Šķiet, sieviete ir pārliecināta, ka veloceliņš viņai sniedz priekšrocības, taču saņem sāpīgu mācību.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Šķiet, sieviete ir pārliecināta, ka veloceliņš viņai sniedz priekšrocības, taču saņem sāpīgu mācību.

Ehhh ku labi ar galvu pret asfaltu atsitās! Bet man jau ķiveri navajag, es liela govs, man zirgaste mīsktina triecienu!
Kaut gan pēc trieciena nāca apskaidrība, ka uz trotuāra tomēr drošāk!

Tā notiek, ja noteikumus nezin un zīmes neskatās. Iedomājušies, ka šiem vienmēr un visur ir priekšroka. Būs mācība.
Ar problēmām saskaras ne tikai KAMAZ, bet arī AvtoVAZ. Smago automobiļu tehnikas ražotājs to risina, paziņojot par pāreju uz četru dienu ražošanas ciklu. Lasīt vairāk
Mercedes vadība priecājas par kopējo CLA pasūtījumu skaitu, tomēr Ķīnā gaidītie panākumi izpaliek – nekas jauns Eiropas ražotājiem, it sevišķi pēdējā laikā. Lasīt vairāk
Ķīnas autoražotājs Geely paplašina savu darbību Eiropā un gatavojas ienākt Vācijas tirgū ar diviem SUV modeļiem. Lasīt vairāk
Ford ir paziņojis par jauno elektrisko Transit City modeli, kas tiek piedāvāts kā izmaksu ziņā izdevīgs transportlīdzeklis pilsētas vajadzībām. Lasīt vairāk
Tāpēc nakuj tādus veloceliņus - sukā pa brauktuvi pēc kopīgajiem noteikumiem un būsi veselāks un tālāk tiksi. Veloceliņi tiešām rada maldīgu priekšstatu, ka esi uz sava ceļa - te pēkšņi pa slāj teftelis ar suni vai māte ar bērnu, kam pokkuj par velo un par visu uz pasaules.
Silts ieteikums - drīz kusīs sniegs, gribēsies pabraukt ar velo - dieva dēļ uz veloceliņa esiet uzmanīgi, jo tur lohi gan staigā, gan brauc uz velo. Uz brauktuves vēl ir cerība ka 4 no 5 vadītājiem tiesības nav nopirkuši, bet uz veloceliņa nav ne garantiju, ne cerību.