Bet varbūt virsrakstam vajadzēja būt "Autovadītājs izgriež priekšā motociklam"?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bet varbūt virsrakstam vajadzēja būt "Autovadītājs izgriež priekšā motociklam"?

pilnīgi nevajadzīga pieklājība sadirsa dienu trijiem cilvēkiem - gan jau arī žika šoferis pēcāk negulēja mierīgi, jo, manuprāt, tieši viņš visu sačakarēja. Nebrīnītos ja žiks baltajam pat ar gaismām pasignalizēja - "sak, es tevi laižu, brauc nu savā vārtrūmē" - nu un baltais griež arī, pie viena ar acu skatu teikdams 'paldies' žika šoferim, kamēr uz pirmās joslas jau satiekās ar moci. Mocis, protams, varēja būt ekstrasenss un visu paredzēt iepriekš, bet domāju ka 90% šoferu šādās lamatās iekristu gan. Juridiski vainīgs baltais, situācijas cēlonis žiks ar nevajadzīgu pieklājību, mocis - diemžēl upuris, nepaveicās. Vai arī paveicās ka cieta pārsvarā vien bleķi.

Izguli dzērumu, ākst!!!
Tu jau sāki pilnīgi nesakarīgi murgot!
Neraugoties uz to, ka sniegs un ledus jau sen kā pazudis visā Latvijā, uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums arī šodien (19.03.2026) ir tie paši 90 km/h. Lasīt vairāk
Autosportists Reinis Ozoliņš sociālajos tīklos jautā Valsts policijai! Paldies par skaisto foto - tiešām labs kameras leņķis Varu palūgt komentāru: kāpēc par braucienu bez OCTA (mana kļūda, neargumentēju) automātiski tiek piemērots MAX sods 350€, ja likums paredz diapazonu 85-350€? Lasīt vairāk
Elektromobilis KIA PV5 pārstāv īpašiem nolūkiem jeb purpose built elektromobiļu sēriju. Tas nozīmē, ka uz vienas un tās pašas platformas var tapt gan pasažieru, gan kravas vai pat speciālā pielietojuma automašīnas. Lasīt vairāk
Degvielas cenas: Dīzelis 1.957 un 95 benzīns 1.707 EUR - 17.03.2026. Sadārdzinājums 25.20 EUR. Degvielas cenas: Dīzelis 1.957 un 95. benzīns 1.707 EUR – 17.03.2026. Lasīt vairāk
Kad būs 2 EUR par litru un vai būs 3 EUR? Degvielas cenas 17.03.2026: Dīzelis 1.957 un 95 benzīns 1.707 EUR (+ VIDEO)
10
14.03.2026. Degvielas cenas Latvijā un Igaunijā: benzīns vienādi, dīzelis - 15 centi lētāk pie kaimiņiem (+ VIDEO)
9
"Zemnieku saeima": Augsto degvielas cenu dēļ daļa lauksaimnieku šaubās, vai šogad ir vērts strādāt
6
Kāda vēl sprauga???
Aizej pie okulista, lai lēcas uzliek!!
Stabīlas DIVAS joslas katrā virzienā tev ir sprauga???
Vai braucot pa galveno ielu ir obligāti jāapstājas pirms katras vārtrūmes un izbrauktuves, ... ja nu kāds tomēr izlien!!
Tici man - es esmu braucis auto, kur pie stūres bija šitāds, kas apstājās pie katra krustojuma braucot pa galveno ielu Daugavpilī!!! Man bija kādi 7 - 8 gadi, bet vemt gribējās no tādiem šoferiem!