Šķiet, sieviete ir pārliecināta, ka veloceliņš viņai sniedz priekšrocības, taču saņem sāpīgu mācību.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Šķiet, sieviete ir pārliecināta, ka veloceliņš viņai sniedz priekšrocības, taču saņem sāpīgu mācību.
Ehhh ku labi ar galvu pret asfaltu atsitās! Bet man jau ķiveri navajag, es liela govs, man zirgaste mīsktina triecienu!
Kaut gan pēc trieciena nāca apskaidrība, ka uz trotuāra tomēr drošāk!
Tā notiek, ja noteikumus nezin un zīmes neskatās. Iedomājušies, ka šiem vienmēr un visur ir priekšroka. Būs mācība.
Jā, aculiecinieka iesūtītais foto liecina, ka 95 markas benzīns maksā ievērojami lētāk nekā dīzeļdegviela un arī daudz lētāk nekā Latvijā vai Igaunijā. Lasīt vairāk
Eiropas tirgū kļuvis pieejams Grande Panda pēctecis, jaunais modelis Pandina, kas cenu ziņā ir viena no pieejamākajām izvēlēm, turklāt “tehnoloģiski labākā Panda”, kā to apgalvo ražotājs. Lasīt vairāk
Kravas auto šoferis pieļauj piekabes izslīdēšanu, tā nonāk pretējā joslā un izraisa sadursmi ar vieglo auto. Lasīt vairāk
Lucid Air Grand Touring elektromobilis uzstādījis jaunu rekordu tābraukšanā, ar vienu uzlādi veicot pārbraucienu maršrutā Sanktmorica (Šveice) – Minhene (Vācija). Lasīt vairāk
Tāpēc nakuj tādus veloceliņus - sukā pa brauktuvi pēc kopīgajiem noteikumiem un būsi veselāks un tālāk tiksi. Veloceliņi tiešām rada maldīgu priekšstatu, ka esi uz sava ceļa - te pēkšņi pa slāj teftelis ar suni vai māte ar bērnu, kam pokkuj par velo un par visu uz pasaules.
Silts ieteikums - drīz kusīs sniegs, gribēsies pabraukt ar velo - dieva dēļ uz veloceliņa esiet uzmanīgi, jo tur lohi gan staigā, gan brauc uz velo. Uz brauktuves vēl ir cerība ka 4 no 5 vadītājiem tiesības nav nopirkuši, bet uz veloceliņa nav ne garantiju, ne cerību.