Sods par stāvvietu pie veikala no City Park, kā pārsūdzēt vai jāmaksā - Forums - iAuto

Sods par stāvvietu pie veikala no City Park, kā pārsūdzēt vai jāmaksā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāda pieredze? Ko darīt ar šīs privātās kompānijas Oferti, kur sodu izraksta uz automobili - tiesību objektu, kas saskaņā ar Civillikumu nevar izteikt brīvo gribu?

Petka Reģ.: 09.09.2001
6 0 Atbildēt

Vienkārši nemaksāt un ja situācija eskalējas, vērsties PTAC. Uzreiz atšujas gan viņi, gan, ja tik tālu nonācis, arī parādu piedzinēji.

Es viņus visu laiku sūtu *****, nekas pret mani vēl nav uzsākts.

Dzīvo viņi vienkārši uz to rēķina, kuri aiz bailēm samaksā.

Bija jau šis iztirzāts citā topikā.

3 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Paldies!

Man parādīja interesantu video par šo, tāpēc prasu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Parā mums ar.

0pis Reģ.: 16.02.2023
4 0 Atbildēt

oferte - Piedāvājums noslēgt darījumu ar nosacījumiem.

Ja viena no pusēm nepiekrīt, tad piedāvājums paliek tikai piedāvājums. Nu tas būtu tā loģiski.

0 0 Atbildēt

Man šis termins bija jauns, tāpēc patika tā lietojums šajā pārsūdzības lietā.

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 5 Atbildēt

Es jau kuro reizi lasu kārtējo plātīšanos, ka “nemaksāju un sūtu nafig”. Tad nu jau nez kuro reizi palūgšu padalīties: kādas darbības veicat, kad tiesu izpildītājs bloķē bankas kontu? Gaidu detalizētu izklāstu, kā pareizi nemaksāt par stāvvietu un izvairīties no soda apmaksas, neaizejot pilnīgā pagrīdē? Lūdzu reālas situācijas izklāstu! Citādi te visi varoņi  pagaidām tikai tukši dirš.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 5 Atbildēt

Papildjautājums - kādēļ vispār ir uzskats, ka nav jāievēro noteikumi, izmantojot stāvvietu?

Naudasmaiss Reģ.: 10.02.2025
6 1 Atbildēt

Nav vēl bijis tāds gadījums, kad tiesu izpildītājs bloķē kontus, jo tam nav nekāda pamatojuma, jo tad ir jābut tiesas spriedumam, bet tāda jau nav un nevar nemaz būt. Tas ari viss. Vienkārši nemaksā un viss. Kas vēl nav skaidrs? 

4 0 Atbildēt

Kāds vēl tiesu izpildītājs. Ko tu tur mels. Šie viltus līgumsodi nav sodi un nenonāk ne pie kādiem tiesu izpildītājiem. Tā var notikt tikai, ja esi stulbs un mēģini Latvijas humānajās tiesās šo apstrīdēt iedodot savus kontaktus krāpniekiem, kas to izmanto pamatojot it kā noslēgtu līgumu nu jau ar tevi(subjektu) nevis auto numuru(objektu). Tad jā, ja tiesa beigsies tev nelabvēlīgi tad būs izpildītājs.

5 0 Atbildēt

Es esmu paraugs - nemaksāju un sūtu nafig.

Ar Europark nav nekādu problēmu. Ja sanācis ko pārkāpt, atstāj brīdinājumu ar aicinājumu tā nedarīt. Pāri laikam, samaksā pēc tam par to laiku, nevis uzreiz 30-40 EUR sodu.

Ar Citypark gan. 

Situācija nr. 1 - stāvvieta paredzēta 2h, atstājot pulkstenīti logā. Nav ierobežojumu, cik stundas dienā. Izbraucot līkumu, nolieku atkal. Citypark darbinieciņam nepatika tas un uzlika sodu, jo viņa izpratnē es neesmu veikala klients. Protams, ka viss beidzās ar nemaksāšanu.

Situācija nr. 2 - ar vienu pusi esmu uzbraucis uz līnijas (platā stāvvieta pie Lidl un pie tam pašā malā), nevienam netraucēju. Protams, sodiņš uzlikts. PTAC un atšuvās.

Situācija nr. 3 - izkāpu no auto satikt cilvēku Maxima stāvvietā, numuru neaizgāju ievadīt, jo tāpat tūlīt tīšos. Citypark darbinieciņš, slēpjoties aiz auto, klusi izraksta lapeli, pielavās aizsprauž un tad fočē, un mūk. Atkal nemaksāju. 

Paziņam uzlika pie dzeltenās līnijas, kas bija pašvaldības (bet blakus Citypark stāvvietai). Ar cerību, ka samaksās.

Nu, nevar privāts kantoris rakstīt katram pretimnācējam sodus.

Un nav problēmas ar nr. ievadi automātā un laika ievērošanu, ko vienmēr daru, pēc tam samaksāju ar mobilly, ja iet pāri. Runa ir par Citypark patvaļu. Interesanti, kāpēc tik daudz sūdzību par viņiem.

Un neesmu parādnieku sarakstā. 😉

Pēc PTAC iesaistes, ātri atslābst.

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 0 Atbildēt

Ok, paldies par info, bet šie visi ir apstrīdami gadījumi. Man interesē tie varoņi, kas apgalvo, ka vispār nemaksā par stāvvietām un neviens neko viņiem nevarot izdarīt.

4 0 Atbildēt

Uz kā pamata būtu jāmaksā, ja stāvvieta ir par velti?

Apstrīdami gadījumi. Kā tad. Šie viltusparki jau izdomā arī savus CSN un “soda” arī par tiem.

0 5 Atbildēt

Ja kāds nav aizslēdzis savas mājas durvis, tad tā tev ir viesnīca par velti, vai ne? Kāds sakars CSN ar patvaļīgu iekļūšanu privātīpašumā?

2 0 Atbildēt

Melīt salīdzināji pirkstu ar ne pirkstu. CSN nosaka kārtību ceļu satiksmē un to regulē ar atbilstošām ceļu zīmēm. Nez kā tu ciemos pie draugiem brauc patvaļīgi iekļūstot kopīpašumos un privātīpašumos nesamaksājis un nemaz par to nesatraucies?  

Auto arī ir privātīpašums un par patvaļīgu lapiņu pielikšanu tam esmu noteicis līgumsodu 100eur. 

3 0 Atbildēt

Citypark un Parādu piedzinēji - Forums - iAuto

Šajā linkā jau viss izrunāts.

Un pirmais komentārs par parādu piedzinējiem arī nav patiesība.

Pēc PTAC iesaistes, atšuvās gan Citypark, gan arī parādu piedzinēji. Un neesmu nevienā reģistrā kā parādnieks 😀

0 0 Atbildēt

Ja ir iespēja atsūtīt vēstules, pārsūdzības vai citus materiālus, lūgums tos atsūtīt uz iAuto @ jAuto .lv. Gribētos uzrakstīt rakstu vai uzfilmēt video par šo.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 3 Atbildēt

5 0 Atbildēt

Tiem kas maksā “līgumsodus” šiem parkiem lūdzu apmaksāt arī šo.

Jūs visi esat man parādā, jo lasāt ar autortiesībām aizsargātu tekstu, ko nupat uzrakstīju, rakstiet PM un iedošu kontu kur pārskaitīt naudu par autortiesību pārkāpumiem. Izlasījāt, tātad piekritāt.

0 4 Atbildēt

Tipiska komunista propaganda. Pieņemot, ka “parastais džo” vispār nezina, kas ir autortiesības un var pavilkties uz vinādības zīmi starp teksta izlasīšanu un patvaļīgu iekļūšanu privātīpašumā. 

6 0 Atbildēt

Tur jau tā lieta, ka nav runa par patvaļīgu iekļūšanu privātīpašumā, bet gan par publiski pieejamu lielveikala stāvvietu, kurā auto tiek novietots uz to maksimums stundu, kamēr tiek veiki pirkumi, kas ir par velti, bet pacients tikuntā saņem mistisku 40 eiro rēķinu.

Tu esi idiots vai vienkārši tēlo? Viņa piemērs ļoti labi parāda konkrēto situāciju. Tev laikam jebkurai situācijai jāpiemeklē jebkāds debils pretarguments iepinot komunistus. Vatņik.

0 4 Atbildēt

Patvaļīga iekļūsana privātīpašumā ir iespējama arī “publiski pieejamā” - t.i. iekļūšana tur, pretēji īpašnieka noteiktajai kārtībai, kā šis privātīpašums ir izmantojams. Komunistus nav nekur jāiepin - privātīpašuma neatzīšana ir viņu galvenā būtība. Arī viesnīca ir “publiski pieejama” - vai tev arī ienāks prātā ielauzties kādā numuriņā, kas pašam iepatīkas un paziņot, ka par to nav jāmaksā?

Kādēļ nav cepiena par pašvaldību, kas no nodokļu maksātājiem atkārtoti iekasē naudu par stāvvietām, kas ir ierīkotas par jau samaksātajiem nodokļiem? Tad viss ir OK? Naids tikai pret privātīpāšumiem, kuros neproti ievērot īpašnieka notiektos izmantošanas noteikumus - piedevām, kā pats pareizi norādi - iespēja tiek dota PAR VELTI?

5 0 Atbildēt

Cepiens ir par veidu kā tiek piestādīts līgumsods, jo tas tiek piestādīts nevis “pārkāpējam”, bet gan kustamajai mantai. Pašvaldība rīkojas izmantojot publiskās tiesības, nevis pievelkot Civillikumu, kas šādā formā nestrādā. Auto numurs nekādu līgumu neslēdz.

6 0 Atbildēt

Nē. Tā gluži nav Breidijpusij (Vatņik).

Jebkuras uzņēmējdarbības pamatā ir abpusēji izdevīgs darījums.

Šajā gadījumā "uzņēmējs" (sauksim labāk par pideru, jo uzņēmēji tā nerīkojas) mēģina appist klientu uz naudu. Tas arī viss.

4 0 Atbildēt

Vispār jau PTAC ir atzīts, ka šāda "uzņēmējdarbība" ir prasta krāpšana un nodokļu nemaksāšana. Pēc šāda principa arī darbiniekiem algas varētu izmaksāt, kā līgumsodu par veselības bojāšanu. 

Apgabaltiesa noraida "Cityparks Latvija" pieteikumu par prasību atcelt PTAC uzlikto sodu - nra.lv

4 0 Atbildēt

4 0 Atbildēt

Te vēl gadījums:

Cityparks Latvija SIA Jūsu mājaslapā ir norādīta informācija tikai par automašīnu, nevis transportlīdzekli! Tāpat Rimi, Āgenskalna parkingā uz noteikuma plāksnes ir rakstīts: "reģistrējot auto numuru". Apstrīdot sodu Jūsu mājaslapā, piedāvā tikai apstrīdēt automašīnas sodu , jūsu links https://eparking.lv/self

0 5 Atbildēt

Nu tad izvēlies citu uzņēmēju. Bet sanāk kaut kā interesanti - mani neviens uzņēmējs nez kādēļ nemēģina šādi “appist uz naudu”. Varbūt tas tomēr varētu būt tādēļ, ka es respektēju darījuma nosacījumus?

6 0 Atbildēt

Man liekas ka tu nemaz nedzīvo Rīgā vatņik Breidijpusij un nekad neesi bijis tur tajā īstajā appisiena vietā un appisiena laikā.

0 5 Atbildēt

Atkal kaut kādi meli jāizdomā, lai tik noliegtu patiesību? Ievēro prasības un neviens tevi nemēģinās appist. 

5 0 Atbildēt

Man nav jāievēro kaut kādu pajoliņu prasības. Prasības ieverot viņi var pieprasīt savām neglītajām sievām

Tapat ka apmaksāt viņu sodus. Galīgi vienalga gan uz tavu "tasinību", gan uz tiem klauniem no citypark. Skaidrs?

0 1 Atbildēt

Nu es tak saku ka komunists - iet svešā īpašumā un uzstādīt SAVAS prasības ir TAVA norma. 

3 0 Atbildēt

Es jau nekādas prasības neuzstādu. Cityparks mēģina izkrāpt naudu. Tu galīgs lohs esi? Nē nu tiešām, galīgi glupiņš

Privātīpašnieks drīkst darīt visu likuma ietvaros, lai gūtu peļņu.

Bet izrādās ka tiesa atzīst, ka šie "sodi" ir nelikumīgi.

Kas vēl man tev idiņam jāpaskaidro? 

0 1 Atbildēt

Kadēļ man nemēģina? 

2 0 Atbildēt

Tādēļ ka tu brauc ar autobusu.

0 1 Atbildēt

Spēcīgs “arguments”. Melojot jau tikai parādi, ka pats zini, ka tev nav taisnība - pie meliem ir jāķeras, kad reālu argumentu nav.

2 0 Atbildēt

Par ko tu runā. Tu zini kas ir tiesas spriedums? Tu tiešām tāds idiots esi? Man pietiek ar to.ka tiesa apgalvo ka man ir taisnība. Nu ja tu tā vēlies, vari protams apatrīdēt tiesas lēmumu, to gan es gribu redzēt jā.

0 2 Atbildēt

Nu un ir arī tāds tiesas spriedums, kas pasaka, ka policijas veikta autovadītāja apturēšana uz ceļa ir nelikumīga. Ko nu? Latvijā NAV spēkā precedenta tiesības un katrs gadījums tiesā ir izskatāms atsevišķi. Atsaukties uz tiesas spriedumu bez pilna konteksta tikai apliecina, ka ir vēlme izvairīties no jautājuma būtības apspriešanas. Padomā pats, ko apliecina, ja argumentu vietā pievelc melus vai autoritāti. 

Bet pat atsaucoties uz tevis piesaukto lēmumu - neko vairāk jau tā tiesa nav apliecinājusi, ka tiesības uz šāda veida sodīšanu ir pieļaujamas tikai valdošā režīma varas struktūrām. Tā CityPark rīcība jau ne ar ko neatšķiras no menta, kas slēpjas krūmos ar mērķi pēc iespējas vairāk iekasēt.  

4 0 Atbildēt

Tu vienkārši esi lohs, cita izskaidrojuma nav.

6 0 Atbildēt

Principā, saņemot to Citypark lapeli, nevajag iet uz viņu portālu un vadīt savus datus, tādējādi it kā "kļūstot" par objektu, no kura piedzīt naudu.

Ja to nedara, nav viņiem īsti variantu.

6 0 Atbildēt

Precizējums, tad kļūsti par subjektu un līguma slēdzēju. Kamēr līgums ir noslēgts ar auto(objektu) viņiem nav variantu, jo tāda līguma forma neeksistē. Ar nedzīviem priekšmetiem līgumu nevar noslēgt. Kur nu vēl sitīparkiem tiesības lemt ir vai nav CSN ievēroti viņu izīrētajā teritorijā, kas pat bieži nav viņu privātīpašums.

5 0 Atbildēt

Pareizi te raksta, ka Citypark darbinieki interpretē likumus pēc savas sapratnes, bet ar to sapratni tur ir pavisam vienkārši - viņiem algas maksā no izrakstīto "līgumsodu" skaita, tāpēc arī izpaužas ar visādām stulbībām, ka pat pamanās savus "līgumsodus" izrakstīt ārpus viņu apsaimniekotajām stāvvietām, kas būtu tikai un vienīgi Policijas darbs.

0 6 Atbildēt

Kanibaals rakstīja:

Melīt salīdzināji pirkstu ar ne pirkstu. CSN nosaka kārtību ceļu satiksmē un to regulē ar atbilstošām ceļu zīmēm. Nez kā tu ciemos pie draugiem brauc patvaļīgi iekļūstot kopīpašumos un privātīpašumos nesamaksājis un nemaz par to nesatraucies?  

Auto arī ir privātīpašums un par patvaļīgu lapiņu pielikšanu tam esmu noteicis līgumsodu 100eur. 

Tieši tā - CSN nosaka braukšanas kārtību koplietošanas ceļos. Bet gan ceļi, gan privātīpašumu lietošana var būt maksas - tas NAV noteikts CSN. Ļoti jau gribas komunistu pakaļlaižam jaukt pirkstu ar ne-pirkstu un uzskatīt, ka kādam citam ir pienākums bez maksas tev nodrošināt ērtības tā, kā tu paģērēsi. 

0 0 Atbildēt

To regulē ar attiecīgām ceļa zīmēm un iekasē ar biļešu kasēm aiz barjerām. Komunisms nozīmē visi ir vienlīdzīgi un daži vēl vienlīdzīgāki. Piemēram Jūrmalas gadījums. Tu jau dzīvo komunismā.

Nav nekāda pienākuma maksāt par bezmaksas stāvvietām. Pie tam ar savu auto piesedzu asfaltu, lai tas vasarā par daudz neuzkarst, tā kā mans privātīpašums aizsargā tavu un nodrošina ērtības.

5 0 Atbildēt

Atkal vatņiks Bradypusijs ir nostājies pret veselo sabiedrības dalu un nu tik ar savu murgu palīdzību parādīs visiem, ka pareizi ir but loham un tiem krāpniekiem maksāt ragā! Jā. Nu tik būs! sīg hai un uz priekšu raZZeja, Krim naš un s pobedoi tsvarišči!

0 5 Atbildēt

Pareizi ir - “veselā sabiedrības daļa” ir komunisti, kam viss pienākas par velti un svešā īpašumā drīkst arī kluci nolikt, ja ļoti gribas. Un neizsīkstoši jāskandina sev tovos saukļus. 

5 0 Atbildēt

Jā. Un diezgan konkrēti, vesela stunda par velti, ko arī "uzņēmējs" nenoliedz un ko tu kā jau īsts vatēts daunis, nevēlies saprast, savukart "uzņēmēju" interesē viegla peļņa uz loha rēķina, nejau kārtība, tā pat kā tevi interesē rupji sakot, vienkārši piepisties vienai frāzei un malt pa apli...

0 2 Atbildēt

Tad jau laikam neesmu lohs - uz mana rēķina to vieglo peļņu nemēģina iegūt. 

2 0 Atbildēt

Te visiem ir galīgi vienalga par tevi, vatņik vēl neesi sapratis ja?

0 2 Atbildēt

Jā, slimīgi izmisīgā vēlme izdomāt melus par visu, ko esmu teicis, nešaubīgi pārliecina, ka ir “vienalga”.

7 0 Atbildēt

Vai nevar beidzot izbanot Bradypus? Katru topiku piespamo trollis.

Visur viņam komunisti rādās.

0 3 Atbildēt

Protams, ka rādās. Komunistiem jau cenzūra nepiestāv, vai ne?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
2 4 Atbildēt

Ja kādam nepatīk tas sitiparks, tad var neizmantot viņu pakalpojumus.

Ir privātīpašumi un to īpašnieks ( nomātājs) ar tiem var darīt ko grib.

Var izdomāt likumu, ka manā īpašumā visiem jāskraida ar plikām dirsām. Negribi ģērbt bikses, tak neej.

Ne jau visas stāvvietas kontrolē sitiparks.

4 1 Atbildēt

Redzi, nav tik vienkārši. Tā tomēr ir publiska stāvvieta un pakalpojuma sniedzējam ir jārūpējas par to, lai tiktu veikta noteiktā pakalppjuma apmaksa. Tātad ir vai nu jāierobežo piekļuve, vai jāveic pasākumi, kas neatļauj atstāt teritoriju, neveicot apmaksu, kā tas ir visās normālās maksas stāvvietās. Tik vienkārši. 

Krokodils Reģ.: 29.06.2017
5 3 Atbildēt

Vienmēr esmu domājis par to pašu...

Tā kā pie jebkura bļāveja privatīpasumā es iebrauktu un nomestu savu karieti.... Jo 'man' tā ērtāk.

Šis bļavējs būs primais kurš centīsies manai karietei uzmest kādu soda apmēru. Vai klamburu, vai uzlīmi logā vai speciali pieliekot savu auto prieksā utml. jo redz h.ļi viņu īpasumā citas personas parkojas.

Bet ka pašam sava dirsa janoparko pēc iespējas tuvāk un ērtāk, tā redz cityparks esot lielākais suņu kantoris, jo redz ar kādām tiesībām pieprasa par parkošanos naudu.

Nez vienmēr esmu godīgs, atbraucu, nolieku, samaksaju nevis domāju pārgudrus pekstiņus cenšoties apiet sistēmu un problēma ar cityparks nav bijusi, tas laikam tiem kas audzināti psrs laika domāšanā, ka visur vienmēr ir jāšmaucās un vienmēr maksimāli jācenšas izbraukt 'na haļavu' un ta paši pukojas, ka nav sanācis un cityparks par to atsūta sodu. 😅  Tad ķērc un brēc beztabū, ptac un visur citur, ka kādā sakarā un viņam esot tiesības nemaksāt...

2 0 Atbildēt

Ok. Piemērs. Europark jugla pie juglas centra. Apmaksas automāts ir aizvākts. Nu un kā lai apmaksā ko? Tu gribēdams nevari savus santīmus viņiem iedot. Un tad par to saņemt 40 eiro "sodu" ir adekvāti? 

Aaa pareizi. Tas ir privātīpašums un apsaimniekotājam un naudas iekasētājam nav nekādu pienākumu

Citypark Hipokrāta ielā pretī RAKUS.

Esat tur bijuši? Lielie Citypark aizstāvji, 100% nav. Pie Valsts iesādes tas viss ir. Pie slimnīcas bļeģ. Vienas bedru bedres. Kā nav kauns pat kaut ko tādu prasīt samaksu? Uz ielas, kur ir mega daudz vietas, nez kāpēc savukārt saliktas zīmes "apstāties aizliegts", arī tur pretī autobusu galapunktam, kur agrāk drīkstēja stāvēt. Vai tas ir normāli? Dažiem šeit laikam patīk būt ķerpilām un patīk ka viņus ar valsts iestādes svētību tā kārtīgi izdupsē kaut kādi leišu rekatieri.

1 0 Atbildēt

Santīmi jau nav kopš 2014 gada 1 Janvāra.  Nezinu kuros aparātos, tu gribi samaksāt santīmos.

Europarkam ir aplikācija, ieej samaksā. Nemāki/negribi maksāt? Brauc ar sabiedrisko! Nevis ņerksti savu interpretāciju. Vai meklē citu pakalpojumu laukumus.

Par stāvvietu laukuma stāvokli jau tev ir pašam europarkam jāsūta, nevis jāraud publiski... Būs pietiekami daduz sūdzību katru dienu, tad gan jau ko sāks risināt!

LR Satversmē vai pašvaldību noteikumos NAV rakstīts, ka pie valsts iestadem-slimnīcām jābūt ir perfekti nobruģētam( un vēl velams izklāts sarkanais paklājs, kur tev šveicers atver durvis...

🙃 Velreiz atkartosos, nepatīk stāvlaukuma bedres - brauc uz slimnīcu ar sabiedrisko! 

1 0 Atbildēt

Kāpēc europarku nevar samaksāt mobilly? Kapec man jāinstalē telefonā viņu tur kaut kāda ļevā aplikacija ko?

Visu laiku tur bija aparats. Labi tad vismaz ar bankas karti varēja samaksāt.

1 0 Atbildēt

Jo mobilly ta pat kā cityparks, europarks un pārejie parki IR PRIVATA TREŠO PUŠU APMAKSAS PLATFORMA. Kas pelna no katras transakcijas, atkarībā no noslēgtā līguma....

Ta nu izdevīgak protams, ka katram vnk ir uztaisīt savu apmaksas platformu, kuru pats pārvalda, nevis dod komisijas naudu citiem.

Interesanti vai tu citiem vadītajiem, dod savu auto izmantošanai?

Nē? KĀPĒC?????

1 1 Atbildēt

Es redzu ka esi viens no eiropark vai citypark darbiniekiem (pidariem). Toč tadi paši debīli argumenti kādus sauca ta tupā citypark vecene kad viņu trollēju pa telefonu. Mats matā. 

2 0 Atbildēt

Pēdējā frāze arī ir pierādījums, ko rakstīja Krokodils - cilvēki ar psrs domāšanu mēģina appist sistēmu, principa pēc nemaksā un tad - nesanāk, sistēma izpiš pašus, un tad pārdzīvo, raud un atver foruma tēmu iauto.

0 0 Atbildēt

Par stāvvietu jāmaksā, bet ko vajag ignorēt ir viltus sodi. Auto nevar noslēgt līgumu.

3 0 Atbildēt

ZZZZ rakstīja:

Standarta 'man ir tiesības' bļāvējs. Zīmes nolasa tikai kad saņem sodu un brauc prom.

Respektīvi kamēr sodu neizraksta, ta pa lielam liek mīksto uz ceļmalā esošajām zīmēm, bet brauc kā māk. 😁

PROTAMS ceļu zīmju izvietošanas kultūra pie mums ir tāda, kāda viņa ir, minētajā sižetā- ciematā, 533 zīmes dzīvojamās zonas vietā vajadzēja vnk uzlikt baltu info zīmi ar lieliem burtiem  'pēc europark noteikumiem.' 

Jo šobrīd cilveks redz zilo dzīvojamā zonas zīmi, ta uzreiz mak atcerēties ka šajā zonā var likt auto kur grib, galvenais lai netraucē citiem, bet tā galīgi nav jo virs viņas ir 523 zonas zīme.(ko vadītaji negrib ieraudzīt)

Par cik uzreiz iebraucot zonā noteikumus braucot pie auto stūres kustībā, tos neizlasīsi, tos sakarina arī pa zonu tā ka skatoties uz visām debes pusēm vienmēr būs redzama plāksnīte, ar noteikumiem pie tās pieej, izlasi, iepazīties.

Izlasa '4. punktu' saprot ka malā noliktais auto stāv neatļauti un aizbrauc uz to kabatu, nevis 'likās ka drīkst' un iet pa savām darīšanam.

Ka arī mihailam vajadzētu aiziet uz csdd nodot tiesības un nokartot teorijas eksamenu, lai tās saņemtu atpakaļ, jo ir aizmirsis, ka aktīvajā 'zonā' iekšā NEKĀDAS papildu zīmes neliek!

Visu zīmju darbība ir zonai sākoties- kamēr neredzi zīmi zonas beigas, jāievēro tās zīmes kuras nolasīji iebraucot! Nevis jāsak skatīties uz zīmēm braucot otrā virzienā...

1 0 Atbildēt

Nav tādas ceļa zīmes Europark noteikumi, kur nu vēl kombinācijā ar 523 zīmi, kas nosaka, ka stāvēt vispār nav atļauts. Tur neviens nedrīkst novietot auto pat savā pagalmā.

0 0 Atbildēt

Kādus tik attaisnojumus neizdomāsi, lai pamatotu, kādēļ cilvēkiem nav tiesības savā privātīpašumā ierobežot tavu patvaļu. 

0 0 Atbildēt

Pag tās tiesības šinī gadījumā viņi nodod citiem un pēc tām zīmēm arī pašu ciemiņi tur vairs nedrīkst stāvēt pat pagalmā 😆

Patvaļa ir arī, ja nepareizi novietotam auto pārdur riepas vai līmē tam lapiņas. Kādus vēl attaisnojumus izdomāsi, lai attaisnotu patvaļu.

2 1 Atbildēt

Un kādēļ vispār jūs atbalstat šo kreiso reketa biznesu?

Ne eiropark, ne citypark nav LATVIJAS UZŅĒMUMI.

Tir "sodi" ko viņi izraksta, tur nav nekadu nodokļu, iekšā, ne PVN, nekā. 

Paši uzņēmumi visticamāk stradā bez peļņas, apmaksā "savus" rēķinus ārvalstīs un latvijas tautsaimniecībai un arī valstij nekādu labumu nedod.

Īsāk sakot. Idioti jūs esat!

1 1 Atbildēt

Mēs atbalstām? Šo uzņēmumu pakalpojumus (autostāvvietu apsaimniekošanu) izvēlas izmantot to teritoriju īpašnieki, kuriem tādi nekauņas, kā tu, sagādā problēmas. Rezultātā, protams, kādreiz kļūdas pēc cieš kāds neuzmanīgais - bet iemesls viņu eksistencei ir tikai un vienīgi komunistu pinpji, kuri pa labam nesaprot. 

