Lielveikala pārstāvji izskaidro, kā darbojas bezmaksas auto atstāšana stāvvietā, un, cik reizes dienā to var darīt.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Lielveikala pārstāvji izskaidro, kā darbojas bezmaksas auto atstāšana stāvvietā, un, cik reizes dienā to var darīt.

Neskatīšos video, bet vienu varu pateikt - ja zīmes nenosaka citādi, tad iebraukt veikala teritorijā var kaut reizi minūtē. Un man nav zināms, kura zīme reglamentē iebraukšanas biežumu.
Ar nomas auto vispār skaisti, pusdienlaikā noīrē bet no rīta kāds ar šo pašu auto jau bijis veikala stāvvietā. Pļurkt!

Man vajadzēja no rīta iebraukt ksenukai turpat pie mūkusalas apļa. Piereģistrējos. Pavadīju tur Max 10 minūtes. Ap pusdienas laiku man vajadzēja vēlreiz iebraukt ksenukai un aparāts man paziņoja, ka bezmaksas laiku esmu iztērējis. Zaibis. Gāju veikalā tāpat. Es pērku materiālus. Nafig man jāmaksā par stāvvietu?
Atsaukums skar automobiļus, kas ražoti no 2019. gada novembra līdz 2025. gada novembrim. Lasīt vairāk
Sestdien Madonas novada Praulienas pagastā notikušajā avārijā nevienam no abiem bojāgājušajiem autovadītājiem nav bijis tiesību, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldē. Lasīt vairāk
Lai nodrošinātu aizsardzības finansējuma palielinājumu līdz 5% no iekšzemes kopprodukta (IKP), tuvākajos gados būs nepieciešams ievērojams papildu valsts budžeta finansējums, teikts Finanšu ministrijas atzinumā Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai, izvērtējot Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča iesniegto grozījumu Valsts aizsardzības finansēšanas likumā. Lasīt vairāk
Ķīnas autoražotājs BYD turpina agresīvu cenu politiku Vācijā, ievērojami samazinot jaunā BYD Atto 3 EVO cenu. Ar atlaidēm līdz pat 11 000 eiro apmērā kompakto izmēru elektro-SUV kļūst daudz pieejamāks, un ar valsts atbalstu cena var nokrist pat zem 30 000 eiro. Lasīt vairāk
Pareizi vien ir, zb tā patērētāju sabiedrība. Dzīvo pa veikaliem vien. No veikaliem iziet tikai lai laistu pasaulē bērnus. Reizēm tos pat ieņem veikalā, pats redzēju kamerās.