man vajag GSi opeli pa ~300 latiem[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
man vajag GSi opeli pa ~300 latiem[addsig]
ir calibras prieksheejais bamperis - 45 Ls (sarkans) un haube ar ruuseejushu apakshu cena - 30 Ls, ja interese uldis@calibra.lv
Piedaavaaju:
Opel kadett D/E stoikas vai to detaļas (atsperes, atbalsta gumijas, utt), 5robu kārbu (1,6 benzīndzinējam);
viss no 1,6 motora - galvu ar visiem vārstiem, motora bloku,
virzuļi ar klaņiem, viens no klaņiem nederīgs, jo koķenei šāle aizgāja pa pieskari, uc;
D kadeta pakaļējais tilts ar pusasīm, baradaniem, bremzhu lokiem, utml (paaris gultnji nonjemti)
D kateta radiatoru (E kadetam bishi mazaaks), spidometru, stuures kjagas un veel kaut kaadi nieki.
Mekleeju:
2 prieksheejaas atsperes no 1,7 diizelja (astra, kadett);
E kadett radiatoru (nepiloshu);
1b1 karbuuzi labaa staavoklii;
E kadeta kreisais spoguli;
mozh kaadam atmetamie seedeklji (2durvniekam) labaa staavoklii aizkjeerushies.
piepz@inbox.lv
man ir no Kadett D 3 durvju pakaljeejais un pakaleejie saanu stikli, atdosu par sviestmaizi, man vini simts gadus nav vajadzigi[addsig]
veel ari no taa pasha pakaljeejaas atsperes un vel varu piedavat slieksnus no 4durvju askonas[addsig]
Vajag astrai 90-to gadu sākums, plastmasu, tas kurš priekšā pie stikla piespiežas, kuram logu tīrītāju slotiņas cauri nāk.
varu piedāvāt astras hečbeka aizmugurējo vāka stiklu.
Varu piedaavaat:
Vectra 2000 91g.(150 Zs) rez.daljas
Opel 1,6D motora daljas (galva, suuknis, bloks, u.t.t.)
Ehh, osis, kur tu biji pirms pāris nedēļām.....
)
Piepzz:
Seedeklji ir, nu taadi daudzmaz cilvecigi tipa Recaro no gsi kadeta
2 gab 15LVL, ja ir interese.
x_rays@inbox.lv
biju tepat, bet neviens man naprasīja, ka vajag ko!
gribētu joprojām dabūt tos migliniekius, kas nāk ASTRA/VECTRA priekšējā bamperī!
varu piedāvāt priekšējos oranžos pagriezienus no MB W124 pa 5ls abus-moska kādam ļoti trūkst[addsig]
viesturss: ar kuru opeli tavi lukturi ir savietojami? ![]()
To Arnijs:
Kas ir ar motoru?
Un vel interesee pakalejaa balka kopaa. (kopaa ar bremzeem)
tas viss bija domaats par vectru 2000
visas mašīnas reiz paliek pa opeli,bet ja nopietni-nebija citas sakarīgākas sadaļas kur ielikt,vismaz pie detaļām
[addsig]
viesturss: a kas tev liedza uztaisiit jaunu - mershiem? ![]()
Arnij, vai tev aizmugures lampas no V2000 ir? Es varētu paņemt abas divas. Un vēl interesē arī spidometrs. edgarsr@inbox.lv
diski uz 14, 5 skrūves, vieglmetāla, labi, OPEL OMEGA, SENATOR, REKORD
Pērku Opel Omega 98.g. priekšējos sēdekļus labā stāvoklī, vēlams cietākus. Vai arī kuros šrotos tos varētu meklēt?
taa taa, ljoti labpraat iegaadaatu omegas A prieksheejo bamperi. +/- normaalaa staavoklii.
Spoks5- varu piedāvāt spārnu komplektā ar Astru- cena attiecīga!
Pārdodu Astras Gsi migleniekus. Abus par 30ls.. Pērku pr. stiklu. t9207871
Spānijā dīzelis ir lētāks par 43,8 centiem!? Dīzelim Latvijā cena 2.117, bet Spānijā 1.679 EUR 25.03
22
Mazs, bet nepatīkams negadījums Dubultu prospektā pie kura vainojama ir arī nepietiekama infrastruktūra (+ VIDEO)
7
Opel detaļu tirgus
Ja kāds ko meklē vai kādam kas lieks