Renault 4 2025 / 2026 elektro auto tests, atsauksmes un iespaidi - Forums - iAuto

Renault 4 2025 / 2026 elektro auto tests, atsauksmes un iespaidi

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Renault 4 auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2025 / 2026

Motorfox Reģ.: 09.08.2025
0 1 Atbildēt

Renault 4 – Biju redzējis bildēs un jau iemīlējos mašīnā. Dizains fantastisks. Atgādina Renault 5 Turbo no astoņdesmitajiem, līdz ar to mašīnai tāds rallija piesitiens. Salonā katrs sīkums piedomāts – rūtainie reljefa griesti, nesaprotamā “pusdienu kastīte”, skaistie sēdekļi. Ekrānu spidometrs, kas izskatās moderns, bet sniedz normālas mašīnas sajūtu, jo man ļoti nepatīk, ka mūsdienās viss panelis ir tačskrīnā. Brauciens no Mola līdz Ķekavai – paātrinājums pietiekams, gaita forša, viaduktā turas fantastiski, sportiska vadāmība. Nu vienkārši sapņu auto. Sajūta braucot – dievīga.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Šis bija viens no favorītiem uz testu! Bet netiku ne pie īsā ne garā 🤩 brauciena. Tik pēc pusdienu maltītes pasēdēju un stilīgo kabinetu paskatīju…Audio skanēja ļoti labi un attiecīgo skaņdarbu klausoties pārējais likās nesvarīgs. Gan jau Reno4 brauc labi, jo cik nu bijusi pieredze ar citiem, nav kur tā īsti piekasīties. Verdikts, patika! Neskatoties ne uz ko.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Audio skanēja ļoti labi un attiecīgo skaņdarbu klausoties pārējais likās nesvarīgs

------------------------------

Nē, nu tas tāds blondīnes sajūsmas kvieciens. Šis tomēr ir iA nevis LA vai siev. žurnis.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Nu nez vai drūmie veči šo iekāros? Viņiem šķidruma aparāts svarīgāks. 

Tak krāsa, audio un Alfa nozīme ir! Sigma nav svarīgi, daiļais dzimums lai priecājas! iAuto testos bija arī tās!

2 0 Atbildēt

Nu bet tas ir ok, ka katram savi kritēriji. Tad jau tikpat labi, šo var nosaukt par sieviešu apskatu, ja neviens nepaprasa kā šāles šim nomainīt. Zinu, ka elektro, bet piemērs vietā.

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Par audio kā nu kuram. Ir cilvēki, kam tas pilnībā vienaldzīgi. Savukārt es, kā jau melomāns, nekad neizdotu savu personīgo naudu par auto ar draņķīgi skanošu mūziku.

2 0 Atbildēt

Melomāni mašīnā neklausās mūziku

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Tu jauc ar audiofīliem. Tie neklausās 😎

martinslusis Reģ.: 11.12.2013
0 0 Atbildēt

Jā, man arī tas ir svarīgi. Sievas Škoda Octavia (pirkām pirmajā gadā pēc jaunā modeļa iznākšanas) ir tāda interesanta nianse audio sistēmai, kas mani kaitina – kad Start/Stop sistēma noslāpē motoru, tad mūzika uzreiz paliek nedaudz klusāka un skaņas kvalitāte diezgan krītas. Tāda interesanta, bet kaitinoša nianse.

Ar Renault 4 gan nesanāca izbraukt šoreiz.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti