Foršs pilsētas mocīts gan vizuāli, gan tehniski, bet man kā vecāka hornet īpašniekam neiet kopā šis nosaukums ar 2 cilindu dzinēju. Un vel aizmugurējā 160mm riepa arī neliekās pareizi. Litrīgajam vismaz šīs lietas ir pareizi izdarītas priekš Hornet vārda, bet tur aizšāva greizi ar eļļas patēriņu.
p.s pats gan neesmu ar šo modeli braucis, bet par cik visi viņu salīdzina ar yamahas mt-07 ar ko ir bijusi pieredze, tad aptuvens priekštats ir.
JPolis rakstīja:
Foršs pilsētas mocīts gan vizuāli, gan tehniski, bet man kā vecāka hornet īpašniekam neiet kopā šis nosaukums ar 2 cilindu dzinēju. Un vel aizmugurējā 160mm riepa arī neliekās pareizi. Litrīgajam vismaz šīs lietas ir pareizi izdarītas priekš Hornet vārda, bet tur aizšāva greizi ar eļļas patēriņu.
p.s pats gan neesmu ar šo modeli braucis, bet par cik visi viņu salīdzina ar yamahas mt-07 ar ko ir bijusi pieredze, tad aptuvens priekštats ir.
Jā taisnība,visbiežāk jau salīdzina tieši šos abus Honda-Yamaha,un liekas cik ir braukts ar ļoti daudziem modeļiem šo ražotāju tad Hondai liekas ir nedaudz vairāk piestrādāts komfortam un manevrēsanai itīpaši pilsētas vajadzībām savukārt Yamaha vairāk jauda ,taisnie posmi ,ātrums.Un sliktā statistika diemžēl ,bet tā tik Mana ka visvairāk ir nenovaldīti un nesavākti uz ceļa Yamaha ar bēdīgām beigām tīri jo grūtāk vadīt.
Hondai arī šai no Manis plusiņs-ētrs,ļoti labi nolīdzsvarots,pietiekami viegli vadāms ar šiem parametriem.