Sveiki, varbūt padalaties ar labo/slikto pieredzi kāda bijusi pērkot auto no kāda auto plača kurš ir kādā no šīm pilsētām?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Sveiki, varbūt padalaties ar labo/slikto pieredzi kāda bijusi pērkot auto no kāda auto plača kurš ir kādā no šīm pilsētām?
Nu ja par Jūrmalu tad ir trīs plači Dubūltos un škiet bija visu laiku Ķemeros privāts kas parsvarā ar Volvo ņēmās. Par Dubūltu plačiem ir dzirdētas itka normālas atsauksmes bet nu katrs auto tāpat jāparbauda protams atkarībā no cenas ja ir vērts to darīt un tāpat skaties kā gribi ta tāda loterija , lācītim vēderā neielīdīsi. Tukums-nu tur gan ļoti daudz auto plaču pat ja salīdzina ar citām Pilsētām , Es personīgi oegādājos divus auto no Auto2000 , un itkā viss ok nebija nekādu problēmu kautgan ir Tukumā arī plači kuriem nav īsti laba slava bet tas jaapskatās internetā tur var redzēt paplašinātas sūdzības ar konkrētākiem nosaukumiem.Vel Tukumā ir labs placis Tukums1-Dzintarzemes auto šķiet tur arī sociāli aktīvs čalis dzen labis pārbaudītus auto un labi pārzin Savu lietu un pluss jau tajā ka daži tie plači ir ļotii sociāli aktīvi un diezvai gribēs bojāt reputāciju.Nu un ja par Rīgu tad tur jāskatās , zinu ka kautkur pie Rīga Plaza bija bēdīgi slavens auto placis ar trakākiem auto nu ļoti bēdīgiem bet ta jau Rīga daudz un arī sociāli aktīvi .Jebkurā gadījumā katrs auto jāizpēta , jāpaņem atskaite un ir labi ja ir Savs serviss kur iedzīt nevis Viņu piedāvāts.Un ja par to saucamo Rumbulu runā daž ne dažādi Es Savā laika tur četrus auto uz ātro nopirku un neviena slikta vārda nevaru pateikt , kalpoja godam.
dubultu placis pie csdd ir klassika. pieķīmiķoti šroti ar iesmērēšanas tehnologiju. dažus auto tur skatijos. uz konkrētiem jautajumiem par teh problēmām, standarta atbildes, ka var salabot pa 20eiro, vnk slinkums :D
Nu jā tur nekad neredz ka daudz Cilvēku apgrozītos un autoparks ar baigi nemainās
Vienreiz tikai esmu pircis mašīnu placī - slavenajā Dārzciema ielas Carbuy. Baigi nav ko komentēt - ko redzēju, to nopirku, ko nopirku, tas arī bija. Pārdevēji tur forši, patīkama komunikācija.
Esmu placī mašīnu pircis 2 reizes. 1. Rumbula pirms 10+ gadiem - 10 gadīgs SAAB 9-5 Aero. Pirku zem tirgus, zināju, ka būs jātaisa. Tiesa, ieguldīt nācās 2x vairāk, kā biju plānojis. 2. reize - BMW F07 Tukumā - Next Auto 2019. gadā. Tas placis vairs neeksistē, bet ar auto biju apmierināts, 3.5 gadus nobrauucu. Tiesa, pirku arī par apm. 2k virs tirgus. arī brālis tur pirms 5 gadiem X3 pirka, brauc apmierināts vēl šodien.
Es divus auto esmu pircis Jūrmalā, Kauguros.
Iekšā telpās normāli var apskatīt auto neatkarīgi kāds laiks ārā, saucās brāļu auto. Ar abiem auto nekādu problēmu nebija, godīgi pateica ka pirmajam nav info par ķēdes maiņu bet otram bija pierādāma ķēdes maiņa pirms 10k km.
Likās ļoti sakarīgi džeki, iespaids bija ļoti labs tādēļ arī otro auto tur ņēmu, ja Jūrmalā tad noteikti varu ieteikt viņus, mājaslapa arī viņiem ir kur visus auto var apskatīt www.braluauto.lv
Nu šobrīd šķiet, ka cilvēki lielākoties izvēlas sociālajos tīklos populārus autoplačus, jo ir taču uzskats, ka tie nevēlēsies sabojāt savu reputāciju un ievieš kaut kādu uzticību. Lai gan tāpat taču ir negatīvas atsauksmes arī par tiem aktīvajiem, kaut gan, droši vien, tie ieguvumi ir lielāki nekā zaudējumi, un tāpēc pagaidām tas strādā. Un ir laba tēma mums portālā, ka ļoti liela daļa cilvēku nemaz nestāsta un neplātās ar to, ka ir kārtīgi ieberzušies, jo, protams, ir, ka tu taču esi loxs un pats nepārbaudīji kārtīgi auto vai, piemēram, nepaņēmi atskaiti un uzticējies. Un no tā daudziem bail un klusē, tādēļ varbūt nemaz slikto atsauksmju nemaz tik daudz nav.
Savu etron pirku Auto2000, Tukumā. Ļoti sakarīgi čaļi. Auto ripo godam nav pretenziju, norādīja, ka bija arī krāsotas durvis, kas atskaitēs neparādījās. Nejauši uzgāju NL izsoles lapu, kur varēja redzēt bildes, nekas traģisks.
