iAuto testā ķīniešu pilsētas apvidus auto MG modelis ZS. 1.5 L hibrīds ar 197 Zs. Kas maksā 27 990?
iAuto testā ķīniešu pilsētas apvidus auto MG modelis ZS. 1.5 L hibrīds ar 197 Zs. Kas maksā 27 990?
Ielikšu komentāru par MG ZS jo izskatās ka to nav pārāk daudz ![]()
Tiem kas nezin - MG (Morris Garage) Britu bremds nu jau kādu laiku pieder ķīniešiem. Šajā gadījumā es teiktu ka tas nav slikts variants, jo MG zīmols izdzīvoja un izskatās, ka sāk diezgan labi iejusties.
No savas puses - ar 3 Gada Auto pieteiktajiem MG auto testos braucu pirmo reizi. No sākuma nesaprotamie tehniskie risinājumi kā 3pakāpju ātrumkārba (automātiskā protams) liekas dīvaini. Taču kad ar to aistēmu kas sajūgta Hybrid formātā pabrauc, ir ok.
Tas kas netipiski ķīnas auto - MG multimedija man liekas viena no loģiskākajām un saprotamakajām starp visiem auto. Lietojas vienkārši un saprotami. Ja vēl pogas uz stūres sakartotu un apzīmētu saprotami - vispār izcili.
ZS brauc labi. Un galvenais - šis laikam ir labākais cenas/braukšanas sajūtu balanss kas pēdējā laikā sastapts. Tas auto gan brauc, gan izskatās, gan sajūtās dārgāks nekā tas ir patiesībā.
Tagad CityBee pakalpojumā šitie ir pieejami. Paņemiet pabrauciet. Paši sapratīsiet. Šis man sāk iepatikties.
MG ZS
Viens no nu jau vairākiem Ķīnas autobūves pārstāvjiem konkursā un viens no trim pieteiktajiem MG zīmola modeļiem.
Grūti ir atcerēties šos modeļus ar pāris burtu apzīmējumu, taču krietni vienkāršāk ir ar dzinējiem un transmisijām – visiem trim pieteiktajiem MG modeļiem bija vienādi benzīna hibrīdi. Jāteic gana jaudīgs dzinējis, kas šim kompaktajam priekšpiedziņas krosoveram nodrošina labu dinamiku.
Saprotamu iemeslu dēļ pret Ķīnas auto izturamies ar piesardzību, taču kopumā jāteic, ka šis auto atstāja labu iespaidu gan braukšanas īpašību, gan salona apdares ziņā. Turklāt arī cena par to, ko iegūstam ir gana laba, kā jau pārsvarā visiem ķīniešiem. Taču vai ar to ir pietiekami, lai uzrunātu salīdzinoši konservatīvo latviešu autobraucēju, rādīs laiks.
iAuto testē logu šķidrumus -14,5 grādos, vieglā putrā tikai viens -10 šķidrums. Kādi secinājumi? (+ VIDEO)
3
Ziemā dīzelis nelec? Nav taisnība - jaunu dīzeļmotoru viegli piestartēt arī - 20, kā ar elektroauto? (+ VIDEO)
49
MG ZS 2025 / 2026 auto tests, atsauksmes un iespaidi
MG ZS auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2025 / 2026