Atbalstīts
Ā, un kas? Rīgā arī ir feiskontrole. Krustojumos. Nofočē un paskatās, kas tu par putnu.
Vispār šis ir reāli traģikomiski. Polijai jāsargā robeža, lai no Vācijas nelien imigranti! 🤣 Tas ir āprāc, esmu jau teicis - vai pašiem vāciešiem tiešām nenāk vēmiens, ka no varenas nācijas viņi ir pārvērtušies par ņergām?
vienmēr visi piemin statistiku - cik Vācijā iebrauc imigranti... tikai apskatieties statistiku - cik izbrauc!!!
Spoileris - vairāk kā 2.pasaules kara laikā.
Zvēruteoriju entuziassti jau kuro gadu stāsta par ģeniāl ģeneorālo eroplānu- bez īpaša pieteikuma un cieti argumentēta iemeesla neviens Lohs nedrīkstēs iziet (izbraukt) tālāk pa 10km no savas dekl. dzīvesvietas.Nebūs vairs ne izmēšu, ne sasstrēgumu (spūrdņu).Tas pat ir daudz, es drīzāk noteiktu Vajadzību jau no kāda Pirmā (vai vismaz Otrā) kilo metra.
Krieva laikos bij tāds jēēdziens "100-tais kilometrs", to tradīciju ir jāatjauno ar steigu (degsmi) un jāpasludina Likuma kārtībā! Ietverot augošo inflāciju un pieaugušo Bezkaunību, tagad to varētu vēl "pareizināt" ar kādi 2,5..
100 ais kilometrs bija Krievijas mērogiem. Latvijā 100 tā kilometra gadījumā bomži, ubagi un aukas tiks nogādāti Talsos vai Valmierā :-/
Robežkontrole nav lidojot uz Poliju, tikai braucot.
Man mēneša beigās tieši jābrauc uz Poliju, cerams nebūs baigās rindas uz robežas.
Poļi taču jau agrāk kontrolēja.Neba jau visus vilks aiz matiem ārā,gan jau skatīsies pēc purniem.Nu varbūt kādam tādam aizdomīgākam pajautās- kurp brauc,vai kas tie pa bērniem salonā vai bagāžniekā ko ved.Uz Austrijas/Vācijas robežas tāda kontrole nezcik gadus ir bijusi- vieglie lēni brauc 3 rindās, pie būdas gozējās 3 kontrolieri ar automātiem/kaklā un mierīgi noskatās.
bija jau ik pa laikam. Apstādināja tik aizdomīgos, vai par ko bija noziņots.
Pidarasi man nelauj brīvi parvietoties. Kada sakara ko? Tad lai pišas uz ruslandiju.
nu kas zina cik ilgi būs ierobežojumi.... Ne jau uz mūžu!
Sestdien, braucot iekšā Polijā, visu satiksmi no bāņa dzina nost stāvlaukumā, tur vairāki robežsargi, izlases kārtībā, kaut kādas mašīnas nodzina malā, šķiet vairāk busiņus, mums ieraugot, ka aizmugurē bērni, rādīja lai braucam tālāk, īsti pat neapstājāmies. Aizkavēšanās uz robežas bija pat ne minūtēs, bet sekundēs mērāma.
Polija ievieš robežkontroli ar 7.jūliju
Polija otrdien paziņojusi, ka no 7. jūlija ievieš pagaidu robežkontroli uz robežām ar Vāciju un Lietuvu, lai apturētu nelegālo robežšķērsotāju plūsmu.
www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/01.07.2025-polija-cina-pret-nelegalo-migraciju-atjaunos-robezkontroli-uz-robezam-ar-lietuvu-un-vaciju.a605154/