GB12 rakstīja:
Šis teksts būtu daudz sakarīgāks, ja saliktu pieturzīmes.
Šis ja , bet japaspēj daudzkas vienlaicīgi🤣galvenais saprot tad jau labi🤣
Vārdus daudz kas raksta atsevišķi.
Aigars1981 rakstīja:
Nu šobrīd šķiet, ka cilvēki lielākoties izvēlas sociālajos tīklos populārus autoplačus, jo ir taču uzskats, ka tie nevēlēsies sabojāt savu reputāciju un ievieš kaut kādu uzticību. Lai gan tāpat taču ir negatīvas atsauksmes arī par tiem aktīvajiem, kaut gan, droši vien, tie ieguvumi ir lielāki nekā zaudējumi, un tāpēc pagaidām tas strādā. Un ir laba tēma mums portālā, ka ļoti liela daļa cilvēku nemaz nestāsta un neplātās ar to, ka ir kārtīgi ieberzušies, jo, protams, ir, ka tu taču esi loxs un pats nepārbaudīji kārtīgi auto vai, piemēram, nepaņēmi atskaiti un uzticējies. Un no tā daudziem bail un klusē, tādēļ varbūt nemaz slikto atsauksmju nemaz tik daudz nav.
Es ieberzos kapitāli ar nojātu pežuli 5008 minivenu,pie Tukuma apļa "Polar Car" ,viss bija nojāts ko var nojāt.Negribās pat atcerēties šo auto.
Tie plači jau kā sēnes mežā , bet grūti jau citreiz ir izvēlēties kurā placī labāk pirkt un arī pie dīlera ir iespējams diezgan pamatīgi ieberzties un garantijas nav nekādas , un laikam bēdīgākais jau tas ka ir maz atsauksmes ar precīzākiem aprakstiem un situācijām kas saistās ar nopirktajiem auto . Cilvēki skopi dalās ar informāciju jo Viņiem liekas ka tad par tiem smiesies un uzskatīs par muļķi jo ieberzies.
Te ir vēl viena lieta, kas jāsaprot. Lai cik pārdevējs arī nebūtu bijis labticīgs, godīgs un lai cik viņš arī rūpīgi nebūtu pārbaudījis auto un novērsis defektus, mašīnas vienkārši mēdz plīst, mēdz būt vienkārši nelaimīgas mašīnas pat kopumā kvalitātes latiņu turošiem auto brendiem. PIemēram, man bija klients, kurš stāstīja, ka nekad dzīvē vairs nepirks Toyotu, jo viņa jaunajam Rav4 2 reizes variatora kārba bija nobirusi. Jopcik, Toyota, kas skaitās viens no uzticamākajiem un izturīgākajiem auto ever, ja ne pats pats (tagad slinkums meklēt). Tāpat arī Hyundai Tucson, ar kādu braucu es, skaitās diezgan kvalitatīvs auto kopumā, bet zinu vienu čali, kurš ar tieši tādu pat modeli jau pirmajos gados nomocījās pamatīgi - vairākas reizes ārzemēs uz ceļa palika ar teju jaunu auto. Bet šādos gados vienmēr pircējs domās, ka pārdevējs viņam speciāli to auto iesmērēja. Bet placis taču to mašīnu pats nelietoja. Viņi tak ne vienmēr var zināt, kas ar to auto ir bijis un kā iepriekšējais īpašnieks to ir lietojis.
Aigars1981 rakstīja:
Kādu atskaiti paņemsi ja bembim fričos nolapēta dzinējā saliek ķap ļap ka tik nedaudz parūc. Te nedaudz pabrauc un atkal kapi. Jo tas jau no rūpnīcas tāDc ūc. Bet atpakaļ ceļa nav un 12K lai atkal 3.0 brauktu biturbo.
Vienīgie autoplači, kuru esmu sev noskatījis mazlietotu auto, ir dīleru plači.
Zinot, cik meistarīgi sagatavo auto pārdošanai standarta autplačos, es tur nekad nespertu kāju. Tiesa gan, arī dīlera autoplacis neko negarantē. Es labprātāk izvēlos sludinājumā ieraudzītu auto, kura sludinājums uzrunā. Un tad telefona sarunā jau ir apmēram sajūta, vai ir vērts braukt apskatīt auto.
Daži pieredzes stāsti:
Gan jau lētāk paveica. Ne jau ar labdarību tas perekups nodarbojās. Viņam arī kaut kas jānopelna.
ZZZZ rakstīja:
Aigars1981 rakstīja:
Kādu atskaiti paņemsi ja bembim fričos nolapēta dzinējā saliek ķap ļap ka tik nedaudz parūc. Te nedaudz pabrauc un atkal kapi. Jo tas jau no rūpnīcas tāDc ūc. Bet atpakaļ ceļa nav un 12K lai atkal 3.0 brauktu biturbo.
Es piemēram nekad neesmu ņēmis atskaiti auto pērkot. Paskatos tehniski , pabraucu un rēķinos ka jebkurā gadījumā būss iespējams kautkādi iegūldījumi .
Nu man viens šķietami ļoti smuks “tikko no vācijas, 1 īpašnieks” auto atskaitē parādījās pirms 5 gadiem “pazudis” Francijā ar negadījumu un pirms nepilna gada uzradies Lietuvā. Tālāk tērēt laiku “pabraukšanai” nelikās vērts.
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20