Latvijas tūrismam kirdik? - Forums - iAuto

Latvijas tūrismam kirdik?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Izlasīju rakstu:

Latvijā sarūk vietējais tūrisms – pie vainas lēti avioreisi, vājš mārketings un cenas / Raksts

Pamuļķi brīnās - kāpēc tā?

Varbūt tāpēc, ka mums visi grib pa vienu dienu palikt miljonāri?

Salīdzinājumā - 

AB parks cenas - 28 EUR. ( !!!!!)

Divas reizes lielāks parks ar vairāk atrakcijām Lietuvā - Dino parkas ( Palanga)

Pieaugušie - 20 EUR, bērniem - 18 EUR.

Kāpēc nebrauciet pa Latviju ceļot?

1 2 3
topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

topinamburs rakstīja:

Kur nu mirstīgajiem līdz tavam līmenim! Laime tik, ka blakus vismaz Pērnava, un poļi autostrādes Alpu virzienā sabūvējuši, citādi jau nekā atpūsties nevar!

KBJ. Lepoties ar nespēju un nevēlēšanos sasniegt ko labāku un ieņirgt par tiem, kas grib vairāk sev un valstij - tādēļ arī esam tur, kur esam.

"labākuma" sasniedzējs atradies. Izvēles mēdz būt dažādas. 

PN - Valstij? Valstij būtu "labāk", ja tu nevazātos apkārt, bet tērētu tepat, nē?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Jā, izvēles mēdz būt dažādas - tieši to jau sāku - man gribas, lai būtu labāk, citi grib būt atpalikuši un ar to lepoties.

Un jā, valstij būtu labāk, ja es “nevazātos apkārt” - tieši par to jau ir mani iebildumi, ka valsts ir radījusi apstākļus, kurā mana (un daudzu citu) izvēle ir “vazāzties apkārt ” novedot tūrisma nozari pie tēmā minētā “kirdik”.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jajā, katram (Loham) esot izvēle.Pēc 3ned viņi (lohi,atkal) izvēlēsies. Admin-territ reforma.Neviens nevar aprēkināt rezultātus un (!) tieši tikpatneviens ķēms nav "adbildīgs" par iepriekš aprēķēķināto aprēķiķēķinu pareizību.Kuri ppji diez to šhito visu izbīdīja/Par!? https://nra.lv/neatkariga/komentari/bens-latkovskis/490868-koloniali-augstpratigas-pasvaldibu-reformas-cetri-gadi-rezultats-depopulacijas-padzilinasanas.htm

Vazāties/apkārt- nupat atkal dzirdēju jau vairākkārt iepr dzirdēto sazv teoriju.Kādam esot tā dēvētais Plāns.Ka tik ne tam pašam makaronu/hermafrodītu cienītājam.Ka lohiem bez pamatota pamatojuma un īpašām liekām formalitātēm vispār nebūšot atļauts doties tālāk par 10km no savas deklarētās dzīvesvietas.Šis varētu atrisināt krietnu daļu "vietējo" problēmu LV un jo īpaši tās lohmetropolē ;p 

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Viss nāk un aiziet tālumā, un 650X sākas viss no gala…bērza zara. Vajag zāģēt! 

0 0 Atbildēt

Nu jau "valsts" arī vainīga pie tā, ka ļaudis vēlas ceļot. 

0 0 Atbildēt

Kā var tik kretīniski visu sagrozīt, lai ietilpinātu savā varas režīma aizstāvības naratīvā? “Valsts” ir vainīga pie tā, ka ceļot gribošiem cilvēkiem ceļošanas iepējas ir jāmeklē CITUR un citu valstu ceļotājiem arī šeit nav adekvāta piedāvājuma, nevis pie tā, “ka ļaudis vēlas ceļot”. Tēmu pat nespēj izlasīt - “Latvijas tūrismam kirdik?”, cik ļoti esi apsēsts ar vēlmi apstrīdēt jebko, ko esmu uzrakstījis es. 

0 0 Atbildēt

Līču-Laņģu klintis netālu no Lodes ķieģeļu fabrikas. Patreiz vēl ir tā lieliskā iespēja tur pašiem savu kanjonu apskatīties un izbaudīt. Saplauks lapas būs ierobežots tālskats. Iesaku👍

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Jā, tieši tā “Meli ir ka visi brauc uz igauniju pie tevis atpūsties tirliņ” - tie ir TAVI MELI. Es tikai teicu, ka investēt Pērnavā ir IZDEVĪGĀK, nevis to, ko tu izdomāji SAMELOT. 

To, kā “bīda citi” jau Msh paskaidroja - tajā pašā Liepājā bizness tiek “bīdīts” - t.i. leiši apiet nodokļus. Un vietējie kaut kā mēģina ar viņiem konkurēt ar klātbūtnes ietaupījumu, kas arī lielā mērā nozīmē uzkopšanas “servisu”, maksājot ķepā kādai “bezdarbniecei”. Ja ir vēlme godīgi, maksājot nodokļus, ieguldīt naudu, tad Igaunijā tas ir izdevīgāk dubulti - MAZĀKS nodokļu slogs un MAZĀKA "bīdītāju konkurence”, jo igauņi, atšķirībā no mūsējiem, domā, kā atbalstīt nodokļu maksātājus un padarīt vidi nedraudzīgu nemaksātājiem. Rezultāta TUR ir iespējams klientam piedāvāt labāku servisu par zemāku cenu, pašam nopelnot VAIRĀK. 

Un, nevajag atkal MELOT par “nav iespējams” - ir runa tikai par atšķirību, kas, pat ja ir neliela, ilgtermiņā sasummējas uz milzīgu atšķirību attīstībā, skatoties no valsts viedokļa. 

nerādīšu ar pirkstiem, bet es zinu vienu valsts iestādes vadītāju, kura brīnās, ka Polijā valsts atbalsta uzņēmējus. Viņa nevarēja saprast un izteica sašutumu - kā tā var būt! Valstij uzņēmējus vajag slaukt, nevis aizstāvēt ( Pēdējo teikumu viņa tā neteica, bet to varēja lasīt no viņas izteikuma)

Darbiniece no VID, vārdu nesaukšu.

0 0 Atbildēt

Nu tas jau ir tas absurdākais - jo tas “uzņēmējus vajag slaukt” faktiski attiecas tikai uz tiem, kas vēlas darboties godīgi, vienlaikus pieļaujot daudz plašākas iespējas krāpties, nekā ir iespējams tur, kur VID atbalsta - manā gadījumā tieši Igaunijā. 

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 0 Atbildēt

Tādi cilvēki mentāli vnk nav izauguši no 90to gadu bandītu jumtiem un razborkām, tad arī visus slauca, tiesa cilvēcīgāk, jo ar vienu jumtu pietika.

Apziņa, ka eiro nerodas bankā un bankomātos vēl ir līdz visiem jāaiet.

0 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Kā var tik kretīniski visu sagrozīt, lai ietilpinātu savā varas režīma aizstāvības naratīvā? “Valsts” ir vainīga pie tā, ka ceļot gribošiem cilvēkiem ceļošanas iepējas ir jāmeklē CITUR un citu valstu ceļotājiem arī šeit nav adekvāta piedāvājuma, nevis pie tā, “ka ļaudis vēlas ceļot”. Tēmu pat nespēj izlasīt - “Latvijas tūrismam kirdik?”, cik ļoti esi apsēsts ar vēlmi apstrīdēt jebko, ko esmu uzrakstījis es. 

Mēdzu oponēt klajām stulbībām, jā. 

0 0 Atbildēt

Un tā nu vienkārši sanāk, ka neko jēdzīgu nespēj pateikt, tad nu nekas cits neatliek, kā oponēt. 

latvijas tūrismam nav 'kirdikt', to jebkuŗš var apskatīties statistikās visvisādās, ja vēlas. 

0 0 Atbildēt

Oponēt - Apstrīdēt kāda domas, kādu uzskatu, iebilst pret ko, parasti publiski. © Tēzaurs

Kuros melos vārda “oponēt” definīcija ietver apmelošanu, sagrozīšanu un pēc tam SAVU MELU apstrīdēšanu?!

1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Oponēt - Apstrīdēt kāda domas, kādu uzskatu, iebilst pret ko, parasti publiski. © Tēzaurs

Kuros melos vārda “oponēt” definīcija ietver apmelošanu, sagrozīšanu un pēc tam SAVU MELU apstrīdēšanu?!

Aizej nu iedzer kaut ko nomierinošu. 

0 0 Atbildēt

Gan jau kaut kā tikšu galā ar tavu kārtējo apstiprinājumu, ka iespēja iztikt bez MELIEM netiek apsvērta.  

3 0 Atbildēt

Es domāju, kā nekļūdīšos, ja teikšu, ka lielākā daļa tavu tekstu nav saprotami, un ne man vienam. Par kādiem meliem tu uztraucies? Tas, ka tu liec vienlīdzības zīmi starp meliem un kļūdām, jau ir zināms. 

Naudasmaiss Reģ.: 10.02.2025
1 0 Atbildēt

Pilnībā piekrītu. Viņš brižiem smagi dzirksteļo. Brižiem tās atbildes skan kā no tvaiķenes rupora, pilnīgs bezsakars ar totāla marasma piešprici. Dažreiz pat vairākas reizes pārlasot, nav saprotams, ko cilvis ir vēlējies pateikt. Tas laikam tādēļ ka mēs visi esam komuņagu dirslaiži, bet vinš- alternativā vieduma ambasadors internetā.

0 1 Atbildēt

Nu tad vajag pajautāt, kas nav saprotams, nevis izdomāt savus MELUS par teikto. Neienāk prātā?

0 0 Atbildēt

Tak pārlasi savus postus. Tev cilvēks pasaka ka tu esi lohs, tādēļ, tādēļ un tādēļ.

Tu atbildi ka tie ir MELI.

Atspekot tu neko nejēdz, ka jau ists vates lumpenis. Visai loģiski, jo nav jau arī ar ko atspēkot, tāpec jāblauj. MELI. MELI. MELI.

0 2 Atbildēt

Pārlasi jau nu pats - par to jau runa, ka aiz tā ‘tādeļ’ vienmēr seko MELI, jo par to, ko esmu teicis patiesībā, par lohu nosaukt nevar.

Un kā nez vajadzētu “atspēkot” melus savādāk, ka vienkārši norādot, ka tie ir meli.

0 0 Atbildēt

Kādēļ nevar saukt tevi par lohu? Un vatņiku. To visi šeit regulāri dara. neesi vai tadmpamanījis?

Lietas ir jāsauc īstajos vārdos! kas ari tiek darīts. 

0 0 Atbildēt

Jā, nepārtraukti MELI ir “saukt lietas īstajos vārdos”. Savā deģenerētajā pratā turpini pārdefinēt jebkuru jēdiznu. 

0 0 Atbildēt

Maļ tik plati uz riņķi. Utainais, varbūt nomaini beidzot?

2 0 Atbildēt

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 2 Atbildēt

Kāds šim sakars ar Latvijas tūrismu?

2 0 Atbildēt

Patreiz ir tas labākais brīdis apciemot Babītes rododendru dārzu. Arī Dobeles ceriņi ir pašā krāšņuma. Nu un pēc nedēļas var doties uz Salaspils botānisko dārzu skatīt peoniju ziedus. Varat doties kopā ar ciemiņiem, labs kopā pabūšanas pasākums!

0 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

Piemērots laiciņš auto un/vai velo lai dotos skatīt. uhttps://manasvietas.blogspot.com/p/pilis-un-mui.html

Freijers Reģ.: 06.09.2018
1 0 Atbildēt

Latvijā atpūsties ir kļuvis ļoti dārgi - naktsmītnes ap 100 eiro dienā vasarā ( ja nevēlies kempingā dzīvot un ja ir 2-3 cilvēki) bez nekādam brokastīm vēl turklāt, ekonomiski paēst (da jebkur) vismaz 40ks uz tādu pašu ceļotāju skaitu, visādas atrakcijas arī maksā naudu. Tā kā beigās var saskaitīt vai nesanāk izdevīgāk pa to naudu uz Ēģipti decembrī aizbraukt (LV burvības gan tur nav, bet saule un siltums gan). Pie kam cenas ir gan pie jūras Kurzemē, gan zilo ezeru zemē Latgalē.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ļoti labi. Tātad ir pieprasījums un maksātspēja. Te gan komunisti grib, lai Latgalē joprojām kolhozi un var pa blatu pagulēt ar blaktīm.

1 1 Atbildēt

“Ļoti labi” tikai tad, ja nespēj saprast vai varas režima interesēs izliekas, ka nesaprot, ka to augsto cenu rada pašizmaksa, dēļ kuras “pieprasījums un maksātspēja” ir kļuvis niecīgs apjomā.  

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti