MINI COOPER 2011.G 1.6D atsauksmes,pieredze? - Forums - iAuto

MINI COOPER 2011.G 1.6D atsauksmes,pieredze?

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026

Viens paziņa nopircis šādu Mini ,uztaisījis pilnu apkopi ar visu ķēžu maiņu ,liela naudiņa kopā sanākusi bet ik pa brīdim niķojas elektronika .Kādas atsauksmes par šo auto un pieredze?

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Es nevienam neiesaku auto izvēlē izskatīt "Mini" markas auto. Redzot, kad kāds brauc ar "Mini", man ir skumjas par to autovadītāju. Ir tur viens izņēmums, ja ļoti patīk sportiska braukšana un kartings, bet nē, nē un nē "Mini" automobiļiem (pat nevēlos šeit lietot vārdu "auto"), pareizāk būtu teikt "Mini" izstrādājumiem.

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026
0 0 Atbildēt

Kapēc tieši tāds nē?tehniski vai dēļ citiem iemesliem?intresanti vairāk saprast.

1 0 Atbildēt

Tur viss ir “samudrīts” un jau gadiem iedomātais dizains ir bijis svarīgāks par ergonomiku un ērtumu. Ar saukli “stilīgs” mēģina iesmērēt sūdu.

Mini ir stulbākais auto, kuru vēl ražo mūsdienās un daži pat to pērk.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Elīnai, tā kas dziedātāja. Ļoti patīk Mini, jo tāds citiem nesaprotams izstrādājums. 20.10 🤩

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

iAuto rakstīja:

Es nevienam neiesaku auto izvēlē izskatīt "Mini" markas auto. Redzot, kad kāds brauc ar "Mini", man ir skumjas par to autovadītāju. Ir tur viens izņēmums, ja ļoti patīk sportiska braukšana un kartings, bet nē, nē un nē "Mini" automobiļiem (pat nevēlos šeit lietot vārdu "auto"), pareizāk būtu teikt "Mini" izstrādājumiem.

AI nu beidz šķidru laist. BMW paspārnē izperētas jau vairākas paaudzes to mini, un ir veiksmīgāki, un ir ne visai. Dīzelis kā reizi ir tāds veiksmīgāks, jo ir patapināts no plašpielietojuma PSA ražojumiem

0 0 Atbildēt

Es šeit nerunāju par motoru un ātrumkārbu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti