Autora komentārs: "Lūk, kas notiek, ja uz slidena ceļa strauji nospiež bremzes!"
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Autora komentārs: "Lūk, kas notiek, ja uz slidena ceļa strauji nospiež bremzes!"

Notikumu secībā: 1)notiek videoreģistratorā uzfilmētā avārija. 2)To redzot, videoreģistratora īpašnieks apstājas, lai sniegtu palīdzību un pavaicā, kas noticis 3)avarējušās mašīnas šoferis viņam paskaidro, ka "strauji nospiedis bremzes" - kāds te sakars ar to, ko saka "gaišreģis zz?"

Situācija: no rīta pamostas, nepiefiksē ka ārā ir ziema! Es jau baigais meistars! Nu un tad teš tādā stilā kā vasarā + labajā rokā Statoil kafija.. Līkums- es jau nebremzēšu- esmu profiņš! Un tad- jebaķ, kas notiek, kafija izlīs, knapi tik atdzerta.. Nu un tālāk ir video!
Volkswagen Transporter un e-Caravelle spēs braukt tālāk, uzlādēt akumulatoru ātrāk un drošāk justies uz ceļa, pateicoties 4Motion pilnpiedziņai. Lasīt vairāk
Franču mikroauto Liegier JS50 oficiāli atzīts par lēnāko auto Nirburgringas trasē. Lasīt vairāk
Jaunu gadu Vācijas autoražotājs sācis ar būtisku savas produkcijas cenu samazinājumu Ķīnas tirgū, kas norāda uz arvien pieaugošo konkurenci autoražotāju starpā. Lasīt vairāk
Valsts policija (VP) aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem fiksējusi 18 agresīvas braukšanas gadījumus, kas ir krietni vairāk nekā parasti, liecina VP apkopotā diennakts statistika. Lasīt vairāk
Vai drīkst turpināt braukt pa labo malējo joslu, ja joslā pa kreisi - vidējās joslas autovadītāji? (+ VIDEO)
55
Vai tiešām luksoforu sodu kameras ir rūpes par drošību vai prasta pelnīšana? Turklāt izraisa avārijas (+ VIDEO)
21
Kaut kas nopietnāks par alni- autovadītāju Polijā izbiedē neparasti liels savvaļas dzīvnieks (+ VIDEO)
24
Stājies spēkā KP lēmums par 134 500 eiro sodu "Kia auto" par spēkratu īpašnieku nepamatotu ierobežošanu garantijas laikā
Apzināta sānslīde nav izklaide: policija sniegotajās dienās fiksējusi jau 150 agresīvos braucējus (+ VIDEO)
7
Vai Rīgā noteiktie ierobežojumi kravas automobiļu iebraukšanai zem tilta ir pārpīlēti un neprecīzi? (+ VIDEO)
1
notikumu secība:
1) auto stāv uz ceļa šķērsām (pofig kādi iemesli - bet stāv nevis slīd vai ripo)
2) auto strauji paādrinās un uztriecās apmalei
jautājums - kāds te vispār sakars ar bremzēm, kur nu vēl "strauji"?