Vecuma marasms, jeb ar (elektro) ciskadriļļiem pa Alpiem. - Forums - iAuto

Vecuma marasms, jeb ar (elektro) ciskadriļļiem pa Alpiem.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pienāk brīdis, kad esi izmēģinājis dažādus ceļojumu veidus, kontinentus, gribās izmēģināt kaut ko pavisam savādāku.

Sakarā ar to, ka man patīk Alpi, izdomāju, ka interesanti būtu tos šķērsot ar velosipēdiem. Piemēram, marštuts - Insbruka ( Austrija) - Komo ( itālija). Attālums ir ap 400 km, bet ja braukt ar e-velosipēdu, to ir diez gan reāli izdarīt, tikai stāties pa ceļam reizes 5-6 un lādēties. 

Vai īsāks - Insbruka - Verona.

Man tikai interesē - kā ir izdevīgāk - ņemt savus no mājām, vai ņemt nomā? Saviem ir problēma ar nogādāšanu. Ne visi vilcieni, autobusi var ņemt. Bet ar nomātajiem nezinu vai var aizbraukt uz citu valsti ( vai pat pilsētu).

Ir kādam pieredze? Vai kāds ir ņēmis evelosipēdus nomā Austrijā, Itālijā? 

un vai kāds zin, kā ir ar sabiedrisko transportu šajā maršrutā - Insbruka - Komo. ( Insbruka - Verona)  Ja braukt ar parastajiem velosipēdiem, bet garākos pārbraucienus braukt ar autobusu ( vilcienu).

Piemēram,  līdz Veronai iet autobusi un vilcieni kā reiz pa maršrutu. 

Varbūt ir kādi citi maršruti, labāki?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ņemot savu - tu paņemsi to ko vajag, ja nomāsi - dabūsi to kas ir nomā, un nomas kastes lielākoties ir tādi “lielveikalu” iepirkumu “ratiņi”- tie pilda funkciju, bet 400 km - ar lielu varbūtību būs paliels sux. 

Es ieteiktu pamēģināt atrast kādu kuram intereses līdzīgas tik ceļot ar auto, tad uzkabini viņam tos elektro velo, vai vēl labāk - braucat kopā ar kādu busiņu ( kaut nomas) …

Lasītākie raksti

Jaunie raksti