Lielveikala pārstāvji izskaidro, kā darbojas bezmaksas auto atstāšana stāvvietā, un, cik reizes dienā to var darīt.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Lielveikala pārstāvji izskaidro, kā darbojas bezmaksas auto atstāšana stāvvietā, un, cik reizes dienā to var darīt.

Neskatīšos video, bet vienu varu pateikt - ja zīmes nenosaka citādi, tad iebraukt veikala teritorijā var kaut reizi minūtē. Un man nav zināms, kura zīme reglamentē iebraukšanas biežumu.
Ar nomas auto vispār skaisti, pusdienlaikā noīrē bet no rīta kāds ar šo pašu auto jau bijis veikala stāvvietā. Pļurkt!

Man vajadzēja no rīta iebraukt ksenukai turpat pie mūkusalas apļa. Piereģistrējos. Pavadīju tur Max 10 minūtes. Ap pusdienas laiku man vajadzēja vēlreiz iebraukt ksenukai un aparāts man paziņoja, ka bezmaksas laiku esmu iztērējis. Zaibis. Gāju veikalā tāpat. Es pērku materiālus. Nafig man jāmaksā par stāvvietu?
Lai apzinātu un veicinātu Latvijas motopasaules aktivitātes, informētu klientus un pievērstu uzmanību motociklam kā transporta, atpūtas, sporta un izklaides veidam, tiek rīkots konkurss „Latvijas Gada motocikls 2026”. Tas notiek no 2014. gada un, ņemot vērā C19 ierobežojumus, 2026. gadā pasākums norisinājās 11. reizi. Lasīt vairāk
Tie, kas pēdējo mēnešu laikā devušies uz Tallinu pa autoceļu caur Pērnavu, būs pamanījuši vērienīgus pārbūves darbus vairākos ceļu posmos. Kas īsti tur notiek? Lasīt vairāk
Pircēju izvēlei nodots piektās paaudzes modelis, kas pieaudzis izmēros, kļuvis vēl daudzpusīgāks, taču vēl joprojām būs pieejams ar gandrīz 300 Zs jaudīgu dīzeļdzinēju. Lasīt vairāk
Jaunās paaudzes “Porsche Cayenne” nu pievienots “Electric” nosaukums un tas arī kļuvis par jaudīgāko sērijveidā ražoto "Porsche" modeļi, attīstot līdz 1156 zirgspēkiem lielu jaudu. Lasīt vairāk
Pareizi vien ir, zb tā patērētāju sabiedrība. Dzīvo pa veikaliem vien. No veikaliem iziet tikai lai laistu pasaulē bērnus. Reizēm tos pat ieņem veikalā, pats redzēju kamerās.