Video autors domā, ka ES uzsāktā diskusija par spēju pārbaudi noteiktā vecumā būtu jāturpina.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Video autors domā, ka ES uzsāktā diskusija par spēju pārbaudi noteiktā vecumā būtu jāturpina.
Galīgi garlaicīgs video! Nevar kautko pozitīvu publicēt? Kaut vai plikus pupus pie stūres.
Nu, par to pretējo virzienu, tas ir remonta dēļ. Būtu interesanti paskatīties to vietu, kur vecais iebrauca, iespējams, tur tiešām ir kaut kāds mulsinošs pastāvīgo un pagaidu ceļa zīmju izkārtojums.
Par uzkāršanos, tā ir problēma no tā, ka brauc ar maziem krupjiem, nevis kārtīgu auto;) Pamanīju vienu video, kurš apstiprina atziņu, ka liels auto labāks, nekā mazs
Video autors domā, ka ES uzsāktā diskusija par spēju pārbaudi noteiktā vecumā būtu jāturpina. Lasīt vairāk
Kas gan ir elektroauto un hibrīdu uzstādītie sniedzamības rekordi, ja ar sērijveida dīzeļdzinēju aprīkota Škoda ar vienu degvielas tvertni, nobrauc gandrīz trīs tūkstošus kilometru. Lasīt vairāk
Autoceļa Aizkraukle – Jēkabpils krustojumu pie Sēlijas ciema var dēvēt par vienu no melnajiem punktiem ceļu satiksmē. Lai gan šajā posmā ātruma ierobežojums ir 70 kilometri stundā, daudzi autovadītāji to neievēro. Lasīt vairāk
Eiropas Parlaments (EP) otrdien atbalstīja digitālās vadītāja apliecības ieviešanu Eiropas Savienībā (ES), kā arī vismaz divus gadus ilgu "pārbaudes laiku" nepieredzējušiem autovadītājiem, kura laikā piemēros stingrākus sodus par braukšanu alkohola reibumā vai drošības jostu nelietošanu, aģentūru LETA informēja EP preses sekretāre Latvijā Kristīne Liepiņa. Lasīt vairāk
vispirms būt jāiemācās normāli noformēt bīstamu remonta posmu.
Sižetam nav sākuma un nav skaidrs, kas īsti tur notiek un kādas zīmes (vai lohsafors) bija pirmš šī kritiskā posma.Ko viņš nokavēja vai dēļ kā apjuka.Iespējams, filmētājs bija Dusmīgs un vēl papildus nobiedēja to nabagu.
Savukārt pārējajiem "penziAnārnīdējiem" (tūliņ te sagaidāmajiem) derētu ielāgot, kā "nākamajā" reizē šādā suudā var ieknābt kāds mazāk attapīgais jau konkrētais viņu personīgais radinieks(-niece). Iespējams, tumsā vai kādā vēl eksotiskākā situācijā.Iespējams,ar kādu svarīgāku "kravu" salonā un ar kādām krietni suudīgākām sekām.