Piedāvājam noskatīties jauku videoklipu, kurā redzams ieskats no tā, kas noticis septembra Nītaures Trofi reidā.
Video var noskatīties šeit.
Visi 4x4 video ir šeit.
iAuto / www.mazozoli.lv
Piedāvājam noskatīties jauku videoklipu, kurā redzams ieskats no tā, kas noticis septembra Nītaures Trofi reidā.
Video var noskatīties šeit.
Visi 4x4 video ir šeit.
iAuto / www.mazozoli.lv
Labs montējums ar leģendas simboliem. Jauka maza filmiņa par DUBĻIEM.
ja veel visiem veertos valjaa buutu pavisam good :)
Windows Media Video
Nekas pardabisks
Nedarbosies cilvjiem ar antikiem aparatiem
Video, protams, smuks, bet neatstāj sajūta, ka tā autors koncentrējies uz prezentāciju, nevis materiālu. Man patiktos, ja kadri tik ātri nemainītos (varētu labāk izvērtēt katru epizodi) un vismaz vietām būtu dzirdama oriģinālā video skaņa.
Red, ej bekot! Man ir win2000 ar 6.4.09.1124 versijas playeri, gana antīks aparāts. Visi jau nevar ar nelicencētu strādāt.
Visi šitie "pēdējā pirdiena" ostītāji jau apnikuši. Izmantojiet populārākus kodekus!
6.4.07.1121 pleijeris piemeeram raada, nezinu, kaadas tev probleemas FunFan.
Varbuut rocinjas no nepareizaas vietas aug?
Problēma jau nav playerī, bet video kodekā un to neatrod. Skan tikai muzons.
Varu piedavat nekodetu, ar daudz labaku kvalitati, tikai shamais sver 375Mb.. :)))
ideaals video! ieskatam pilniigi pietiek! a tieshaam, ar ko monteets?!
zaje*alji, ar ko var veerot shos gara darbus. WMPlayers nenjem. Pielieciet vismaz klāt linku uz konkreetu softu, kurš rāda arī bildi, nevis tikai skaņu
RRC
blagj... SUPER ! vechi pastaastiet ar kaadu progu monteets ??! nopietni. kaut i-pastaa atrakstiet.
Eu user kas i k6 tagad dari vai vel joprojam ltk cakarejies?
Video rulzz. Nu ljoti smuki. Es vakar tiieshi nitaure biju :D
nu tad autors pateiks ar kaadu softu monteeC?, ibiorio
MaD
Diemžēl arī mans pagājušās tūkstošgades kompītis neņēma šo un Trapenes video. Varbūt tos varētu izlikt apskatei arī kādā knapākā versijā. Ar laiku es jau to pievienošu savai kolekcijai VHS versijā, bet pagaidām lūdzu palīdziet senīliem kaļķiem, kas netiek līdzi dzīvei!
Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs Porsche varētu atteikties no elektromobiļu pārdošanas Ķīnā, jo nespēj izturēt konkurenci ar vietējiem ražotājiem. Lasīt vairāk
Saņemts paziņojums no CSDD par it kā neapmaksātu sodu. Kam jāpievērš uzmanība, lai neiekristu krāpnieku nagos? Saņemot šādus krāpnieciskus e-pastus, ir svarīgi ziņot kā policijai, tā arī uzņēmumam, kura vārdā tie sūtīti, lai pēc iespējas ātrāk varētu rīkoties un informēt citus. Lasīt vairāk
Arī šogad Rīgā noticis ikgadējais velobrauciens “Kritiskā masa”, ar ko velosipēdisti aicina pievērst uzmanību infrastruktūras nepieciešamībai. Iepriekšējos braucienos dalībnieki mēdza pārkāpt satiksmes noteikumus, līdz ar to nereti ir veidojušās konflikta situācijas ar policiju. Šogad brauciens – bez starpgadījumiem. Lasīt vairāk
Šonedēļ Mioveni rūpnīcā izlaists astoņmiljonais Dacia transportlīdzeklis. Jubilejas eksemplāra gods ticis modelim Bigster Indigo Blue Metallic krāsā. Lasīt vairāk
eu bet video vienkārši pz..ec LABS !!!!