Piesakies izlozei šeit pat komentāros.
Balvā izlozēsim 2 ielūgumus uz izstādi ar random.org starp visiem unikālajiem pieteikumiem šajā tēmā uz izlozes brīdi skaitot no senākā ieraksta uz jaunāko ierakstu.
Piesakies izlozei šeit pat komentāros.
Balvā izlozēsim 2 ielūgumus uz izstādi ar random.org starp visiem unikālajiem pieteikumiem šajā tēmā uz izlozes brīdi skaitot no senākā ieraksta uz jaunāko ierakstu.
Ielūgums vienai personai vai divām? Kādreiz bija divām 😎 Nu katrā ziņā es piesakos.
Conqueror - piesakos
darklight rakstīja:
Ielūgums vienai personai vai divām? Kādreiz bija divām 😎 Nu katrā ziņā es piesakos.
Tev 2 ielūgumi no mums kā specbalva.
Krampitis - piesakos!
Tieši tā piesakāmies vēl, būs vismaz vēl viena izloze 👍🏻📢
Piesakos.
Krampitis rakstīja:
Krampitis - piesakos!
Izlozē piedalījās 4 pieteikimi, laimīgais cipars 2 un tas ir Krampitis. Tev 2 ielūgumi no mums uz izstādi - pārbaudi reģistrēto epastu.
pirmie iespaidi - salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, īsts ķīniešu auto bums
un pēcgarša- pietrūka tādas markas kā Porsche, Mercedes, BMW, Jaguar, neredzēju stendus autoizstādē no šo auto dīleriem
apmeklēju piektdienā, izstaigāju divreiz pa riņķi
plusi - ļoti daudz dažādu auto, visām gaumēm un makiem,
mīnusi - ne ar vienu nevar izbraukt kādu riņķi turpat uz vietas
iAuto redaktors izstādē kā zivs ūdenī aktīvi runājas, taisa reportāžas
,(paldies par ielūgumu)
pasākums super: nākamgad vēlams, organizatoriem jātaisa kaut kur lielākās telpās un platībā, šķiet tā Ķīpsalas halle ir par šauru, ne visi var fiziski piedalīties un ne visam ir vieta
Te video no šī gada izstādes
Paldies par ielūgumiem, šogad bija patiešām interesanti, pateicoties tieši ķīniešu auto. Ne gluži tāpēc, ka būtu baigā sajūsmā, bet vienkārši bija aizraujoši izpētīt un aptaustīt tik daudzus agrāk nekad neredzētus auto modeļus. Principā, ja gribētu pirkt jaunu auto, tad būtu patiešām jādomā, jo budžeta klasē price/performance attiecība ķīniešiem ir iespaidīga. Tas pats Donfeng Shine - jaudīgākā versija ar 190 Zs par drusku virs 20 štukām! Nu kurš vēl kaut ko tādu var piedāvāt? Vēl reāli interesants aparāts bija Hyunday Inster, kurš, šķietami pārkāpjot visus fizikas likumus, iekšpusē šķita lielāks nekā no ārpuses. VW un Audi pat neskatījos, Škodas pataustīju - nekā īpaša, Cupra Leon gan ļoti iepatikās, sajutu nostaļģiju pēc sava vecā Leona. Sportiskais fīlings nekur nav pazudis. Pietrūka Mazda un Toyota, kā arī no Alfa Romeo bija apskatāms tikai tas mazais, nedaudz dīvainais elektrobrīnums, bet laikam jau pēdējā gada laikā viņiem nekas jauns nav iznācis, lai būtu ko uz izstādi vest. Kaut kā tā.
izstāde bija ļoti interesanta, bija , ko redzēt! nu tas lielais melnais kantainais ar tiem pistolēm līdzīgajiem rokturiem, tas bija satriecošs. jā, nu, kur tad Toyota, Mercedes, BMW, Mazda? Jaguar, Rover, Mini, Porsche? nebija...sanāk, ka puse izstāde norauta....armijas bruņumašīna interesanta, no reālajiem auto, man vislabāk patika, Citroens C3, elektriskais, arī VW Golk GTi ir labais, pareizā krāsā, ja vien tā ir sarkana. nu ķīniešu autiņi interesanti, bet kaut kā tie milzu dekoratīvie radiatori dažiem premium auto nepatīk, šķiet dīvains paskats. excotika daļā, nujā, daži izskrāsoti nu super, un tad tie sacīkšu un zemās grīdas vāģi, nu tos tikai ar acīm, kāpt iekšā nedrīkst, pieskarties nedrīkst... arī jocīgi, tad jau varēja vienkārši plakātus vai bildes izstādīt, ja nedrīkst neko darīt! kas pietrūka? kemperi! tur bija viens anekdotiska paskata kemperis piekabe, bet kur tad nopietnāka līmeņa kemperi? vai tie bija tūrisma izstādē? motocikli, tikai ducati? tie divi bmw moči arī bija labais, patika. divas stundas pagāja nemanot
nu nez, man kaimiņš bija, teica, ka esot vīlies, tāda pašķidra tā izstāde bijusi
Man Exotica likās švaka. Bet katram savs
Paldies, vīri, ka uzrakstījāt iespaidus un atsauksmes.
Chalenger rakstīja:
nu nez, man kaimiņš bija, teica, ka esot vīlies, tāda pašķidra tā izstāde bijusi
Atkarībā, ko no izstādes sagaidīja. Ja aiziet iesēsties jaunajos auto, lai nav pa dīleriem jābraukā nedēļu, tad tīri ok variants.
Krampitis rakstīja:
izstāde bija ļoti interesanta, bija , ko redzēt! nu tas lielais melnais kantainais ar tiem pistolēm līdzīgajiem rokturiem, tas bija satriecošs. jā, nu, kur tad Toyota, Mercedes, BMW, Mazda? Jaguar, Rover, Mini, Porsche? nebija...sanāk, ka puse izstāde norauta....armijas bruņumašīna interesanta, no reālajiem auto, man vislabāk patika, Citroens C3, elektriskais, arī VW Golk GTi ir labais, pareizā krāsā, ja vien tā ir sarkana. nu ķīniešu autiņi interesanti, bet kaut kā tie milzu dekoratīvie radiatori dažiem premium auto nepatīk, šķiet dīvains paskats. excotika daļā, nujā, daži izskrāsoti nu super, un tad tie sacīkšu un zemās grīdas vāģi, nu tos tikai ar acīm, kāpt iekšā nedrīkst, pieskarties nedrīkst... arī jocīgi, tad jau varēja vienkārši plakātus vai bildes izstādīt, ja nedrīkst neko darīt! kas pietrūka? kemperi! tur bija viens anekdotiska paskata kemperis piekabe, bet kur tad nopietnāka līmeņa kemperi? vai tie bija tūrisma izstādē? motocikli, tikai ducati? tie divi bmw moči arī bija labais, patika. divas stundas pagāja nemanot
Es arī par C3 biju patīkami pārsteigts, vēl par BYD Atto 2. Hyundai Inster dzīvē tomēr ir vēl mazāks nekā bildēs. Man reāli plecs spiedās stoikā, klaustrofobiska sajūta...
Izstāde “Auto 2025” Ķīpsalā 25.–27. aprīlī. Laimē 2 ielūgumus!
25.–27. aprīlī Baltijas nozīmīgākais auto nozares pasākums – starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto” – automīļus un nozares profesionāļus Ķīpsalā pulcēs jau 30. reizi! Vairāk lasi iAuto.lv portālā iauto.lv/zinas/latvija/49459-izstde-auto-uzem-apgriezienus-spkratu-pirmizrdes-un-kds-pas-prsteigums-jau-aprl-psal