar lielaaku motoru un likshu sirdi, pikji un dveeseli shameejajaa
Drīz pārvietošanās ar auto tiks uzskatīta par privilēģiju un piederību kādai īpašai izredzēto kastai Bet, ko darīt? Jābrauc būs... Un es arī braukšu, pat, ja bendža latu maksās - kur tad likšos Varam jau te besīties un vārīties savā sulā, bet ko tas dos??
Ko jūs darīsiet, kad degviela maksās ~50-60 sant/l???
Iespējams tā arī būs, kad LV būs ES. Prognoze. Mana. Panika?
[addsig]