Jaunā elektroauto Škoda Elrog prezentācija Prāgā! No 33 000 eur, no 380 km distance
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Jaunā elektroauto Škoda Elrog prezentācija Prāgā! No 33 000 eur, no 380 km distance
New Škoda Elrog elektroauto cena no 33 000 EUR līdz 350 km, bet dārgākā versija līdz 560 km ar 85kW
Lai man piedod Škoda, bet Elroq man atstāja visneizteiksmīgākā, visgarlaicīgākā auto, kas bija pieejami testa dienā, iespaidu. Atceros, cik ļoti sajūsmināts biju pirms dažiem gadiem par Enyaq, tāpēc ar lielu interesei gaidīju iepazīšanos arī jauno Elroq. Diemžēl bija vilšanās. Un nevis tāpēc, ka slikts auto, noteikti nē.
Viss kvalitātīvi nostrādāts, viss tajā škodā ir, bet nu tik garlaicīgi kā VW Golf. Priekšējas ekrāns aiz stūres tik mazs, ka mazāku vairs nav iespējams. Saprotu, ka visa vizualizācija pārcelta uz lielo planšeti viduskonsolē, tomēr es vēlētos lielāku ekrānu arī priekšējā panelī. Ņemot vērā, ka labi aprīkota Elroq cena ir līdzīga Gada Auto 2025 uzvarētāja - Skoda Kodiaq cenai, es droši vien izvēlētos Kodiaq, kas nudien ir lielisks auto un pelnīti atzīts par labāko.
Škoda Elroq elektroauto 2024 / 2025 auto tests, atsauksmes un iespaidi
Škoda Elroq elektro auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2024 / 2025