Izrādās, ja saskaņošana notiek likumīgā kārtībā, daļa ielas var pārtapt par privātīpašumu, kā ir noticis Rīgā, Vidzemes priekšpilsētā.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Izrādās, ja saskaņošana notiek likumīgā kārtībā, daļa ielas var pārtapt par privātīpašumu, kā ir noticis Rīgā, Vidzemes priekšpilsētā.
Kad es atgūšu gabalu no Brīvības ielas, apsveic mani vēlreiz.
Viena lieta ir zeme kā tāda, vai ēkas. Ja visi sāks atgūt ielas, jūs fiksi pārsēdīsieties uz velo lai izbrauktu pa puslodlām.
Zemes gabalu no Brīvības ielas Tev, kā kompensāciju, iedalīs citā vietā. Piemēram Buļļu salā! Es būtu ļoti apmierināts. Tā arī notika. Bļauj jau iebraucēji Rīgā.
Video no Polijas redzams, ka BMW vadītājs apdzen posmā, kur ceļš apzīmēts ar nepārtraukto līniju, turklāt, iespējams, pārkāpts arī ātrums. Lasīt vairāk
Ķīnas tirgum Audi izveidotā zīmola AUDI pirmo modeli E5 Sportback pircēji uzņēmuši ar sajūsmu – kopš tirdzniecības sākuma, tikai pirmās pusstundas laikā vien, saņemti 10 153 pasūtījumu. Lasīt vairāk
Latvija joprojām ierindojas starp valstīm ar augstāko ceļu satiksmes negadījumu skaitu Eiropā, “Rīta Panorāmā” norādīja Valsts policijas Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis. Lasīt vairāk
Opel ražotne Eizenahā kļūst zaļāka - virzoties uz oglekļa neitrālu ražošanu, rūpnīca Tīringenē tagad saņem zaļo elektroenerģiju no jaunā saules paneļu parka. Lasīt vairāk
Zemes reformas ietvaros, kas sen jau ir beigusies, viss ir pareizi. Saimniekiem atdeva zemi, ko reiz komunisti pievāca. Daži vēlas, lai kapitālismā arī komunisms turpinātos! Tai birokrātijai saimnieks veiksmīgi ir izurbies cauri. Atliek novēlēt veiksmi.