Žiguļa otrā elpa "VAZ-21011" jeb "LADA 1300", 1979. gada modernizācijas projekts

Šodien no Čehijas atbrauca ilgi gaidītā mašīnīte. Šajā tēmā Es parādīšu kā Mēs dodam tai otro elpu visos sīkumos ,tiks veikta pilna tehnoskā apkope ar uzlabojumiem un šis auto būss kā Show Car ,budžets neierobežots.

< 1 2

5 kārba tajos laikos man palika tikai domās.

Tas gan ,Man arī.Tagat tapēc nomainu uz 5 jo ar 4 robiem zāģet negribas ja var ar komfortu un neklausīties kā motors grib izlekt ārā🤣

Ok, ir daudz brīva laika, brīvi finanšu līdzekļi, var jau čubināt to žiku. 

Tiešām ir doma ar to lūzni braukt? Tas kāds soda veids priekš paša? Arī pievienojos tiem, kas nesaprot to psrs lūžņu restaurēšanu un kur nu vēl braukšanu ar tiem! Pieņemu vēl kkādu super retu Čaiku vai valdības limuzīnu restaurēt, bet ierindas kapeiku? Priekš kam? 

Vai tiešām autobūvē nav interesantāki eksemplāri? MB, BMW, Porsche, utt. , kaut vai vecu Turbo Saab pacel…

Ja esi jauns, vari ņemties. Kad pastrādāju Rīgas motormuzeja restaurācijā, pietiekoši pat ar mb uc rūsām un vrakiem apmierinajos. Nekas atšķirīgs no fiat gēniem bleķos nav. Tag novērtēju sev atvēlēto laiku. Ja nu vienīgi ar cita rokām to darīt…Par žiku. Nu jā ir kā ir. Varētu jau pavizinaties ar, bet tad neko tur nedarītu, bildē pietiekami labs izskatās, lai vienk līkumu izmestu. 

Katram savs. Es biju iesprindzis uz 2103 atrašanu, bet nopirku A6. Jo ilgu laiku ir bijuši rAudi īpašumā.

Neko nenožēloju. Vienīgi, ka maza garāža un ja uzrastos labs 2103…nevarētu nopirkt, jo nav kur likt.

sviestdienis rakstīja:

Un nepaņēmi normāla ražotāja…bet krievu

.

.zeme atveries.

Vai tu zini ka tie normālie ražotāji pastāv? Es gadu atpakaļ 30 gadus vecam Nissanam mainīju sajūgu - vienīgais variants bija Ashika, kas ir itāļu pārpakotāja Japanparts brends - ražots laikam bija pēc viņu pasūtījuma Ukrainā.

sviestdienis rakstīja:

Katram savs. Es biju iesprindzis uz 2103 atrašanu, bet nopirku A6. Jo ilgu laiku ir bijuši rAudi īpašumā.

Neko nenožēloju. Vienīgi, ka maza garāža un ja uzrastos labs 2103…nevarētu nopirkt, jo nav kur likt.

Gribēju žiguli, bet nopirku audi. 😀😀😀

Šādi jau liekas visbiežāk gadās ka brauc pirkt ko konkrētu un tad nopērk ko citu tad mājās atbrauc un brīnās ko ir iegādājies.Man ar tā ir bijis🤣

Uzlikts bans maniem postiem nu ok

Kā tas izpaužas?

Uzrakstīku kāpēc. Pievienoju foto. Kur tas ir ???

Trukšņa pulverīti osti? Neznaika???

Vienkārši nemāki

Un tāds gribēja būt admins jawaklubs.

Savā lapelē …sākumā ievies kārtību.

Nojaušu, ka posts neaizgāja pievienoto foto dēļ.

Nu ko šodien pirmais testa brauciens pēc kapitāla remonta.

Ļoti komfortabli braukt ar 5 ātrumu ātrumkarbu un nu jau viss pa lielam gatavs tik tādi sīkumi .Normālas riepas arī dod milzīgu atšķirību.īsāk sakot nu tāda sajūta un tā sabūvets kā jauns un pat labāk ,žiguļa sajūta ir bet brauksana nu stipri komfortablāka un ērtāka .

Tik tālu ok. Bet neredzu galveno un vajadzīgo uzlabojumu.

Būtiskāku par kārbas nomaiņu.

Tas būtu?

iAuto uzlīme

Bremžu pastiprinātājs. 

Te jāpiekrīt abiem -uzlimes pietrūkst bet tās buss jau kad būss gatavs ikdienas lietošanai ,un tāda lieta ka bremžu pastiprinātās nu ļotii pietrūkst,jo ikdienā pierodot ar standarta auto ieturet distanci un paspēt nobremzēt ,šeit ar žiguli tas tā nestrādā🤣

es viens redzu to, ko man nevajag redzēt?

1. uz pacēlāja auto neapreizi uzlikts. Paskaidroju,ka tam nav domātas domkrata vietas. Tev ļoti paveicās ka tās nav sapuvušas. Blakus lonžeronā ir liels apaļš caurums. Konveijera štāpeles caurums. Tādi ir arī aizmugurē. Pa tiem stiprinās auto montāžas laikā,kamēr nenoslīd no konveijera.

2. pie tā cauruma jau redzu ka mastika NETURĀS. un tā ir noberzta uz domkrata vietas...

3. Paskaki kur taisīji,lai nekad tur neviens nebrauktu.

...meistari...

P.S. Centies izmantot hidraulisko domkratu,manis norādītās vietās. Standartu atstājo avārijas gadījumam...teiksim uz ceļa mainot riteni.

un bremzes neaiztiec. Samierinies. Pārāk daudz darba būs jāiegulda.

Ja arī pieliksi bremžu pastiprinātāju(pirms tam noņemsi caurumu šablonu no 06.03).

Tad bremžu trubiņas ,ja ne visas,būs palikušas par īsām.

P.S. uzliec dermantīna iekšējo pārsegu kapotam(03,06) un būsi patīkami pārsteigts,ka motors ir vēl klusāks.

Veicot apstrādi. Vai apstrādāja grīdu no iekšpuses. Un izmeta ūdens pilnās švammes? Šis ir fantastiski starp grīdu un gumijas paklāju ielikt švamnes kas uzsūc ūdeni. It kā skaņas izolācijai.

ursis rakstīja:

Veicot apstrādi. Vai apstrādāja grīdu no iekšpuses. Un izmeta ūdens pilnās švammes? Šis ir fantastiski starp grīdu un gumijas paklāju ielikt švamnes kas uzsūc ūdeni. It kā skaņas izolācijai.

Apstrāde jau tika veikta vel CZ,bet salonu ņēmām ārā lai pārliecinātos ka grīda vesela.

< 1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti