Volkswagen Transporter 2025 / 2026 auto tests, atsauksmes un iespaidi - Forums - iAuto

Volkswagen Transporter 2025 / 2026 auto tests, atsauksmes un iespaidi

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Volkswagen Transporter auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2025 / 2026

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 0 Atbildēt

Solis uz priekšu, salīdzinot ar iepriekšējām paaudzēm, protams. Ir  pieredze braukšanā ar dažādu paaudžu VW transporteriem. Sēdēšanas pozīcija un instrumentu panelis ar ekrāniem un kabatas panelī - pārskatāmi un ērti. braukšanas izjūtas, kā jau transporterī, stūrējas labi, sānu spoguļi labi, jaunums - atpakaļskata spogulis IR! kā tā? - kravas busiņš, aizmugurē starpsiena? hm, busiņa aizmugurē iebūvēta videokamera, un tā filmē aizmuguri, bet attēls tiek rādīts atpakaļskata spogulī šis ir būtiski, jo agrāk bija jāiztiek tikai ar sānu spoguļiem. 

Gribētos novērtēt arī gaitas un bremzēšanas īpašības ar kravu, šoreiz braucu bez kravas, par to izpaliek iespaidi un vērtējums. tāpat arī tik īsā testā dienas laikā nav iespējams pārbaudīt, kāda ir braukšana naktī, kā apgaismo ceļu utt. 

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

Piekrītu Conqueror par atpakaļskata spoguli. Tā ir riktīga laba lieta. Parkošanos padara ievērojami vieglāku. Bet tas manā ieskatā par Transporter laikam ir vienīgais plus. 

Es domāju, ka VW Transporter ir beidzis pastāvēt ar 6.1 paaudzi. Šis ir Ford Transporter, kas ir jūtams ne tikai no ārpuses, bet arī salonā. Ford stūre, viduskonsole, krēsli. Pilnīgi viss, izņemot logo. Esmu ar Multivan ikdienā nobraucis 5 gadus, tāpēc ir zināmas gaidas, kādam vajadzētu būt Transporter. Braukšana arī nav VW raksturīga, no būdas dzirdami katri trokšņi, katrs akmentiņš, kas atsitas pret apakšu. 

Braukt ar kravas busu bez kravas vienmēr jautri - lēkā pie katra ceļa nelīdzenuma, skan, grab. Saprotams, ka ar pilnu kravu ir cits izsvarojums, cits braukšanas komforts. Bet arī tad tas nepadarīs Fordu par VW. testa dienas laika pamanījām, ka kaut kas salonā tek, pie tam ne jau pa pilei. Visdrīzāk, kondicionieris pie vainas. Pats nepiedzīvoju, bet dzirdēju, ka atgriežoties sākuma punktā pie Mola, braucēji sūdzējās, ka pēkšņi pārstāja strādāt radio. Var jau būt, ka dziesma izdziedātā un Transporter ēra beigusies. Ceru, ka kļūdos.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Un vēl, Raitis Raider savā video sūdzas par kvadrātiņiem priekšējā vējstiklā, kas traucē. Par šo bija arī diskusija uz vietas. Es vispār tos nemanīju, man nekas netraucēja. Par priekšējā vējstikla ātro apsildi uzzināju tikai no viņa. Tā kā tas velns nav tik melns kā mālē.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Vispār tāda loga apsilde ir laba fīča. Ir pašam tāda vāģī bijusi. Ziemā nav ilgi jāgaida, arī kad strauji t mainās un aizsvīst, tas momentā palīdz. Bet nu atsevišķās situācijās ir traucējoši. Īpaši kaitina ja smidzina, slikta redzamība krēslā vai tumsā, kad pretim braucošie starmeši izplūst stikla kontrastā. Esot arī tāda lieta kā kaut kāds starpslānis stiklā kā tā plēve vidū, kas silst.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti