Kā CSDD tiek organizēta TA ar iepriekšējo pierakstu ? - Forums - iAuto

Kā CSDD tiek organizēta TA ar iepriekšējo pierakstu ?

imzz Reģ.: 27.02.2015

"Jaunums!

Vairākās Latvijas pilsētās ir pagarināts darba laiks tehniskās apskates veikšanai gan darba dienās, gan brīvdienās un plašākas pieraksta iespējas. Aicinām saņemt pakalpojumu noteiktā laikā, pierakstoties e-CSDD vai zvanot 67 025 777."

Nekad neesmu to izmantojis, tāpēc jautājums, kā CSDD to praktiski realizē. Atsevišķi vārti un "rinda tiem, kuri bez rindas", vai iespēja apiet parasto rindu uz vārtiem konkrētam transporta līdzeklim "ar pierakstu" ?

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Ar pierakstu šamie mēģina regulēt rindu, bet ir viens bet - pieraksta viņi 150% (vairāk nekā spēj apkalpot) ar cerību ka daļa neatbrauks vaio iesprūdīs koķī un pēc tam stāvēs kopējā rindā. Nu un tad kad neviens nekavē tad veidojas gan kopējā rinda gan pierakstu rinda. Vienīgais kas - pierakstu rinda ir nedaudz īsāka...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Nav taisnība. Caur aplikāciju ielekties rinda var tikai tad, ja tavs auto Nr fiksēts iebraucot CSDD teritorijā. Iepriekš tu vari veikt visus maksājumus, kas to visu paātrina.

Tur nav kkādas atsevišķas rindas. Tu vienkārši stāvi CSDD teritorijā( vari neizkāpt) un atnāk tev rindas nr , vārti.

0 0 Atbildēt

Pagājušajā rudenī ar iepriekšējo pierakstu stāvēju pie kratīšanas vārtiem Rīgā kaut kāds trešais, aiz manis apstājās viens nervozs tipāžiņš un bija baisi neapmierināts ka viņam pieraksts vienā laikā ar mani - gāja pat skaidroties un pēc tam šams man atreferēja, ka jā CSDD pierakstot vairāk uz vienu un to pašu laiku, tā viņam atbildējuši esot... 

Naudasmaiss Reģ.: 10.02.2025
0 0 Atbildēt

Es tikko pagajusonedēļ gaju skati. Par ko tu tur runā Volx? Samaksaju un iestājos rinda esot juglā. Man rādijas 170 vieta. Kamēr izbraucu cauri rīgai, kad iebrwucu teritorijā, tad rādījās vēl 30 cilveki priekšā.

Un tie pēdējie starp citu bija visilgāk jāgaida. 

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Iekopēšu 650 pieredzi , kāda arī ir man

Vispirms (kaut nedēļu pirms) caur savu e.cssd profilu samaksā maksājumus (ta un sexplohtācijass nodokli) un ielādē telefonā ccsd lietotni.Ja nav profila, vispirms izveido to.Tas neko nekam netraucē un neko ēst neprasa.Drīzāk brīnumi, ka vēl atrodas Kāds, kuram tā nav.Iebraucot jebkurā ta teritorijā, kamera piefiksēs a/m numuru.Stājies stāvvietā, atver lietotni, sameklē opciju "pieteikties rindā",spied enter (laik).

Tālāk attiecīgi uztin/apstiprini to ta pta adresi kurā esi iebraucis,ievadi a/m numuru, un vēl ka esi iepriekš visu apmaksājis.Ieslēgsies gaidīšanas taimeris un uzleks cipars, cik Cilvēku rindā ir pirms tevis.Neko vairs lieki nespaidi, tas cilvēkuskaits ik pa brīdim updatosies.

5cilvēki- apm 5min,12 cilvēki nu kādas 10-15.Bieži pārlec uz priekšu uzreiz pa vairākiem.Pienāks tava kārta, tev e-krānā uzleks lai tu brauc pie šlagBomja un norādījums uz kuriem ta vārtiem tālāk.Visa pentere.Nekur nekādu papīru un nekam nekas nav jārāda (jāvirina).

Vispār šogad rīgas ta bija itin laba atmosfēra, nekādas liekas kasīšanās,viss raiti un laipni.Jaunā dd pārbaude ir pa lielam šharlataānu izbazūnēts biedēklis, ar kārtībā esošu mašīnu tas izmešu daudzums ir vairāk kā 200x mazāks par pieļaujamo.

0 0 Atbildēt
1 0 Atbildēt

Runa iet par iepriekšēju pierakstu, kad tu pieraksties uz 12:00 Antenas ielā! 

Tu atbrauc uz tiem 12:00 bet tev tik un tā ir jāstāv rindā, kura ir izveidojusies no tiem kuri pieteicās uz 12:00...

Tāds ir stāsts... 🤣

Naudasmaiss Reģ.: 10.02.2025
0 0 Atbildēt

Es tur taja nekad neesmu mēģinājis ta darīt, jo netaisos plānot savu laiku dēļ viņie., tehnisko eju kad sanaak pa ceļam, jo taja dienā man nekad nav rādījis brīvas vietas, tādēl eju "dzīvajā rindā" bet elektroniski. Manuprat daudz ērtāk.

0 0 Atbildēt

OK!

Cilvēks paprasīja kādam ir kāda pieredze - pastāstīju savējo! Principā piekrītu ka IEPRIEKŠĒJAIS PIERAKSTS CSDD nav pārdomāts un lielas jēgas no tā nav!

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Vispirms (kaut nedēļu pirms) caur savu e.cssd profilu samaksā maksājumus (ta un sexplohtācijass nodokli) un ielādē telefonā ccsd lietotni.Ja nav profila, vispirms izveido to.Tas neko nekam netraucē un neko ēst neprasa.Drīzāk brīnumi, ka vēl atrodas Kāds, kuram tā nav.Iebraucot jebkurā ta teritorijā, kamera piefiksēs a/m numuru.Stājies stāvvietā, atver lietotni, sameklē opciju "pieteikties rindā",spied enter (laik).

Tālāk attiecīgi uztin/apstiprini to ta pta adresi kurā esi iebraucis,ievadi a/m numuru, un vēl ka esi iepriekš visu apmaksājis.Ieslēgsies gaidīšanas taimeris un uzleks cipars, cik Cilvēku rindā ir pirms tevis.Neko vairs lieki nespaidi, tas cilvēkuskaits ik pa brīdim updatosies.

5cilvēki- apm 5min,12 cilvēki nu kādas 10-15.Bieži pārlec uz priekšu uzreiz pa vairākiem.Pienāks tava kārta, tev e-krānā uzleks lai tu brauc pie šlagBomja un norādījums uz kuriem ta vārtiem tālāk.Visa pentere.Nekur nekādu papīru un nekam nekas nav jārāda (jāvirina).

Vispār šogad rīgas ta bija itin laba atmosfēra, nekādas liekas kasīšanās,viss raiti un laipni.Jaunā dd pārbaude ir pa lielam šharlataānu izbazūnēts biedēklis, ar kārtībā esošu mašīnu tas izmešu daudzums ir vairāk kā 200x mazāks par pieļaujamo.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

TA ir lielpisānu problēmas. Laukos vienkāršāk…Kā mušas pret lampiņu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Tieši pretēja pieredze - aizbraucu ar hobijauto reiz uz Talsiem stundu pirms darba laika beigām un mani pasūtīja - rindā pieteikties vairs nevarēja. “Lielpisānos” tik slikti nekad nav bijis. 

Krokodils Reģ.: 29.06.2017
4 0 Atbildēt

Nezinu, ka strādā pieraksts Rīgā antenas ielā- izklausas ka drīzak nestrādā jo pārāk liels dzīvās rindas automasīnu skaits. Nekad neesmu mēginājis Rīgā uz konkrētu laiku pierakstīties, liekas bezjēdzīgi.

Uzskatu ka 'Rīgā' būtu nepieciesama vēlviena tāda paša izmēra stacija kaut kur Juglā pieņemsim.

