Komentārā teikts, ka Audi ar vācu numuriem bēgot no policijas, nogrūdis to no ceļa.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Tev ir problēmas ar pauri.
Neviens neattaisno video redzamo audi vadītāju, bet izstāsta jau 10000x reizi, ka ir jāskatās ne tikai uz priekšu caur vējstiklu, ko tieši no tā visa tu nesaproti?
Tu speciāli šeit ienāc un ievem savu sviestu, kurš tev lika šeit nākt un rakstīt pirmo komentāru par Vernonu? Kurš? Nevari gulēt naktīs? AsinsPirdiens par augstu?

Tas takš tipiskais reģistratora dročītājs! Arī pie mums tādu ir dakuja ar domu - man reģistrators, man taisnība, man nekas nav jādara, taisnību kaut no sava kapa pierādīšu...
Jaunais Volkswagen T-Roc iepriekšpārdošanā bija pieejams jau 2025. gada beigās. Tagad tas ieradies Latvijā, un laiks noskaidrot, cik maksā, kā brauc un ko vēl varam sagaidīt? Lasīt vairāk
TV Autoziņu testā atkal nonācis jauns MG markas modelis. Pēc numurzīmes redzams, ka tas ir elektrisks, bet pēc apveidiem - ka ir krosovers. To sauc par MG S5. Tas ir jaunākais MG elektromobilis, kas pieejams Eiropā. S5 ir lielāks un dārgāks par jau redzēto MG4, un maksā sākot ar 33 000 eiro. Lasīt vairāk
Gada pirmais mēnesis noslēdzies un Vācijas mediji publicējuši atskaiti par reģistrēto automašīnu daudzumu Eiropas lielākajā automobiļu tirgū. Lasīt vairāk
Pieprasījuma kritums pēc elektriskā Hyundai ir pietiekoši būtisks, tādēļ ražotājs pārskatīs plānus attiecībā uz ASV tirgum paredzēto modeli. Lasīt vairāk
Kur vernons ar savu sētas vīna konvenciju pēc kuras godīgais autovadītājs negarantēja drošību likumpārkāpējam zilajā audi?