MŪZIKA - Forums - iAuto

MŪZIKA

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

1 2 3
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ozijs Osborns miris 76 gadu vecumā

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 2 Atbildēt

nekas īpašs, paklausījos,  neredzu tur neko tai viņa mūzikā

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Ozijs nav tikai mūzika. Tā ir kultūras parādība, vesels laikmets mūzikā. Black Sabath galu galā ir pirmā smagā metāla grupa visā rokmūzikas vēsturē. Ja tā ar šodienas ausīm klausās, bez sasaistes ar laikmeta kontekstu, tad jau arī The Beatles nešķiet galīgi nekas īpašs.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

The Beatles man allaž ir šķitusi smagi pārvērtēta grupa ar ārkārtīgi pārspīlētu nozīmību, bez kā nekas nebūtu zaudēts.

Ozijam atšķirībā no bītliem bez stāsta par ietekmi ir arī krietni gabali un ne viens vien.

Ja šāda mūzika nepatīk, tad droši vien vajag klausīties ko citu. Tas Conqueror.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

nerakstīju, ka nepatīk - vienkārši skudriņas pa muguru nekad nav skrējušas, klausoties šo BS

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Oi, ko nu tur par skudriņām, tā mūzika ir reāli sena, bez tam visiem nav jābūt sajūsmā par vienu un to pašu! Man arī pie BS nekādas skudriņas baigi neskrien (ja nu vienīgi pie Paranoid), vispār neesmu baigais oldskūl Heavy Metal fans, bet spēju novērtēt mantu, kā arī apzinos, ka bez viņiem, iespējams, nemaz nebūtu daudz kas no tā, ko es šodien klausos.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ne nu viņam ir savdabīga balss. Oziju nesen ieveda Rockmuzikas slavas zālē un jau tad viņš braukāja ar ratiņkrēslu un viņa vietā viņa top dziesmas izpildīja citi pazīstami rokeri. Nu ir ok, bet nu tāds skanējums kā Ozijam nebija. Tjipa labs karaoke jo tās dziesmas tik viņš var izspiegt😉

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti