Šķiet, ka vieglā auto vadītājs bija nolēmis kravas auto nedaudz "pamācīt." Mirkli vēlāk viņam to nākas rūgti nožēlot.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Šķiet, ka vieglā auto vadītājs bija nolēmis kravas auto nedaudz "pamācīt." Mirkli vēlāk viņam to nākas rūgti nožēlot.
Redzi, tas nav citāts par to, kur es atbalsi agresiju uz ceļa!!!
Un kā tieši es pārkāpju CSN, izpildot 119. punkta prasības un vēloties, lai aiz muguras braucējs arī to ievērotu???
Un kuri MK noteikumi pēkšņi ir mazāk saistoši?
Un, kā ar gramatiku un loģiku, lai izprastu CSN. 77. punktā rakstīto?
Vācijas Nordholcas jūras aviācijas bāzes teritorijā būvdarbu laikā tika atrasts Otrā pasaules kara pašgājējartilērijas lielgabals StuG III, kas vairāk nekā 80 gadus bija atrakts smilšainajā augsnē. Lasīt vairāk
Volkswagen izstrādājis risinājumu, kas elektrisko ID. Buzz ļaus izmantot arī pārnakšņošanai. Piedāvājums iekļauts “Gute Nacht” paketē, kas kopējai cenai pievieno 2600 eiro. Lasīt vairāk
Britu retro izskata sporta automobiļu ražotājs Morgan turpina sadarbību ar slaveno itāļu dizaina studiju Pininfarina, paplašinot ekskluzīvo Midsummer modeļu saimi. Pēc atvērtās versijas, kuras ražošanas apjoms tika ierobežots līdz 50 eksemplāriem, tagad prezentēts arī Midsummer Coupe prototips. Lasīt vairāk
Šogad Līgo un Jāņu dienā pieķerti vairāk dzērājšoferu nekā divos iepriekšējos gados. Likumsargi skaidro, ka daļa braucēju kļūdaini uzskata, ka alkohols ātri izgaist no organisma, bet citi cer, ka pēc svētkiem policijas klātbūtne uz ceļiem būs mazāka. Taču policija arī šodien pārbauda autovadītājus. Lasīt vairāk
Bez skārienekrāna un audio iekārtas - jaunuzņēmums piedāvā elektrisku pikapu par nepilniem 22 000 eiro
6
Vai ir vērts pirkt jauno Samsung Galaxy S26 Ultra? Vai un kas ir labāks par iepriekšējo? (+ VIDEO)
20
Vēlreiz atkārtoju jautajumu, kur es kaut vienā reizē esmu atbalstījis agresīvu braukšanu? Kur es kaut pušplēsta vārda esmu teicis, ka video redzamo kretīnu ar vieglo auto attaisnoju????
Un kas agresīvs ir prasīt no fūrista ievērot viņa apstāšanās ceļam piemērotu distanci atbilstoši CSN 119. un 112?
Skaidrs, ka vieglais vainīgs, bet tā fūra mierīgi varēja panākt ka CSN nenotiek! Tas ir tas kas vismazāk tev spēj pielekt. Laikam tev ir sports iekļūt avarijās un pēc tam skaidroties - kurš vainīgs... Reizēm ir kapos arī stulbi gājēji, kam uz kapakmens var rakstīt nevainīgs CSNg upuris, kaut iekavās var pierakstīt - varēja palikt arī dzīvs...