Vai lielveikala stāvvietā bez maksas drīkst iebraukt tikai reizi dienā? (+ VIDEO) - iAuto

Vai lielveikala stāvvietā bez maksas drīkst iebraukt tikai reizi dienā? (+ VIDEO) 6

4.Studija | 16.novembris 2022 13:06

Lielveikala pārstāvji izskaidro, kā darbojas bezmaksas auto atstāšana stāvvietā, un, cik reizes dienā to var darīt.

6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri

Apsargs 16.novembris 2022 23:46
4 1 Atbildēt

Pareizi vien ir, zb tā patērētāju sabiedrība. Dzīvo pa veikaliem vien. No veikaliem iziet tikai lai laistu pasaulē bērnus. Reizēm tos pat ieņem veikalā, pats redzēju kamerās.

Phe 16.novembris 2022 16:17
2 1 Atbildēt

Neskatīšos video, bet vienu varu pateikt - ja zīmes nenosaka citādi, tad iebraukt veikala teritorijā var kaut reizi minūtē. Un man nav zināms, kura zīme reglamentē iebraukšanas biežumu.

Ar nomas auto vispār skaisti, pusdienlaikā noīrē bet no rīta kāds ar šo pašu auto jau bijis veikala stāvvietā. Pļurkt!

John 16.novembris 2022 19:05
2 1 Atbildēt

Man vajadzēja no rīta iebraukt ksenukai turpat pie mūkusalas apļa. Piereģistrējos. Pavadīju tur Max 10 minūtes. Ap pusdienas laiku man vajadzēja vēlreiz iebraukt ksenukai un aparāts man paziņoja, ka bezmaksas laiku esmu iztērējis. Zaibis. Gāju veikalā tāpat. Es pērku materiālus. Nafig man jāmaksā par stāvvietu?

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Tās patika ķīniešiem - BMW attaisno “milzīgo nāsu” periodu 4

BMW galvenais dizaineris Adrians van Hoidonks attaisnojis daudz kritizēto stilistisko risinājumu, kas pēdējos gados tika izvēlēts vairākiem bavāriešu modeļiem. Lasīt vairāk

Baltijas valstis kopīgi paraksta 1,8 miljardu eiro līgumu par “Rail Baltica” elektrifikāciju (+ VIDEO) 2

Viļņā parakstīts Baltijas valstu kopīgs gandrīz 1,8 miljardu eiro vērts līgums par dzelzceļa projekta “Rail Baltica” elektrifikāciju. Atšķirībā no, piemēram, dzelzceļa būvniecības, kur trīs Baltijas valstis rīkojas katra atsevišķi, elektrifikācijas līgums ir kopīgs Latvijai, Lietuvai un Igaunijai. Lasīt vairāk

ASV atsauc gandrīz 95 000 Toyota, Subaru un Lexus elektromobiļu 5

Visiem elektromobiļiem pamatā Toyota eTNGA platforma, visus var piemeklēt likstas, kas saistītas ar apsildes sistēmu. Lasīt vairāk

Tas nav Bugatti - putekļu sūcēju ražotājs piesaka savu pirmo hiperauto 9

Putekļu sūcēju, zāles pļaušanas robotu un citu elektronisko ierīču ražotājs, Ķīnas uzņēmums Dreame Technology, paziņojis par nodomu startēt arī autobūves nozarē. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti