Es pēc pieredzes varu teikt ka tas nav atkarīgs no pilsētas .Esmu gājis tehnisko daudzās pilsētās eksperimentam bet pēdējos gadus tikai Jūrmalā kur daudzoem nepatīkot,bet reti ir gadījušies pārpratumi jo kā jau Teicu citā rakstā redzu ka apskates rezultāts atkarīgs no inspektora noskanojuma un rakstura un par to desmitiem reižu Esmu pārliecinājies.
Kā piemers šogad gāju apskati Savam Amarokam un riepas laida ziemas cauri 3 gadus un tās veljoprojām ka jaunas 8mm bet šoreoz jauns inspektors un nepatika ka tās ražotas valsti par kuru šobrid daudzi runā kautgan atbilst visi apzīmējumi un parametri un piekare pērkot auto.tika pastiprinata ar ražotāju pēc pasūtiijuma un no 21gada ne reizi netika nekas apskatē teikts bet šis inspektors šoreiz saka iebilst un teica ka nākamgad ja viņš būšott tad šo auto nelaidīs ar specjāliem dokumentiem un sertifikātiem no ražotāja ,bet Es specjāli aizbraukšu uz apskati tāpat kā lidz šim ,tad redzēs

Kurā CSDD stacijā visvieglāk iziet tehnisko apskati? Rīga pret Ogri, Siguldu, Jūrmalu, Tukumu?
Ir dzirdēts par to, ka Rīgā, Antenas ielā piekasās par sīkumiem, bet, piemēram, Tukumā, Talsos vai Siguldā inspektori ir cilvēcīgāki un ar divniekiem - 2 punktu vērtējums tehniskajā apskatē nemētājas. Vai tā ir taisnība, ka Rīgā inspektori ir stingrāki, bet mazajās pilsētās uz daudz ko piever acis?
Cilvēki pat speciāli brauc uz citām pilsētām. Citi atkal saka, ka tā ir laimes spēle un viss atkarīgs no inspektora maiņas vai noskaņojuma.
Padalieties ar savu pieredzi! Vai tiešām ir vērts tērēt degvielu un laiku, lai brauktu uz citu pilsētu, lai izietu tehnisko apskati CSDD?
Kurā pilsētā jums ir bijusi vislabākā pieredze un kurā – vissliktākā pieredze?
Atkārtotā apskate: Ja izgāza tehniskajā apskatē Rīgā, vai esat mēģinājuši braukt citur? Lai gan visi inspektori skatās tabulā, par ko tad izgāza iepriekš.