Izmēģina Metaverss virtuālās iespējas (+ VIDEO) - iAuto

Izmēģina Metaverss virtuālās iespējas (+ VIDEO) 10

iAuto | 4.janvāris 2022 14:02

Žurnāliste izmēģina Metaverss virtuālās pasaules iespējas un sēžot uz dīvāna dodas uz darba sanāksmēm, pavada laiku ar jauniem draugu avatariem un apmeklē virtuālos šovus.

10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri

eidis 4.janvāris 2022 15:06
6 0 Atbildēt

Es laikam esmu vecs. Nesaprotu šo projektu. Kautkāda vide, kas utilizē tikai 1 maņu no visām, turklāt mēģina piečakarēt telpisko uztveri (kas likumsakarīgi noved pie galvassāpēm), tiek bīdīta kā alternatīva reālai pasaulei. Nu kā? Kā var paspaidīt tvirtu, smaržīgu, zīdainu meiteni šajā Metaversā? Vai tas tiešām var būt patīkami?

imzz 4.janvāris 2022 19:57
2 0 Atbildēt

Pie kam pat runāšanas funkciju varēs atslēgt ;)

Sidie 4.janvāris 2022 15:28
1 0 Atbildēt

tādu meiteni, kas izskatā maz atšķiras no dzīva cilvēka, būs mūžam jauna un vienmēr ļausies pačamdīt, var nopirkt, ja nemaldos jau par kādiem $3000

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Šveice plāno nodokli elektroautomobiļiem 33

Šveice plāno 2030. gadā ieviest jaunu transporta infrastruktūras nodokli elektroautomobiļiem, kas palīdzētu kompensēt ieņēmumu samazinājumu no tradicionālā minerāleļļas nodokļa. Lasīt vairāk

KEM: degvielas cenas pieaugs, taču tās pieaugs visā ES 5

KEM atzīst potenciālu degvielas cenu pieaugumu, bet aplēses par apjomu sauc par nekorektām Lasīt vairāk

Svinīgā pasākumā vakar tika atklāts Ķīnas zīmola “Xpeng” dīlera centrs (+ VIDEO) 13

Atklāšanas pasākumā norisinājās gan Baltijas pirmizrāde jaunajiem premium klases elektroauto modeļiem – P7+, G6 un G9, gan arī futūristiskā X2 lidojošās automašīnas koncepta prezentācija. Lasīt vairāk

Gandrīz 500 000 automašīnu - Tesla sasniedz jaunu pārdošanas rekordu 5

Tesla atkal zirgā – 2025. gada trešais ceturksnis amerikāņu elektroautomobiļu ražotājam bijis īpaši veiksmīgs, ļaujot uzstādīt jaunu piegāžu rekordu. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti