Situācija filmētājam neatstāj citu izvēli.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Situācija filmētājam neatstāj citu izvēli.
Nu ja, bet tas ir neskaitot vēl kadus 4gab acīm/neredzamos (riepu pārdevējs,auto ražotājs, braukšanas apm instruktōrs,ceļa (ne)tīrītājs).
Viens no trim Subaru jaunumiem, kas paredzēts Eiropas tirgum, ir E-Outback – labi pazīstamā boksermotora modeļa elektriskās piedziņas brālis. Lasīt vairāk
Rīgā turpinās ielu seguma atjaunošanas darbi, šobrīd no plānotajiem 52 objektiem darbi norisinās 14, savukārt 11 vietās tie ir pabeigti. Visas vasaras garumā pakāpeniski seguma atjaunošanas darbus veiks arī pārējās, plānotajās 27 vietās. Lasīt vairāk
Opel Frontera Electric turpmāk būs pieejams arī Extended Range modifikācijā, kas kompaktajam SUV ļaus nobraukt par 100 kilometriem vairāk kā līdz šim. Lasīt vairāk
“Latvijas Dzelzceļš” izsolē par 66 000 eiro pārdevis unikālu dīzeļvilcienu – motrisi, kas bija plānota valdības vajadzībām. Vilcienu rezerves daļām iegādājies uzņēmums “Pasažieru vilciens”. Darījums raisījis diskusijas atsevišķu Saeimas deputātu vidū, kas uzskata, ka šāda veida transportlīdzekli nevajadzēja pārdot. Lasīt vairāk
Tieši to ko normāli cilvēki dara ieraugot aizdomīgas kustības - būtiski samazina ātrumu. Esmu līdzīgā situācijā bijis "aiz apdzinēja" pa ceļam uz Madonu - mani tāds apdzina ziemā un putenī (redzot to ka dzīs biju jau sen atstājis stipri vairāk vietas kā apdzinējam vajadzēs ... bet ... pēc tam kad apdzina mani - drosmes uzplūdā izdomāja ka varētu to turpināt, tas nekas ka priekšā līkums, es automātiski atmetos vēl un atstāju 5x vairāk vietas jā šim vai man varētu vajadzēt, un "kā smejies" līkumā nāk pretī, visi kam jābremzē sabremzējās(arī pretī braucošais) un šams neapskādēts tika atpakaļ joslā, bet bija tuvu. Uz tā rēķina ka visi atstāja drusku vairāk vieyas kā nepieciešams, kāds pavairāk adrenalīna noķēra, un varbūt drusku vairāk biksēs tika, bet nevienam nejas un pat bleķi neskarti.
Vēl pašam bijis ziemā joks kad priekšā piekabe bez gaismām tādos apstākļos kad jamo principā neredz līdz pa vēlu, sliedes sniegā kas visas pāriet uz pretējo joslu momentā lika nomest un ņemt vairāk pa pretējo - un tikai, kad ļoti tuvu biju pamanīju to kravinieka piekabi pa pusei joslā iesnigušu ....
Tāpēc man šķiet dīvaini ka cilvēki redz kaut ko kas neatbilst standarta situācijai, bet neko nedara ...