Peugeot 5008 2025 / 2026 auto tests, atsauksmes un iespaidi - Forums - iAuto

Peugeot 5008 2025 / 2026 auto tests, atsauksmes un iespaidi

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Peugeot 5008 auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2025 / 2026

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 0 Atbildēt

šis ir salīdzinoši liels auto, iekšējie izmēri man piemēroti, iekārtoties pie stūres var ērti. priekšējais panelis interesants, ekrāni arī labi, grafika laba, man patika. braukšanas izjūtas labas, stūrējas, bremzējas, bagāžnieks liels, aizmugurē aiz sevis varu normāli iesēsties. ārējais izskats interesants, var atšķirt no citiem līdzīgas klases un izmēru auto, varētu būt viena no manām izvēlēm, ja domātu par auto maiņu, tā kā braucu dienas laikā, nav vērtējums par braukšanu naktī, kā apgaismo ceļu u.c.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

Pēdējo gadu testos katru gadu Peugeot ienāk ar skaistu dizainu. Šogad ir ienācis 5008, kura eksterjeru es nevarētu saukt par ko unikālu vai īpaši skaistu, taču salona interjers ir līmenī. Tieši tāds, kādu to sagaidu no Peugeot. No testētajiem tieši Peugeot 5008 un Cupra Terramat interers man patika visvairāk.

Liels bagāžnieks, kuru man tā arī neizdevās atvērt ar ārējās pogas palīdzību. Es to gluži vienkārši neatradu / nesataustīju. Pat nezinu, vai tāda vispār ir. Bet ar pulti viss strādā.

Patika, ka aizmugurē arī ir profilēti krēsli, vietas daudz.

Un bagāžniekā vēl ir divi papildu krēsli, pie tam gana lieli un ērti. 

Braukšanas gaita ļoti komfortabla, dinamika arī ir pilnīgi pietiekama. Manuprāt, 5008 hibrīds GT komplektācijā par cenu 35 600 EUR noteikti ir good deal. Latvijas Gada Ģimenes auto 2026 tituls ir ļoti pat iespējams.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Pag pag nomiks ĢIMENES AUTO? viņš ko 7 vietīgs??? Tad jau EV variants ir?

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Bildē taču redzi. Ir arī elektroversijā. Cena apmēram 50 000 EUR, bet no dīlera informācijas īsti nesapratu, vai ir 7-vietīgs pieejams vai nav.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti