Šķiet, ka vieglā auto vadītājs bija nolēmis kravas auto nedaudz "pamācīt." Mirkli vēlāk viņam to nākas rūgti nožēlot.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Šķiet, ka vieglā auto vadītājs bija nolēmis kravas auto nedaudz "pamācīt." Mirkli vēlāk viņam to nākas rūgti nožēlot.
Redzi, tas nav citāts par to, kur es atbalsi agresiju uz ceļa!!!
Un kā tieši es pārkāpju CSN, izpildot 119. punkta prasības un vēloties, lai aiz muguras braucējs arī to ievērotu???
Un kuri MK noteikumi pēkšņi ir mazāk saistoši?
Un, kā ar gramatiku un loģiku, lai izprastu CSN. 77. punktā rakstīto?
Briseles autoizstādē skatītāju uzmanību šogad piesaista Jeep Avenger Black Edition – modelis, kas iezīmē jaunu personalizācijas posmu kompaktā SUV piedāvājumā. Lasīt vairāk
Briseles autoizstādē pirmizrādi piedzīvojis modernizētais Opel Astra, ražotājam parādot arī Astra Sports Tourer universāli. Lasīt vairāk
Vācijā Dacia šobrīd piedāvā savu elektrisko pilsētas auto Spring Vācijā ar 5000 eiro atlaidi, tādejādi versija Spring Essential Electric 70 ir pieejama jau par nepilniem 12 000 eiro. Lasīt vairāk
Toyota paplašina savu akumulatora elektrisko modeļu klāstu, laižot klajā pilnīgi jauno Toyota C-HR+. Pilsētas SUV ar kupejas stila virsbūvi paplašina C segmenta elektromobiļu piedāvājumu, uzsvaru liekot uz komfortu, drošību un praktiskumu. "+" elements nosaukumā apzīmē modeļa daudzpusību un pilnībā elektrisko piedziņas sistēmu. Lasīt vairāk
Pārtrauc nelikumīgo sodīšanu ar Jūrmalas domes un Latvijas Mobilais Telefons luksofora kameru (+ VIDEO)
13
Jaunas gaismas, pārstrādājami materiāli, lielāka sniedzamība: jaunākā Opel Astra piedzīvo pirmizrādi (+ FOTO)
1
Kā ir mainīta satiksmes organizācija A7 šosejā Ķekavas virzienā 9.1.2026? Krietni labāk, bet par īsu (+ VIDEO)
2
Pārtrauc nelikumīgo sodīšanu ar Jūrmalas domes un Latvijas Mobilais Telefons luksofora kameru (+ VIDEO)
13
Vēlreiz atkārtoju jautajumu, kur es kaut vienā reizē esmu atbalstījis agresīvu braukšanu? Kur es kaut pušplēsta vārda esmu teicis, ka video redzamo kretīnu ar vieglo auto attaisnoju????
Un kas agresīvs ir prasīt no fūrista ievērot viņa apstāšanās ceļam piemērotu distanci atbilstoši CSN 119. un 112?
Skaidrs, ka vieglais vainīgs, bet tā fūra mierīgi varēja panākt ka CSN nenotiek! Tas ir tas kas vismazāk tev spēj pielekt. Laikam tev ir sports iekļūt avarijās un pēc tam skaidroties - kurš vainīgs... Reizēm ir kapos arī stulbi gājēji, kam uz kapakmens var rakstīt nevainīgs CSNg upuris, kaut iekavās var pierakstīt - varēja palikt arī dzīvs...