Gribējās dzirdēt Citu viedokli.Esmu pārsvarā dzirdējis ka Cilvēki pērkot auto protams pievērš uzmanību vēsturei,kur labots un veiktas apkopes.Un ja tas darīts pie dīlera nu tad auto ļoti labā stāvoklī.Vai tā ir?Pēc prakses ir bijis dazādi ,Esmu labojis gan pie dīleriem dažādus auto gan pie paziņu ieteiktajos servisos un laikam pa kādai reizei sen sen čoma garāžā ja nu kāds sīkums.Pēc pieredzes ir gadījies ka nelielas problēmas dīlers var atrisināt bet ko nopietnāku nē un savukart parastā servisā ir meistari kas saņem.labi pat ļoti labi bet zin kas kur kā un atrisina ļoti lielas problēmas ar elektroniku un citus defektus kuru dīlera servisā nejedz pat saprast vainu kā ņemt tik milzīgu stundu likmi un mainīt visu pēc kārtas kamer kautkas sanāk .Piemēram ir bijis ka atdots MB pie dilera un mašīnu izrādās Viņi dzen labot kur citur jo ir lietas ko nespēj un nav atbilstoši specjjālisti un iekārtas.Piemēram bija jānomaina durvju rokturis vaditāja durvīm arējais ,staigāja stundām rinķī atbildēja ka neesot to darījuši un baidās salauzt jo dārgs,Es atbraucu uz garažu, iedzeru kafiju,paskatījos you tube un nomainīju laikam ari nebija bail salauzt jo.mana nauda tak.
Savukart Cits gadījums kad nomainīju zobsiksnas komplektu vienam no auto paziņas servisā un pēc 10 000km noķilēja ūdens sūknis,veiksmigi neplīsa siksna.Noņemot sukni aizvedot pārbaudīt konstatēja sūkņa defektu ,griezāmies veikalā un atbildēja varbut nepareizi uzstādits vai eksplotets neatgriezišot naudu .Nopirku citur visu par savu naudu un meistrs par velti nomainīja.Kur rezerves daļas perk dileri un vai defekta gadijumā nebūss tāpat,nu pateiks ka neviss sūkņa del bet kas cits un salabos un maksāsiet tapat pilnu summu par jauno remontu.
Pēc kāda principa Cilvēki vadās izvēloties kur apkopt auto un Cik aizsargati ir kā patērētaji un vai vadīties pēc Citu teiktās pieredzes vai tik pec ta ka nu lielie centri un dargie jau ir tie labākie un nu tur labākie meistari.

Auto remonts pie dīlera vai paziņas garažā?
Intresē kā Cilvēki izvēlas kur labot auto un pēc kādiem kritērijiem un vai ir tā ka ja nu pie dīlera labots un apkopts nu tad auto var pirkt un ir lieliskā stāvoklī?