Savadāk visa Rīga ar tās 600tūkst iedzīvotajiem + apkārtejiem gāžas uz vienu pārbaudes staciju.

Un lūk rezultats ka neko vairak par 'dzīvo rindu' fiziski nevar nodrosināt.

Bet ārpus Rīgas pieraksts strādā smuki un bez problēmām.

Pieraksties konkrētā datumā teiksim uz 12:00, atbrauc uz 11:50, esi TA parkinga laukumiņā, aplikācijā nospied ka esi(tāpat atrak par 10min tev neļaus ieregistrēties ja esi uz konkrētu laiku), iedod tev nr. un 12:00 aplikācija saka ka var braukt uz x vārtiem, virs vārtiem arī būs tavs nr.

Un JĀ visās apskates stacijās pirms iebraukšanas stavlaukumā ir kameras kas nolasa nr. zīmi, kamēr nav nolasīta aplikācijā neļauj pieteikties rindā uz TA. (Uz maksajumiem vari pieteikties būdams mājā, bet ne uz apskati.)

Šajās vietās, tie kas ir rindas kārtībā, stāv un gaida, ka iedegsies viņu izdotais rindas kārtībā nummuriņš un var braukt. Var gaidīt 5min.. 20min.. var gaidīt 1h pirms tiec. Atkarīgs, kā paveicas no noslogojuma.

Bet katrā stundā ir atstāti kaut kādi laiki kur nevar pieteikties tas lai varētu arī apkalpot šo dzīvo rindu.

0 0 Atbildēt

Kāpēc būtu jāpiesakās tieši beidzamajā brīdī un uz kādu neiespējamu laiku? Ja baigi vajag tieši kādu konkrētu laiku, kapēc nevar to aizsist jau laikus? Ja reiz īpašas vip prasības, vai tad nevarētu pacensties visu iepriekš smalki izpētīt? Antenas ielā pieteikties var tāpat kā citur, vienīgi drošvien tur to kandidātu ir vairāk.Tāpat taču arī iespēja ir brīvdienā.

Gudrinieki mēdz braukt arī no agra rīta, jo tad cilvēku mazāk un parasti viņi ver/vaļā jau kādas minūtes pirms oficiālā darbalaika.Tas pats arī vakarā- ja pa dienu kas nav sabīdījies, iebrauc kaut vai 15min pirms darbalaika beigām.Ētiski protams tas nav, bet,ja vien esi ticis aiz šlagbomja,viņi strādā līdz beidzamajam apmeklētājam un nevienu prom nedzen.Šis knifs ne vienam vien ir savureiz noderējis.

Nu labi, trāpīji kādā sliktā brīdī, lietotne uzrāda tev piem 50 cilvēkus pirms tevis- tak atcel to pieteikšanos un vienkārši brauc prom.Sliktākie laiki ir ap pl.4-5-6 vakarpusē.

Krokodils Reģ.: 29.06.2017
1 0 Atbildēt

Strādajot Rīgā, man 'antenas iela' ir tā teikt pa ceļam.

Tad nu pēdejos gadus viss ir samaksāts civilizēti iepriekš, braucu tā lai uz 7:30 esmu tur, nospiežu appā tehniskā apskate, ievadu auto nr. un uzreiz aplikācija saka varu braukt ieksā teritorijā uz dīzeļpārbaudi, iekšā rindu nav- tieku uzreiz vai esmu nākamais, ~7:50 esmu ārā ar jauno skati un braucu uz darbu, 8-8:10 esmu darbā, kā parasti baigi neko nekavējot!

Ne pilnā kapacitatē bet Antenas ielā, 1-2 dīzeļ un kādi 2-3 TA boksi ir jau vaļā no 7:30! 😉

Nesaprotu tos cilvēkus kas 7:40 jau ir gatavi stāvēt dzīvajā rindā pie kases, jo kases atveras tik no oficialā darba laika 8:00

Tikai lai samaksātu par skati un nodokli visdrīzāk ar to pašu plastikāta kartes palīdzību.... 🤣 Un tad tie ir tie kas pēctam beztabū sūdzās par rindām, ka jākavē darbs u.t.t.

Ja tas viss notiek, pa dienu vai vakarā, ka tur visi boksi pilni, tad nevaru iedomāties kā pieraksta sistēma var strādāt ta lai tu nekavētu. Vienīg moš ir kādi spec boksi uz pierakstu un tā, bet nu cilvēki jau arī nebrauc uz tiem vārtiem uz kuriem saka, jo tur 5masīnas priekšā bet aizbrauc uz citiem kur 1 auto ir.... Nu un tapēc jau arī sistēma nestrādā.

Personīgi ja neesi savos vartos tad nepieņemtu un sūtītu uz konkretajiem vartiem. Tā šos 'gudrīšus' kas domā ka viņu laiks svarīgāks par pārejo laiku parmācītu.

Pēdējās 2 pieredzes ar pierakstu ārpus rīgas - pirmo reiz 2ned, otro reiz 3ned iepriekš pieteikts laiks, problēmu nebij, cikos bija pieteikts, tikos arī tiku.

Pārējie(domaju ka dzīva rinda) stāv un gaida, jo atbraucu ~10min pirms, uzspiežu ka esmu, tieku iekšā savā laikā, izeju skati- paskatos un vēl konkrētās mašīnas stāv parkingā pirms, tatad acīmredzot gaida vnk 'dzīvajā rindā' uzaicinājumu.

Tiradoken Reģ.: 17.08.2024
0 0 Atbildēt

Mana pieredze ar TA arī varēja būt labāka.

Pagājušo gadu pierakstījos uz TA ar iepriekšējo pierakstu konkrētā laikā. Jau laicīgi pāris nedēļas uz priekšu un tā, lai būtu pirmais rindā.

Atbraucu 10 min. ārtrāk, 5 min. gaidīju lai aplikācija saka, ka varu braukt tālāk. Braucu uz vārtiem, bet tur 4 auto priekšā. Gaidīju 45 min.. Kaut kas ar to pierakstu sistēmu nav kārtībā...

Citus gadus samaksāju visu internetā, piebraucu no rīta 10 min. pirms vēršanās vaļā un tieku iekšā pirmais vai otrais.

Par tām papildus TA stacijām - būs drīz (tagad pamatus jau lej). Viena vieglajiem, otra smagajiem. Visdrīzāk šogad/nākamgad būs gatavs. Googlē var visu info apskatīt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tātad, sanāk, ka iepriekšējais pieraksts var samazināt gaidīšanas laiku tikai CSDD stāvvietā. Kas varbūt kaut ko dod tikai maksimālās noslodzes laikā, ap 4-5 pēcpusdienā. Es parasti TA ierodos ap 11 dienā, un CSDD stāvvietā ( ar iepriekšējiem maksājumiem un lietojot aplikāciju ), nav gadījies gaidīt ilgāk par 15 min. arī bez iepriekšējā pieraksta. Bet galvenā stāvēšana jau ir rindā uz konkrēto apskates vietu, kur var būt priekšā kādi 6 auto. 

0 0 Atbildēt

Nav it kā nekad redzēts, ka kāds/kādu būtu "apsteidzis" rindā pie konkrētā apskates boksa.Varbūt vienīgi ja ir kāds īpašs bokss "tikai pierakstītajiem". Visdrīzāk jau drusku populisms un vienkārši "ārējās" kopējās rindas regulēšana.Plus vēl centieni paplašināt lietotnes lietotāju loku,lai atslogotu kases.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Runa iet par iepriekšēju pierakstu, kad tu pieraksties uz 12:00 Antenas ielā! 

Tu atbrauc uz tiem 12:00 bet tev tik un tā ir jāstāv rindā, kura ir izveidojusies no tiem kuri pieteicās uz 12:00...

Tāds ir stāsts... 🤣

nezinu par Antenas ielu, bet Siguldā, ja piesakās uz 12, tad jau 11:55 paņem

MrSmith Reģ.: 24.05.2017
0 0 Atbildēt

Pēdējās 2x biju Rīgā ar pierakstu. Subjektīvi rinda šķita nedaudz īsāka  kā citas, 1-2 auto priekšā.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti