Filmētājs saduras ar vieglo automašīnu, kuras vadītājs pieļauj kļūdu pārkārtojoties.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Filmētājs saduras ar vieglo automašīnu, kuras vadītājs pieļauj kļūdu pārkārtojoties.
Kreisais pagrieziens aizliegts? Melnais pa visiem punktiem vainīgs, nav ko sēdēt bamperī.
Kreisais ir atļauts! Vadot vienalga kādu auto, jārīkojas TĀ, lai neradītu bīstamu situāciju! Baltais pārāk strauji un neadekvāti situācijai sabremzējās! Trolejbuss, vai autobuss savā lielajā "trīmo" redzēja, vai 100 punkti bija jāredz, kad iespējamais šķērslis tuvojas no aizmugures!
Nav šajā situācijā pilnīgi "baltu un pūkainu" satiksmes dalībnieku! Ja situācijā acīm redzami divi idioti, tad kādēļ man, vadot busu, jākļūst par trešo!
iAuto.lv aculiecinieks piedzīvo brīdi, kad luksofors Jomas ielā, Jūrmalā pārslēdzas uz dzelteno signālu un nākas diezgan strauji bremzēt. Saskaņā ar noteikumiem, to varētu nedarīt, taču, kur ir garantija, ka LMT uzliktās kameras kustības turpināšanu pie "dzeltenā" netraktēs kā pārkāpumu? Lasīt vairāk
Starpnacionālais autobūves uzņēmums Stellantis, kas zem sava karoga pulcē vairākus visā pasaulē pazīstamus autoražotājs, šonedēļ nācis klajā ar negaidītu paziņojumu. Lasīt vairāk
Krievijas diktators Vladimirs Putins gatavojas turpināt karu Ukrainā, līdz Rietumi pieņems Maskavas miera nosacījumus, ziņo aģentūra "Reuters", atsaucoties uz trim Kremlim pietuvinātiem avotiem. Lasīt vairāk
Mans kaimiņš nopirka lapeni par 800 eiro. Es nopirku nojumi par 200. Viņš smējās par manu "lēto risinājumu". Tagad, pēc diviem gadiem, viņa lapene ir... nu, teiksim, ka viņš vairs nesmej. Lasīt vairāk
Interesanti gan, kur tam trolejbusam (visticamāk) vajadzēja likties, kad viņam tieši priekšā auto no blakusjoslas ielien?