Komentārā teikts, ka Audi ar vācu numuriem bēgot no policijas, nogrūdis to no ceļa.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Foto: Ekrānbilde no Youtube.com
Tev ir problēmas ar pauri.
Neviens neattaisno video redzamo audi vadītāju, bet izstāsta jau 10000x reizi, ka ir jāskatās ne tikai uz priekšu caur vējstiklu, ko tieši no tā visa tu nesaproti?
Tu speciāli šeit ienāc un ievem savu sviestu, kurš tev lika šeit nākt un rakstīt pirmo komentāru par Vernonu? Kurš? Nevari gulēt naktīs? AsinsPirdiens par augstu?
Tas takš tipiskais reģistratora dročītājs! Arī pie mums tādu ir dakuja ar domu - man reģistrators, man taisnība, man nekas nav jādara, taisnību kaut no sava kapa pierādīšu...
Komentārā teikts, ka Čehijas pilsonis pa S12 šoseju Polijā braucis pretēji satiksmes kustībai. Viņš apstājies tikai tad, kad izsauktā policija uzsākusi aktīvas darbības, lai bīstamo braucienu pārtrauktu. Lasīt vairāk
Ceturtdienas vakarā Latvijā pirmo reizi izmantota šūnu tehnoloģija daļas iedzīvotāju apziņošanai par naktī gaidāmajām stiprajām lietusgāzēm. Lasīt vairāk
Pavisam tiks izlaisti 1990 ID.3 GTX Fire + Ice eksemplāru. Lasīt vairāk
Latvijas neatbalsta Eiropas Komisijas (EK) jūlija sākumā publicēto priekšlikumu samazināt siltumnīcefektu gāzu (SEG) emisijas Eiropas Savienībā (ES) par 90% līdz 2040.gadam, salīdzinot ar 1990.gadu, aģentūru LETA informēja Klimata un enerģētikas ministrijā (KEM). Lasīt vairāk
Kur vernons ar savu sētas vīna konvenciju pēc kuras godīgais autovadītājs negarantēja drošību likumpārkāpējam zilajā audi?