Neviens no incidentā iesaistītajiem nebija gatavs atteikties no saviem nodomiem.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Neviens no incidentā iesaistītajiem nebija gatavs atteikties no saviem nodomiem.
CSN 15. Pirms brauktuves šķērsošanas pa gājēju pāreju vietās, kur satiksme netiek regulēta, gājējiem jānovērtē attālums līdz transportlīdzekļiem, kas tuvojas, kā arī jānovērtē to braukšanas ātrums un jāpārliecinās par drošību.
Ir pienākumi un ir tiesības! Tikai tups uupis lasa tiesību sadaļu un ignorē pienākumu sadaļu. Tu nevari brēkt pilnā rīklē un rādīt ar pliku pirkstu uz šofera pārkāpumiem, ja pats pārkāp noteikumus! Ceļu policistiem ir tāds termins: abpusējā vaina.
Tu esi pārprastās demokrātijas propogandons, bet tev ir jāsaprot, ka tava rokas vicināšanas brīvība beidzas tur, kur sākas mans deguns! Ja ievilksi man pa degunu, sastapsies ar manām tiesībām uz pašaizsardzību.
Komentārā teikts, ka Čehijas pilsonis pa S12 šoseju Polijā braucis pretēji satiksmes kustībai. Viņš apstājies tikai tad, kad izsauktā policija uzsākusi aktīvas darbības, lai bīstamo braucienu pārtrauktu. Lasīt vairāk
Ceturtdienas vakarā Latvijā pirmo reizi izmantota šūnu tehnoloģija daļas iedzīvotāju apziņošanai par naktī gaidāmajām stiprajām lietusgāzēm. Lasīt vairāk
Pavisam tiks izlaisti 1990 ID.3 GTX Fire + Ice eksemplāru. Lasīt vairāk
Latvijas neatbalsta Eiropas Komisijas (EK) jūlija sākumā publicēto priekšlikumu samazināt siltumnīcefektu gāzu (SEG) emisijas Eiropas Savienībā (ES) par 90% līdz 2040.gadam, salīdzinot ar 1990.gadu, aģentūru LETA informēja Klimata un enerģētikas ministrijā (KEM). Lasīt vairāk
Piekrītu, ka izskatās iestudēts.
Ja tomēr ne, tad visiem bļāvējiem "notrieca nabaga gājēju" derētu ieskatīties mūsu CSN, kur minēts, ka autiņam ir jālaiž gājējs, taču arī gājējam uz pārejas atļauts iet tad, kad ir pārliecinājies, ka tiks laists.
Nezinu kā poļiem, bet pieņemu, ka līdzīgi.
Šajā situācijā principā abi labi, bet vairāk vainas tomēr es saredzu gājējā. Tas furgons tomēr nav vieglais auto, bremzēt sanāk ilgāk un ja neskrietu savā Benija Hila stiliņā, viss būtu OK.
Lai gan tās ir tukšas runas, jo joprojām ieskatu, ka tas ir šovs.