- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bet aiz kā turēt ??? - te video ir redzams ka XC90 pat ir 6-kante uz "kāta" :
Bet jebkurā gadijumā, kā minimums ar roratslēgu ( to ko lieto cauruļu skrūvēšanai) vai analogu mehāniķa darbarīku tos var turēt pat ja nav speciālas vietas parastām atslēgām. Un kas ir 50 kn , ar ko tu tādu spēku tur dabūji, jo ja vien neesi pārrakstījies tad uz auto ar tādu spēku jebko pievelkot man škiet ka pat resnākās kravas auto pusasis novērpsi nahren ????
Specifikācijas pievilkšanai attiecīgi skatās atbilstoši ražotāja norādītajam.
Freijers rakstīja: Izklausās pēc haltūras un sekojošas makaronu karināšanas, lai nav pakaļa 2x jākustina par jau reiz saņemtu naudu. Var lūdzu reikas restaurētājus studijā ? P.S.Nav tā, ka reikas pirmajiem xc 90 der no ļoti plaša un vecāku volvo klāsta - līdz ar to dabūnamas par adekvātām cenām šrotos ?
Salaboja pa garantiju, bet protams teica, ka es vainīgs, kaut ko aprāvis esmu :D lai gan tur vītņu nemaz nav Proring - sarkandaugavā
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23