Grūtības apmaksāt rēķinus varētu būt pusei mājsaimniecību (+ VIDEO) - iAuto

Grūtības apmaksāt rēķinus varētu būt pusei mājsaimniecību (+ VIDEO) 4

LTV Ziņu dienests | 15.septembris 2022 10:39

Grūtības apmaksāt rēķinus par energoresursu patēriņu ziemā varētu būt pat pusei mājsaimniecību, šodien raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Gints Kaminskis.

4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri

Jūrmalnieks 15.septembris 2022 12:16
3 0 Atbildēt

1000 euro būs izlīdzinātais, ja ziemā būs jāmaksā pēc skaitītāja, tad reizini to ciparu ar 3.

Prātīgāk būtu nogriezt gāzes cauruli un aizmetināt ciet.

Strādnieks 15.septembris 2022 12:09
2 0 Atbildēt

Ja man darba vieta nepalielinās algu vismaz 2 reizes es iešu uz bezdarbniekiem, jo man sanāk visu algu atdot par komunālajiem un vēl jāaizņemās. Tā kā man nav trūcīgas personas statusa un ir alga, kas lielāka par minimālo, es skaitos turīgs un pašvaldība pabalstu nemaksās. Ja būšu bezdarbnieks un iegūšu mazturīgā statusu, vēl ir kaut kāda cerība pārlaist ziemu. Elektrum pacēla elektrības tarifu no 6 centi uz 54 centi, gāze kopš pagājušā gada jūnija izaugusi no 80 eur mēnesī uz 450 euro, bet ja Latvijas gāzes funkciju pārņems Latvenergo, tad ar janvāri gāzes rēķins būs pāri 1000 eur mēnesī (jau tagad cenu var redzēt Elektrum mājas lapā).

Opis 15.septembris 2022 12:00
1 1 Atbildēt

Tiesu izpildītājiem būs ražas laiks un jauni peļņas rekordi!

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Tālākais un garākais auto tests no Ķīnas, ja dabūšu Ķīnas autovadītāja apliecību‼️ 1 400 km & Pandas (+ VIDEO) 1

Pandas? Tālākais un garākais auto tests no Ķīnas jau pēc pāris dienām - ja dabūšu Ķīnas autovadītāja apliecību 1 400 km. Mēs gatavojamies doties vienā no iespaidīgākajiem auto testiem, kas tiks veikts ar vienu no lielajiem Ķīnas autoražotājiem. Pēc pāris dienām sākas brauciens 1 400 km distancē. Lasīt vairāk

Kāpēc Dreiliņu rotācijas aplis kļuvis par vienu no satiksmes "melnajiem punktiem"? (+ VIDEO) 18

Rīgā, Dreiliņos, ir rotācijas aplis, ko sauc par “Sievasmātes apli”, jo kādreiz tur blakus bijusi kafejnīca ar nosaukumu "Pie sievasmātes". Dreiliņu aplis ir izveidojies par vienu no tā dēvētajiem “melnajiem punktiem”, kur ik gadu notiek ļoti daudz satiksmes negadījumu. Lasīt vairāk

Nissan Tekton – gandrīz Dacia Duster, bet – Indijas tirgum

Japānas autobūves uzņēmums Nissan piesaka jaunu SUV, kas izstrādāts uz mums labi zināmā Dacia Duster bāzes. Lasīt vairāk

Mercs aicina ES atcelt plānoto iekšdedzes dzinēju spēkratu tirdzniecības aizliegumu 25

Vācijas kanclers Frīdrihs Mercs pirmdien paziņoja, ka viņš vēlas, lai Eiropas Savienība (ES) atteiktos no mērķa līdz 2035.gadam izbeigt jaunu ar iekšdedzes dzinējiem aprīkotu automobiļu tirdzniecību, jo viņa valsts meklē iespējas palīdzēt savai automašīnu rūpniecībai. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti