ha ha, domā, kāds te no LV pieteiksies un sāks stāstīt par savējo, plusus un mīnusus utt? bez īpašas reklāmas turpinās braukt pa Dubaiju ![]()
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ha ha, domā, kāds te no LV pieteiksies un sāks stāstīt par savējo, plusus un mīnusus utt? bez īpašas reklāmas turpinās braukt pa Dubaiju ![]()
Es pat nezinu, kas tas ir ![]()
Domāju, ka varu te iemest savu pieredzi, arī bez īpašnieka statusa.
Esmu izbraucis ar trim dažādiem Purosangue, tāpēc uzreiz precizēšu — tas nav SUV. Ferrari paši to sauc par FUV, un iemesls ir vienkāršs: tas ir superkārs ar četrām durvīm, nevis ģimenes busiņš.
Pirmā reize bija pirms pāris gadiem Prāgā. Godīgi — pirmais iespaids bija pilnīgi greizs. Iekāp, apsēdies, viss smuki, kvalitatīvi, pat pārāk mierīgi. Durvis kā Opel Meriva, sajūta kā dārgam, stilīgam ģimenes auto. Iedarbini — klusums. Paripo pa teritoriju — un galvā doma: ok, izbraucu ar ļoti dārgu RS6.
Un tad otrā un trešā reize… kad pedālis tiek iepists grīdā.
Tajā brīdī viss saliekas pa plauktiņiem. Tas nav ģimenes auto. Tas ir pilnvērtīgs četrvietīgs superkārs. Ciets, vibrējošs, brutāls. Paātrinājums pa gludu asfaltu dod sajūtu kā rallijā vai kosmosa startā. Neomulīgi labā nozīmē. Tā, ka nedaudz bail — Tieši tāpat kā visiem nopietnajiem Ferrari.
Internetā pilns ar gudrajiem, kas šo salīdzina ar Mazdu, meklē metinājumus, plastmasas skrūves un vēl sazin ko. Tas viss ir pilnīgs fufelis. Šis ir Purosangue — tīrasiņu Ferrari.
V12 atmosfēra. Fantastiska kārba. Īsta Ferrari sajūta, bez kompromisiem un bez paskaidrojumiem.
Rezumē — katra centa vērts.
Ja domā, ka šis ir ērts auto ar ko aizbraukt paslēptot uz alpinem? garām
Ja meklē dārgu, skaļu, nervozu superkāru ar četrām durvīm — šis ir tieši tas.
PS
Bildes šoreiz nelikšu
Paldies par sulīgo aprakstu. Man patika tavs Ferrari Purosangue pozicionējums.
Vai arī paši Ferrari saka, ka tas nav apvidus auto, bet gan četrvietīgs varenauto, vai tā bija vairāk tava interpretācija?
Es saprotu ražotāja domu, es saprotu tavas izjūtas, bet es nesaprotu kāpēc tas bija jābāž Mazdas virsbūvē?
Ferrari ir gara, gaumīga pieredze ar 4 durvju sedaniem, kupejām. Kāpēc bija jāpaaugstina smaguma centrs un secīgi jāsāg giriezt stūrus?
Pa manam idiotiski ieguldīta izstrādes nauda
Tu esi redzējis mazdu un Puro? Tur pat neviena kopīga forma un izmērs nav. Tur ar smaguma centru viss ir kartībā tieši tāpat kā visiem superkāriem. Tur tak sausais karteris, motoru var nolikt cik zemu vajag.
Aha vēl viena autokompānija izmainījusi fizikas likumus.
Bezsvara jumti un vertikālās statnes, Bezsvara korpuss un vadītāja smaguma centra pazeminošais burbuļinators.
Bet vispār kāds autoraidījums varētu sataisīt salīdzinošos testus piem tam 12 cilindri un šitam. Nu tā lai uzskatāmi redzams, ka fiziku nu nekā neapčakarēt
Motorfox rakstīja:
Paldies.
Jā tieši pati rūpnīca to saka, ka tas nav SUV, bet gan četrvietīgs superkārs. Šis jau ir ideoloģiskais turpinājums FF un GTC4 Lusso.
Paši viņi šo dēvē par FUV - Ferrari utility vehicle.
Labais! Lieliska pieredze! Bet, tas ātrums, kā adrenalīns! Aizrauj, jumtu…labi ja tikai…mākoņos! Jāmāk koncentrēties, ka tiem sportistiem, un tad, tik mierīgi aprunāties par!
Par 77 procentiem mazāk – spējš kritums elektromobiļu reģistrācijām Norvēģijā; tam ir skaidrojums
29
iAuto testē logu šķidrumus -18°C grādos! Putrā ir -10°C , bet -20°C viss OK. 85 centi litrā - 2.DAĻA (+ VIDEO)
5
Ferrari Purosangue auto tests, atsauksmes un iespaidi
Ferrari Purosangue auto tests, atsauksmes un iespaidi par aktuālo modeli