Man neko nevajag likt iekšā - ne pirkstiņu, ne bateriju 😳
Nianse - liekot lētās alkaline baterijas, jaudīgs lukturis pat sākumā nesasniegs savu plānoto gaišumu un izdzisīs pēc 1, 2, 3 sekundēm.
Kas tad nu par pirkšanas trakumu uznācis, 700 eiro par galvas lukturi....var tak lieko naudu iemest Maģāram, vismaz paskatās viģikus kā okupanti met krustus pirms satikt druonu.
Var galvu pagriezt, tādejādi lukturi var piespraust gan vertikāli, piemēram, pie krekla kabatas, gan horizontāli pie cepures naga un spīdināt gaismu tieši tur, kur vajag.
Mīnusi
Liela ieslēgšanas poga, tā mēdz netīšām piespiesties un ieslēgties - iztērē bateriju.
Lukturi par naudu virs 20 EUR ???? Kas viņos tāds īpašs, galvenā sastāvdaļa prasta baterija ... Ražošanā tāds lukturis labi ja 5 EUR izmaksā ražojot Ķīnā ... Jeb jūs mēģina ar šito štruntu izgaismot snaipera mērķi 5 km attālumā ???
P.S. Varu pateikt uzreiz ja kaut kas ir noņemams, vai ar āķiem aizkabināms - 100% uz galvas tas būs nelietojams, man pat CAT lukturis kuram vienkāŗsi siskniņa ir ātāķējama vienā pusē - jau taisa ziepes un rada neērtības ( + baterija smaga)
P.S. pats lietoju šādas, bet ne jau no amazon on ne pa 20 EUR :
WALA arī man tāds ir, nedaudz vīliens. Ātri bača sēžās un kaut kā spilgtumu pats met nost. Kad ņēmu, uzķēros uz gaismas sensoru, kas praksē ir so so. Lenta led lokanā praktisks izgaismojums. Varēja viņā būt tā lielā baterija, lai tāds nonstops kārtīgs. Sensoru varēja aizvietot ar knibuļa veidīgu slēdzi, kuru cimdos pārslēgt varētu.
Cena jā, lietai kuru extrem apstākļos var ātri pazaudēt. Tad jau 10 lēti alternatīvi, visās malās noliec un ir pie rokas vienmēr un ok.
Pirms kāda laika iegādājos šādus vairākus un cena bija 7e ja nekļūdos. Ir labs, pietiekami.
Es paņēmu vairākus - viens nosprāgst liek lādēties - ņem nākamo. Bet es priekrītu šie arī visam nederēs, bet manām vajadzībām ir ļoti OK. Visi tie "ūber lukturi" pagaidām sevi nav attaisnojuši, vienam mode silt uz galvas, nu tā ka jūt, citam tirināšanās "efekts" utml. Ja velo lukturis vai teiksim lukturis pie ieroča - tad drusku citas prasības ...
Lukturis - gaismiņa
Piedāvājumā ir plašs klāsts, taču mūsu mērķis ir identificēt un ieteikt visfunkcionālāko un ērtāko lukturi dažādām situācijām.