Izrādās, ja saskaņošana notiek likumīgā kārtībā, daļa ielas var pārtapt par privātīpašumu, kā ir noticis Rīgā, Vidzemes priekšpilsētā.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Izrādās, ja saskaņošana notiek likumīgā kārtībā, daļa ielas var pārtapt par privātīpašumu, kā ir noticis Rīgā, Vidzemes priekšpilsētā.

Kad es atgūšu gabalu no Brīvības ielas, apsveic mani vēlreiz.
Viena lieta ir zeme kā tāda, vai ēkas. Ja visi sāks atgūt ielas, jūs fiksi pārsēdīsieties uz velo lai izbrauktu pa puslodlām.

Zemes gabalu no Brīvības ielas Tev, kā kompensāciju, iedalīs citā vietā. Piemēram Buļļu salā! Es būtu ļoti apmierināts. Tā arī notika. Bļauj jau iebraucēji Rīgā.
"Terramar" ir pārdotākais "Cupra" zīmola modelis un šī gada pirmajos mēnešos ar 78 pārdotiem automobiļiem ir apsteidzis tādus bestsellerus kā "Volkswagen Tayron" un "Toyota RAV4". Lasīt vairāk
Ford ir paziņojis par jauno elektrisko Transit City modeli, kas tiek piedāvāts kā izmaksu ziņā izdevīgs transportlīdzeklis pilsētas vajadzībām. Lasīt vairāk
Lai arī Latvijā ir vērojams par braukšanu reibumā noķerto autovadītāju skaita samazinājums, kopumā situācija ir vērtējama kā stagnācija, šāds viedoklis ceturtdien izskanēja Ceļu satiksmes drošības padomes sēdē. Lasīt vairāk
Par to viņš Gundaram Rēderam klāstīja 24. marta sarunā LTV raidījumā “Viens pret vienu.” Lasīt vairāk
Spānijā dīzelis ir lētāks par 43,8 centiem!? Dīzelim Latvijā cena 2.117, bet Spānijā 1.679 EUR 25.03
35
Kas padara “Latvijas Gada auto 2026” - “Cupra Terramar” par pieprasītu izvēli Latvijas auto tirgū? (+ VIDEO)
2
Zemes reformas ietvaros, kas sen jau ir beigusies, viss ir pareizi. Saimniekiem atdeva zemi, ko reiz komunisti pievāca. Daži vēlas, lai kapitālismā arī komunisms turpinātos! Tai birokrātijai saimnieks veiksmīgi ir izurbies cauri. Atliek novēlēt veiksmi.