Situācija filmētājam neatstāj citu izvēli.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Situācija filmētājam neatstāj citu izvēli.
Nu ja, bet tas ir neskaitot vēl kadus 4gab acīm/neredzamos (riepu pārdevējs,auto ražotājs, braukšanas apm instruktōrs,ceļa (ne)tīrītājs).
Tesla izņēmusi no modeļu piedāvājuma elektriskā pikapa Cybertruck RWD aizmugures riteņu piedziņas versiju, kas bija lētāka un vienkāršāka, taču pircēju interesi piesaistīt tik un tā nespēja. Lasīt vairāk
Majoros uzstādītā luksofora soda kamera, it kā, kalpo satiksmes drošībai, taču patiesībā tā rada pretēju efektu – tiek iekasēti masveidā sodi no vadītājiem, kuri apzināti nepārkāpj noteikumus, bet gan ar savu maku maksā par nepareizi izbūvētiem satiksmes organizēšanas risinājumiem. Lasīt vairāk
Pēdējo divu dienu laikā Latvijā fiksēti vairāk nekā 470 gadījumi, kad šoferi pārsnieguši atļauto braukšanas ātrumu. LTV filmēšanas grupa devās līdzi Valsts policijas ekipāžai Valmieras pusē, kur ceļu satiksmē tika konstatēti ne tikai ātruma, bet arī citi pārkāpumi – kāds šoferis pēc pārbaudes CSDD saņēmis 18 “divniekus” un piecus “vieniniekus”. Lasīt vairāk
Mūsu priekšstats par Škoda automašīnu vēsturi reti sniedzas tālāk par pagājušā gada 90. gadiem, taču patiesībā čehu marka atzīmē jaun 130. gadskārtu. Tam par godu Rīgas Motormuzejā sarīkota īpaša izstāde. Lasīt vairāk
Tieši to ko normāli cilvēki dara ieraugot aizdomīgas kustības - būtiski samazina ātrumu. Esmu līdzīgā situācijā bijis "aiz apdzinēja" pa ceļam uz Madonu - mani tāds apdzina ziemā un putenī (redzot to ka dzīs biju jau sen atstājis stipri vairāk vietas kā apdzinējam vajadzēs ... bet ... pēc tam kad apdzina mani - drosmes uzplūdā izdomāja ka varētu to turpināt, tas nekas ka priekšā līkums, es automātiski atmetos vēl un atstāju 5x vairāk vietas jā šim vai man varētu vajadzēt, un "kā smejies" līkumā nāk pretī, visi kam jābremzē sabremzējās(arī pretī braucošais) un šams neapskādēts tika atpakaļ joslā, bet bija tuvu. Uz tā rēķina ka visi atstāja drusku vairāk vieyas kā nepieciešams, kāds pavairāk adrenalīna noķēra, un varbūt drusku vairāk biksēs tika, bet nevienam nejas un pat bleķi neskarti.
Vēl pašam bijis ziemā joks kad priekšā piekabe bez gaismām tādos apstākļos kad jamo principā neredz līdz pa vēlu, sliedes sniegā kas visas pāriet uz pretējo joslu momentā lika nomest un ņemt vairāk pa pretējo - un tikai, kad ļoti tuvu biju pamanīju to kravinieka piekabi pa pusei joslā iesnigušu ....
Tāpēc man šķiet dīvaini ka cilvēki redz kaut ko kas neatbilst standarta situācijai, bet neko nedara ...