0 0 Atbildēt

Tu atbalsti pārdaugavas falla nenojaukšanu, 9. maija svinēšanu, krimas okupāciju, luhanskas tautas republiku.

Man vatņik pat nav nekadu ilūziju ka tu varētu neatbalstīt šitos leišu rekatierus!

0 0 Atbildēt

Atkal nākas melot?

2 0 Atbildēt

Kāpēc atbalsti citus ārvalstu? Pieņemsim Cirkle K arī nav Latvijas uzņēmums...

Tad kāpēc samaksā par degvielas uzpildi? Tak ielej bākā, brauc prom un met mīksto paradu piedzinājiem, kad tie uzrodas! Jo Latvijai ne silts ne auksts no tā ka izmanto šī uzņēmuma pakalpojumus, jo tā nauda aizplūst ārvalstu investoru afērām un kabatu pildīšanai! 

0 1 Atbildēt

Tu arī esi idiots ko?

Apskaties circle K čeku. Tur ir PVN! Tur tiek maksati nodokļi.

Tev Circle K par pedejo litru ir kadreiz 40 eiro paprasījuši? 

Kārtējais klauns kurš neatškir godīgu uzņēmējdarbību no krāpšanas.

1 0 Atbildēt

Nu... Kasē samaksā pvn daļu/akcīzes nodokli, kas iet valstij, bet kāpec maksā un uzturi kaut kādus ārvalstu kretīnus???

Tā pati tava loģika.

1 1 Atbildēt

Jo es tā gribu, jo viņi ir godīgi uzņēmēji! Bet citypark ir krapnieki. Tādus ir japizģī. Tagad skaidrs?

1 0 Atbildēt

Es jau rakstīju - negribi maksāt, izvēlies stāvvietas ( veikalus), kurus neapkalpo sitiparks. Un nevajag domāt, kā appist sistēmu. Jo biežāk tā appisīs tevi pašu

0 1 Atbildēt

Ari cituslimnicu nevis RAKUS?

Vai ne vatņik?

Lai tie bezkājainie kropļi brauc ae autobusu. 

Varbut pievienojam vatastanai šito pleķi un tiem kuriem kautkas nepatīk, lai sipas uz UK biešu vagu ko? Vatņik?

0 0 Atbildēt

Nu ja tev nepatīk slimnīca, kas sadarbojas ar CityPark, tad izvēlies citu. Tas ir SLIMNĪCAS stāvlaukums, ja tev nav pielecis, un visas pretenzijas ir izsakāmas SLIMNĪCAI. 

0 1 Atbildēt

Man nekādu pretenziju nav. Cityparkam ir pretenzijas 40eiro apmerā. Kuras viņi var sev un tev ierullēt tur kur saule neiespīd. Un tā domaju ne tikai es, bet pat tiesas. Skaidrs, utainais?

1 0 Atbildēt

Izklausies pēc pastulba suņa, kas rej uz putnubiedēkli, kamēr zagļi pa otrām durvīm stiepj visu, ko grib.

1 1 Atbildēt

Vateni, tev vienkārši kremt, ka tu kārtējo reizi esi aptaisījis pakaļkājas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Visu cieņu Ārtelpass Kretiiniem! 

ŠEIT gan nav iespējams automātiski ievietot atslauci uz facebook reel,tāpēc manuaāli izdzēsiet atstarpes ;p www  .facebook.com/reel/1564828314210817

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

Kā būtu ar nummuru aizklāšanu vai noņemšanu Sitīparka plačos, lai izslēgtu to nozagšanu prombūtnes laikā?

0 0 Atbildēt

VIN arī pie loga jāizklāj uzmetot lapiņu, tad lai raksta līgumsodu visai BMW kompānijai. Kopš nevajag TA uzlīmes numuru vairs nenolasīt. Te daži argumentē, ka tas esot privātīpašums nu tad privātīpašumā arī numurus nevajag.

3 0 Atbildēt

Juglā cityparka reģistrācijas automātam pat nav virsū nekādu atpazīšanās zimju, ka tas ir Cityparkam domāts. Nu visai loģiski. Pēc iespējas vajag lai cilvēks nepamanītu to automātu, jo stunda tak ir pa velti, a pa velti tas nav 40 eiro. .

0 0 Atbildēt

Pie tam to stundu viņi paši varētu piefiksēt. Tam automātam tāpat nav nekāda juridiska spēka, jo biļeti tas neizsniedz. Krāpniekuzņēmumi-nodokļu nemaksātāji vienmēr varēs pateikt, ka nolohojies un kaut ko tur neievadīji.

