Tomēr šis rīks maksā ap 150 eiro, un ja būtu šādas atsauksmes, kā es uzrakstīju pirms pirkuma, man būtu vieglāk pieņemt lēmumu. Šajā gadījumā riskēju, jo bija labas atsauksmes par Ninja kā ražotāju.
Šodien, uztaisot trīs saldējuma porcijas, nolēmu attiecīgajā tēmā padalīties ar pieredzi. Iedrošināt citus, jo šajā izpildījumā tas strādā Ja garšo saldējums – iesaku.
P.S. Ar kādām tiesībām tu iedomājies, ka vari pārmest par saldējuma iekārtas tēmas izveidošanu un atsauksmēm Sadzīves tehnikas tēmā? Ja kāds jaunajiem lietotājiem brauks virsū par atbilstošas tēmas veidošanu attiecīgajā foruma kokā – būs bans bez liekas auklēšanās. Jo tieši šāda veco biedru rīcība savā laikā noveda pie tā, ka 2009.–2012. gadā nenāca te vairs jauni lietotāji, un, ja parādījās, tad no sērijas: "Kas tas par muļķīgu jautājumu? Par Google esi dzirdējis? Ej meklēt tur un tur!" Cilvēks meklē atbildi šeit vai arī grib parunāties, tad visi ir laipni aicināti to darīt attiecīgajā tēmā.
Ja neinteresē saldējuma mašīna, tad tak nelasi šo tēmu, tevi tak neviens nespiež.(vismaz tā ceru).
Bet, ja vēlies sašaurināt vai palielināt Foruma tēmu loku, tad lūdzu attiecīgajā diskusijā zem iAuto satura koka.
Tagad nāk " jaunie lietotāji"?
MarcisB no aktuālās Audi aizdedzes topika reģistrējies 2023.g.
Kāds vēl jaunāks ir šeit saveidojis interesējošus topikus?
Jā, nāk jaunie un daudz, lielākā daļa lasa, saturu rada pat mazāk par 1%. iAuto.lv starp TOP 20 apmeklētākajiem Latvijas interneta medijiem septembrī.
iauto.lv/zinas/latvija/48532-iauto-lv-starp-top20-apmekltkajiem-latvijas-interneta-medijiem-septembrī Es tev nevēlos skaidrot mediju pamatus, lasi iepriekšējo atbildi.
Ok, bet tavs uztraukuma pamats ir, ka eksistē kkāda veco mafija, kas neļauj veidot topikus jaunajiem. Man liekas, ka mēs apspriežam neeksistējošu problēmu.
Problēma nav ļoti izteikta, bet brīžiem izlien.
Izlasi savu ierakstu: @Volx: "Es jau vienreiz aizrādiju lai neparvērš expertu portālu par kkādu krāmu tirgū."
Es uz to atbildēju.
Jā, bet tu neesi jaunais lietotājs, kam uzbrūk veco mafija. Experti vienkarši pasmikņā par " kur var atrast zilo dziju džempera adīšanai"
Reku, cilvēks meklē L200 diskus, kas diez vai ir ejoša manta. Bet gaidot izlasīs par saldējuma mašīnu un pārdomās, pārdos nost savu lielauto un pasaule kļūs zaļāka.