- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
spainis rakstīja: "Peļņa mūsu, zaudējumi jūsu!" Dodiet vēl naudu jaunam kruzakam!
Jā pastal uc niekiem ZAZ Luaz vai citu analogu spainiS.🙈
iAuto rakstīja: Zzzz paprasi, lai zemnieki, kas ir traktoros, lai uzraksta te savu viedokli.
WALA rakstīja: Trivializēta izpratne par problēmas būtību ... Vai pretēji, tad kādēļ gan tad nesākt ar to ka visu valsts pārvaldi samazināt līdz 10% no šobrīd tajā nodarbinātajiem ... arī būs stipri mazāk "liekēžu" ... bet tas tad ja neiedziļinamies ...
tas ir pretēji tavām sociālisma idejām. Nonāc pats sev pretrunās. Valsts pārvaldes samazināšana tā ir virzīšanās uz kapitālismu nevis sociālismu. Tev būtu jāsaka tieši otrādi - "palielināt valsts pārvaldi par 10%
topinamburs rakstīja: Viņi protestē pret to, ka īsti nav par ko protestēt?
Bradypus rakstīja: Kad likās, ka šeit notiekošo absurda teātri vairs nav iespējams pārspēt... Tu paziņo, ka es ticu politķiem... :D
Tu visu laiku saki, ko kāds politiķis ir teicis. Un pārdzīvo.

WALA rakstīja: Tev laikam piemirsies kā beidzās Latvijas cukura ražošanas pārtraukšana ... un cik palecās cena cukuram ... Un tavu gala cenu patiesībā ļoti izteikti veido lielveikalu ķēdes, nevis zemnieks !!!
nedirsnī. Cena uzreiz nokrita. Atnāca lētie poļu, leišu cukuri un tas Dansukers. Es atceros, ka Jelgavas vienmēr maksāja vairāk, kā ievestie. Man atmiņā pat figurē cipars 1,1 lats par kg. Bet varu kļūdīties
650 rakstīja: Tā dēvētie Lohi dažkārt uzbāzīgi interesējas- ko īsti apzīmē tas jēdziens "Latvijai raksturīgie produkti".Kur diez (kam un no kurienes) tie Aug un kur tos Tirgo.Jā.
Latvijas hamons? No Latvijas zilajām govīm? Sen bija laiks tās zilās govis popularizēt Eiropā, kaut vai hamona veidā.😂
Viencexpercs rakstīja:
WALA rakstīja: Tev laikam piemirsies kā beidzās Latvijas cukura ražošanas pārtraukšana ... un cik palecās cena cukuram ... Un tavu gala cenu patiesībā ļoti izteikti veido lielveikalu ķēdes, nevis zemnieks !!!
nedirsnī. Cena uzreiz nokrita. Atnāca lētie poļu, leišu cukuri un tas Dansukers. Es atceros, ka Jelgavas vienmēr maksāja vairāk, kā ievestie. Man atmiņā pat figurē cipars 1,1 lats par kg. Bet varu kļūdīties
To Jelgavas uc cukuru norullēja mūsu pašu papus. Un tas Dansuker ir mans good piederīgs 😃🙈
WALA rakstīja: Nē "biznesa" pusi ražotājiem es labi saprotu, un to kāpēc norullēja, tur labs piķis iekrita kabatā ...
Nu redz kā. A tie lauku nieki pastalnieki bija sapirkušies, nolīzējuši dārgu specifisku tehniku biešu audzēšanai, kura pēkšņi palika nevajadzīga...Bet nu jā, kā te apgalvoja, viņi tikai iesēj un neko nevāc...saņem tik subsīdijas🙈
ZZZZ rakstīja:
Viencexpercs rakstīja:
To Jelgavas uc cukuru norullēja mūsu pašu papus. Un tas Dansuker ir mans good piederīgs 😃🙈
Jelgavas uc cukurus norullēja cukurniedru cukurs, kurš objektīvi ir ievērojami lētāks kā cukurbiešu cukurs. Manā ieskatā kompensācija bija ļoti veiksmīgs dīls. Mierīgi varēja iedzīt bankrotā ar franču Karību reģiona jēlcukuru. Un tad gan būtu skarbi. Jo LR lauksaimniecība bija stingri orientēta uz cukurbiešu audzēšanu un pārstrādi. PSRS tas bija lielisks bizness