0 0 Atbildēt

Automātiskās kontroles sistēmas maksā naudu. Par naudas ieguldīšanu tajās lemj laukuma ĪPAŠNIEKS, nevis apsaimniekotājs CityPark.

1 0 Atbildēt

Jā maksā gan naudu. Un tu tagad konkretna atkal dirs Pussijbreidij

0 0 Atbildēt

Par ko tieši? Nespēj pat melus vairs izdomāt, tikai gānīties? Švaks tu starp saviem domubiedriem izrādies. 

0 0 Atbildēt

Baigi apnicis klausīties tavus murgus vateni, tu varetu tā dziļak ierit to putlera zizli un vienreiz pievērties, tas arī viss.

0 0 Atbildēt

Necenties, mani uz savu hobiju nepierunāsi. Lai gan diezgan slikts arguments - tev tas pievērties nav palīdzējis. 

0 0 Atbildēt

Prātā veselā sabiedrība, ieskaitot tiesu, principā uzskata tieši tā pat kā es, tāpēc, vatētais, vari droši doties tur pat kur krievu karakuģis, man tak tādam loham kā tev nav nekas jāpierāda.

0 0 Atbildēt

To, ka komunisti par “prātā veseliem” uzskata tikai tādus pat nekauņas un egoistus, kā paši, tas ir sen zināms. Tev patiešām nekas nav jāpierāda, bet acīmredzot nespēj bez tā. 

0 0 Atbildēt

Es tevi vienkārsi nodiršu vateni, jo tu esi latvijas valstij un tautai nevelams mēsls, vai tad gruti pamanīt?

Beidz vatetais dzivot ilūzijas, tev virnigajam šķiet, ka esi baigi svarīgs, kaut gan patiesība tu ir zem plintusa, tur pat kur peļu sūds

0 0 Atbildēt

Es taču ne mirkli neesmu apšaubījis, ka Latvijas EPSR un tās komunistiskajai tautai esmu nevēlams mēsls. 

0 0 Atbildēt

EPSR tas ir tikai tavā galvā. laiks apmeklēt dakteri

0 0 Atbildēt

Kuru burtu esi gatavs apstrīdēt? Nu tā ar argumentiem, nevis tupu gānīšanos?

0 0 Atbildēt

Vajadzētu aiziet kopā pie daktera, tu viņam šito visu par EPSR un komunistiem izklāstīsi un tālāk tad domāsim, jo manā skatījuma tie nav "argumenti", tā visticamak ir kaut kāda slimība galvā. 

0 0 Atbildēt

Cik paredzami - “tautas ienaidniekus” novākt ar dakteru palīdzību. Nez… kurā iekārtā tas bija ļoti modē?

0 0 Atbildēt

Jā.

Principā pie visa vainīgi ir komunisti, pareizi?  

Pat pie tā, ka citypark uzliek pretlikumīgus sodus, jo komunisti jobanie tur liek savus auto un neievero privātipašnieka "prasības".

Pareizi? Pareizi.

A tiesa arī jobanie komunisti.

Pareizi? Pareizi.

Nu ko. Ar steigu pie daktera Pussijbreidij!

0 1 Atbildēt

Pareizi. Visus, ka neatbalsta komunismu, jāved “pie daktera” - tieši to jau par jūsu metodēm saku.

1 0 Atbildēt

Tu vai tad nezinaji ka psihenē visi ir veseli un cietumā visi nevainīgi?

0 1 Atbildēt

Nē, nav man, acīmredzot, tāda dzīves pieredze, kā tev.

2 0 Atbildēt

Bradypusam taču pasauli pārvalda pasaules varenā elite un ja tā saka, ka tev jāmaksā par bezmaksas autostāvvietu, tad maksā un nečīksti. Tur jau sen nav pilns rublis(jā rublis).

0 1 Atbildēt

DEBILS MELIS. Tikai tavos MELOS ir “jāmaksā par bezmaksas autostāvvietu

2 0 Atbildēt

Vatētais nespēj nomierināties, putas atkal pa muti.

1 0 Atbildēt

Kādos melos? Stāvvieta ir par brīvu 1,5h, bet atnāk citīparks un līmē uz privātīpašuma viltus līgumsodus, jo neesi atzīmējies viltus automātā, kurš pat neizniedz apliecinājumu, ka esi numuru tur ievadījis. CSN tādu kārtību neparedz. Uzliki “pulksteni” un staigā. Tikai lohi maksā līgumsodus, par līgumu, kas noslēgts ar nedzīvu priekšmetu. 

0 1 Atbildēt

Stāvvieta ir par brīvu, ieverojot noteikto kārtību. Sods ir par kārtības pārkāpumu. Nepatīk privātīpašumā noteiktā kārtība - nebrauc tajā! Ar tavu pieeju var mierīgi bezmaksas tualetē piedirst pisuāru un pateikt, ka sodu nemaksāsi, jo tualete ir bezmaksas.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti