Ja būtu iespēja nopirkt jebkuru auto bet jābrauc visu mūžu ar vienu kuru Tu izvēlētos un kapēc? - Forums - iAuto

Ja būtu iespēja nopirkt jebkuru auto bet jābrauc visu mūžu ar vienu kuru Tu izvēlētos un kapēc?

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026

Bieži Esmu ar daudziem spriedis kā būtu ja būtu iespēja nopirkt pilnīgi jaunu auto bet jābrauc ar to visu dzīvi.Interesants jautājums .Vai tas butu kas jauns tagat ražots iekšdedzes dzinēja vai elektroauto vai kāds 90 gadu mersedes vai audi vai prasts golfiņš.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Interesants jautājums. No sērijas "ar kuru džāri tu gribētu pārgulēt, bet tev viņa būtu jāprec un nedrīksti šķirties".

90to gadu mersedesam daļas vēl ir pieejamas par saprātīgu naudu? Kaut kas vēl būs MB noliktavās, ja pagrabinās, bet nez vai aktīvi ražo. Un to, kas vēl ir, visdrīzāk izgrābj turīgie entuziasti. Šrotos jau ar nekā nebūs, kas bija, ir izjaukts, saeļļots un stāv plauktos - atkal jau, zinātājiem/cienītājiem. Nu un tad vēl Āzijas meistaru ražojumi reģioniem, kuros tie merši vēl turpina strādāt, bet hvz kas ir piedāvājumā un kādā kvalitātē.

Petka Reģ.: 09.09.2001
1 3 Atbildēt

G klasi, arī pēc 30 gadiem būs aktuāls 😀

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026
1 3 Atbildēt

Jā Man tāda pati doma 

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Mani varianti iegādājot atkarībā no tā kur iekristu konkrēta dzīves vieta ar to “līdz nāve mūs šķirs”:

G-wagen vai Ford F150 (tas ja būtu orientēts uz lauksaimniecību utml.) ja pamatīgi Latvijas lauki

Toyota Caldina GT-T/ Celica GT4 (gen5)/ vai Mitsu Evo 7 ja “vidēji” lauki ar piekļuvi pa asfaltu. 

Porsche 911 /Honda NSX ja pilsēta utml.

Ja jāizvēlas absolūti tikai vienu - tad Toyota Caldina GT-T.

Iemesls - universālis ar Toyota -3S-GTE dzinēju - gribi izmest naudu taisi kaut 1000Zs, AWD tāds pat kā Celica GT4 un ārēji - ne ar ko neizceļas …

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 0 Atbildēt

Padomājot par topika uzstādījumiem, reālais saprāts ieslēdz…rāmis sarūsēs, ādas beņķi izjuks, tad kas ar dzinēju utt. Labi ka tā nav realitāte. Bet ja nu tiešām tā ka spiež, es ņemtu kādu ātrgaitas traktoru 🤗 Fendt, Valtra…

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
2 0 Atbildēt

Jaunu Audi A6 C4 2,5 TDI Q.

Pirmie 500 000 km gan jau bez nopietnām problēmām.

Tas nozīmē, man pietiktu apmēram 16 gadiem. Tālāk tad jau skatītos kas un kā.

Gan jau kaut kas no tā laika Mercedes arī derētu, tur neorintējos modeļos. 

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Mani varianti iegādājot atkarībā no tā kur iekristu konkrēta dzīves vieta ar to “līdz nāve mūs šķirs”:

G-wagen vai Ford F150 (tas ja būtu orientēts uz lauksaimniecību utml.) ja pamatīgi Latvijas lauki

Toyota Caldina GT-T/ Celica GT4 (gen5)/ vai Mitsu Evo 7 ja “vidēji” lauki ar piekļuvi pa asfaltu. 

Porsche 911 /Honda NSX ja pilsēta utml.

Ja jāizvēlas absolūti tikai vienu - tad Toyota Caldina GT-T.

Iemesls - universālis ar Toyota -3S-GTE dzinēju - gribi izmest naudu taisi kaut 1000Zs, AWD tāds pat kā Celica GT4 un ārēji - ne ar ko neizceļas …

Nav tas koijots nekāds pussy magnet. Man prasītos kas glītāks. 

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Visi jau negrib tik daudz spēka veltīt pusēšanai, ir dzīvē arī citas aizraujošas lietas - turklāt tādas, kas vēl nav izprovētas. Lai jau tie jaunie izrādās, vīriem briedumā vajag stabilāku štelli.

Motorfox Reģ.: 09.08.2025
0 0 Atbildēt

x5 e53

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 0 Atbildēt

Ford Model T. Darbotos kādus 50 gadus, saremontēt var kalējs 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti